ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ”. ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Η “ΒΟΜΒΑ”. ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ “ΚΑΙΕΙ” ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Κοινοποίηση:
1-1Visr

Το γράψαμε χθες και σήμερα ήρθε και το όνομα!

Η Άννα Ευθυμίου φέρεται να είναι η βουλευτής της ΝΔ που έκανε «χρυσές» δουλειές με το Δημόσιο, σύμφωνα, με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία επισυνάπτει και τα σχετικά έγγραφα.

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι αιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε.

 «ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ….Από Σφακια (φωτο 1) η ανάρτηση αυτή …γιατί ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ειναι ΠΑΝΤΟΥ!!
Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….
Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό 3- 19)
“Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών;
Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;
Ή ήταν
τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!
Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία…
ΥΓ: Η συγκεκριμένη κυρία κουνούσε και το δάχτυλο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… (φωτό 2)»

Βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στην βόρεια Ελλάδα και μάλιστα εκ των εκλεκτών της οικογένειας Μητσοτάκης φέρεται να είναι το άτομο το οποίο «έδωσε στεγνά» την «γαλάζια» συνάδελφο του για χρηματοδότηση δικής της εταιρείας από το Δημόσιο, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο Θ.Χειμάρας!

Η κατάσταση στην βόρεια Ελλάδα έχει γίνει πολύ δυσάρεστη για τη ΝΔ με την κατάρρευση των ποσοστών της με αποτέλεσμα πάρα πολλοί εκ των νυν βουλευτών να μην έχουν πιθανότητα επανεκλογής, οπότε για τις λίγες θέσεις που απομένουν γίνεται πραγματική «σφαγή».
Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει ο «κανιβαλισμός» και ο ένας ψάχνει τα «άπλυτα» του άλλου.

Διαβάστε παρακάτω όσα αποκαλύψαμε χθες για το συγκεκριμένο θέμα

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”. ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η “ΒΟΜΒΑ”. ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΑ…ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Τα τρολ που σχολιάζουν, έχουν δουλέψει ποτέ τους; Τουλάχιστον η ΝΔ έχει γυναικάρες, όχι Σίες και κυρα-Τασίες..

    1. Θα κλέψω μία ατάκα του Στέφανου, συγνώμη γι’ αυτό, αλλά πόσο καιρό έχεις να πηδηξεις;; Μεγαλύτερο τρολ από σένα δεν υπάρχει. Αν θες να δεις γυναικάρες, φύγε από την υπόγα της Συγγρού και ανέβα στην ίδια λεωφόρο λίγο πιο πάνω.Γεμάτη στριπτιτζαδικα είναι. Να σου κεράσω ποτάκι και κανέναν χορό να ξεχαρμανιασεις;;;

  2. Τα πιο πολλά λαμόγια είναι γαλάζια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική στην αρπαχτή.

  3. Πρεπει να της αφαιρεθει η αδεια δικηγοριας…Επειδη ειναι πονηρη και οχι εξυπνη ,την πατησε.Πολυ μοιαζει της Καιλη.Ευτυχως γι’ αυτην ,που ειναι Ελλαδα και οχι στο Βελγιο.

  4. Αυτή είναι κούκλα, όχι η Καϊλή. Γιατί δεν γινόσουν μοντέλο; Θα είχες παντρευτεί ένα επιχειρηματία, ένα μεγαλοδικηγόρο, και θα είχες λύσει το πρόβλημά σου. Όλοι να πλουτίσουν από την ψωροκώσταινα;

  5. Κάναν δικό του θα βγάλει ο Πολακης; Χαχαχαχαχα

    1. Έβγαλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον άντρα της Τσοπανανιδου!!! Τυφλοπανι φοράς ή παρωπίδες;;;

  6. Αρπαχτές των άριστων, το δημόσιο χρήμα είναι πάντα γλυκό.

  7. 4 σκάνδαλα σε 1,5 μήνα συν τα 250χιλ του Αδωνι, 4 σκάνδαλα που σε μια κανονική χώρα θα είχαν επέμβει άμεσα εισαγγελείς ενώ στην Ελλάδα ούτε που ασχολούνται. Μαύρο χρήμα στον λογαριασμό του Αδωνι, πάλι τον κάλυψε εισαγγελέας. Συμπέρασμα? Πολιτικοί και εισαγγελείς μια εγκληματική οργάνωση. Δύο θεσμοί, μια οργάνωση.

