ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Ο Πούτιν ζητά «περισσότερα παιδιά-λιγότερους φόρους»

Κοινοποίηση:
paidia-rosia

Η φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών θα πρέπει να μειωθεί με βάση την αρχή “περισσότερα παιδιά -λιγότεροι φόροι”. Αυτό δηλώθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο μήνυμά του προς την ομοσπονδιακή συνέλευση στις 20 Φεβρουαρίου. 

«Η φορολογική επιβάρυνση για την οικογένεια πρέπει να μειωθεί: η αρχή θα πρέπει να είναι πολύ απλή: περισσότερα παιδιά-λιγότεροι φόροι» -δήλωσε ο Πούτιν.

Ο αρχηγός του κράτους υπενθύμισε την ύπαρξη μιας δέσμης στήριξης για τα παιδιά, η οποία προβλέπει πληρωμές για το πρώτο και το δεύτερο παιδί. Η μέση πληρωμή είναι 11.000 Ρούβλια, στην πραγματικότητα το ποσό εξαρτάται από την περιοχή. Την 1η Ιουλίου θα αυξηθούν τα επιδόματα για τη φροντίδα των παιδιών με αναπηρίες, από τα 5.500 Ρούβλια στα 10.000 Ρούβλια.

«Κατανοώ, φυσικά, ότι αυτό είναι λίγο, και ωστόσο ένα τέτοιο μέτρο θα είναι πρόσθετη στήριξη για τις οικογένειες όπου το παιδί χρειάζεται φροντίδα» πρόσθεσε ο Πούτιν.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος είπε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα «τώρα», έτσι ώστε οι Ρώσοι να αισθανθούν την πραγματική βελτίωση της ζωής κατά τη διάρκεια του έτους 2019. Κάλεσε την υποστήριξη των οικογενειών και την προστασία των ανθρώπων το βασικό καθήκον του κράτους, σημειώνοντας ότι η γονιμότητα στη χώρα μειώνεται.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοινώνει ένα μήνυμα στην ομοσπονδιακή συνέλευση στο «Gostiny Dvor». 761 δημοσιογράφοι από Ρωσικά και ξένα μέσα ήταν διαπιστευμένοι στην εκδήλωση.

Συνολικά, ο Πούτιν έχει δώσει ένα μήνυμα στην ομοσπονδιακή συνέλευση 14 φορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.