    1. Ποιοί εισαγγελείς;Αυτοί πληρώνουν αλλοδαπούς να τους πηδάνε και κάνουν μαζί μπάφους και κόκα,το πολύ να τιμωρήσουν καμιά γιαγιούλα που πούλαγε τερλίκια

  8. ΝΔ τα μεγαλύτερα τρωκτικά δημόσιου χρήματος

  9. Δεν έκλεψαν τίποτα το κράτος είναι λάφυρα της ΝΔ.
    Εσείς οι νεοελληναράδες είστε οι ιθαγενείς τους θα τους ψηφίζετε και θα περιμένετε να σας σώσουν.
    Ο Κούλης μόνο στο ελλαδιστάν θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός.

    1. Εσύ ψήφισε Σολτς , Φοντερλάϊνεν , SIEMENS κτλ. κι άσε το Ελλαδιστάν.

      1. Ρε ηληθιε, εσύ τον κόβεις να ψηφίζει αυτούς πού γράφεις;;;;

  10. Γ@μω την κλεφτοδημοκρατία σας ανάθεμα την ημέρα που εκλεγήκατε κλέφτες πολιτικοί αατεώνες στα χνάρια του ΚλεφτοΠασόκ και εσείς

  11. Γεια σου ρε κατσικοπιδηχτρα κουμμουνα γιατρε απο τα Σφακια βγαλε και αλλα υπαρχουν και αλλοι…………απο ολεσ τις παραταξεις……………………

  12. Ωραιο γκομενακι συμπατριωτες! Πολακη κανε….κρατει! Μποχα και των γονεων στη Μαξιμου ΑΕ!

  13. τι πουταναριά είναι αυτές ρε, βιζιτες πολυτελείας με πληρωμή δημόσιο χρήμα

  14. Πόσες μασέλες πια;!
    Τι’ναι τούτοι ω ρε;!
    Έλεος κύριε Μιζοτάκη!!!

  15. Άλλο ένα λαμόγιο της εγκληματικής οργάνωσης Κούλα Α.Ε

  16. Μόνο βλαμμένος θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία

  17. Το μόνο καλό που έχουν τα χρόνια που ζούμε είναι ότι η είδηση τρέχει και οτιδήποτε μαθαίνετε αστραπιαία. Μακάρι και η τυφλή δικαιοσύνη να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή έτσι γρήγορα επιβάλλοντας τιμωρίες και όχι όλα τα σκάνδαλα και οι δουλίτσες να μένουν μόνο στην καταγγελία. Μόνο με παραδειγματική τιμωρία ο επίδοξος δράστης θα το σκεφτεί πολύ καλά και θα του κοπεί η φόρα και η όρεξη για κάτι παράνομο. Κλεψιά, μίζα, ανωμαλία, έγκλημα, παραβατικότητα κάθε μορφής. Ή υπηρετείς το συμφέρον του λαού ή θα ξαναδείς το φως του ήλιου στα γεράματα. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάδια και κονομα των δικηγόρων.

  18. Η εγκληματική οργάνωση της μασωνικής νου-δούλας,πρέπει να μπει φυλακή,τί ψηφίσατε ρε μακάκες;

  19. ΝΔ… Το κόμμα που θα μας απαλλασσε από το ” άχρηστο και δαπανηρό Δημόσιο” … (οι μισοί ψηφοφόροι τους είναι υπάλληλοι του Δημοσίου)… Ευτυχώς που υπάρχουν οι Συριζαιοι( το ΠΑΣΟΚ δηλαδή) και θα καλύψουν και πάλι τους κολλητούς τους … και όλοι μαζί θα ξαναπεσουν στο δημόσιο ταμείο. Καλοφαγωτα !

  20. Ο/Η ‘’Εκτέλεση’’ στο Σύνταγμα με συνοπτικές διαδικασίες.. λέει:

    ..για τους 301 αρχικά για διασυρμό, καταπάτηση του Συντάγματος και για διαρκή ληστεία σε βάθος δεκαετιών εις βάρος του Ελληνικού λαού, με άμεση συνέπεια τις αυτοκτονίες, τον παγκόσμιο εξευτελισμό, την αναγκαστική μετανάστευση και την ολοένα συνεχόμενη πτώχευση των Ελλήνων πολιτών.
    Το πλήρωμα του χρόνου, ολοένα και πλησιάζει ταχύτατα.
    Όταν θα σημάνει η ώρα, θα περάσετε ‘’όνειρο’’.

  21. Εσείς τις ψηφίσατε αυτές τις ύαινες και τα αρπακτικά για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
    Σας έχουν εξαγορασμένος σαν τις πόρνες.
    Οι πόρνες έχουν περισσότερο αξιοπρέπεια από εσάς νεοελληναράδες.
    Καταντήσατε την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.

  22. Σιγά την είδηση. Είδηση θα ήταν εάν βρίσκατε έστω έναν βουλευτή ή υπουργό της ΝΔ που να μην τα παίρνει ή να μην κλέβει τα δημόσια ταμεία. Εάν βρείτε κάποιον, τότε πράγματι θα είναι δημοσιογραφικη επιτυχία!! Αυτη ήταν μικροαπαταιωνισσα, δεν είχε περάσει από τα ΙΕΚ Σημίτη Βενιζέλου Μητσοτάκη όπως η Καιλη…

  23. Ψηφίστε με χέρια και με πόδια την “ροζ” συμμορία του Μητσοτάκη … υπάρχουν πολλοί ακόμη οι οποίοι πρέπει να τα οικονομήσουν …

  24. Ελατε ρε παιδια αυτοι εχουν σκοπο να μας σωσουν και μη κοιτατε που κανουν και καμμια αρπαχτη,τζαμπα θα μας σωσουν: τ ειχς Γιαννο μ, τ ειχα παντα ,ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια,μωρε ξεχνα και παραξεχνα ,φτανει να του ταξουν χαντρες και καθρεφτακια ορμα και τσιμπα το δολωμα σαν χανος και μετα σκουζει και ψαχνει ποιος θα τον σωσει!

  25. Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι 1 ή 2 ή 3 τα περιστατικά, είναι 156 λαμογια. Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και οι υπουργοί της είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα και στο κόλπο και οι εισαγγελείς που τους καλύπτουν. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μαφία. Ο νονος στην κορυφή και από κάτω τα μέλη της μαφία που κάνουν δουλίτσες και τα ακουμπάνε στον νονο του Μαξίμου. Οι εισαγγελείς καλύπτουν τα διαρκή εγκλήματα σε περιπτώσεις δε, οι εισαγγελείς δρουν υπό των εντολών της μαφία διεκπαιρεωνοντας υποθέσεις προς όφελος της μαφία όπως πχ. Κιβωτό, χαμόγελο του παιδιού, αποφυλάκιση Λιγναδη, κάλυψη υπουργών όπως του Αδωνι που έβγαλαν την μίζα από μεγάλη φαρμακευτική προς τον Αδωνι ως αδιευκρινιστο ποσό και τόσα και τόσα. Πρέπει να διεθνοποιηθει το ζήτημα επιτέλους, γιατί τα λεφτά της ΕΕ είτε ως προγράμματα εσπα είτε ως οτιδήποτε άλλο καταλήγουν σε πρόσωπα του κύκλου βουλευτών και υπουργών της εγκληματικής οργανωσης ΝΔ.

  26. Δικα τους ειναιο τα χρηματα του δημοσιου
    μηπως οχι μονον βουλευτες και υπουργοι αλλα ολοι
    οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι καταχραστες δημοσιου χρηματος
    παντως καταχραστες εξουσιας προς ιδιον οφελος ειναι
    Ετσι και αλλιως μονον οι ημετεροι διοριζοντε σδτο δημοσιο.
    Βρωμα κα μποχα .Αξιοκρατια μηδεν

    1. Κλέψε κοπέλα μου εδώ είναι οι μαλάκες να πληρώνουν μην στεναxωριέσαι.Με την άνεση σου.Τα πρόβατα 🐑 δεν πρόκειται να αντισταθούν γιατί συνήθισαν στο να είναι δούλοι και ραγιάδες σκλάβοι σας.

    2. Για να είναι η επόμενη Καιλή …πρέπει να υπάρχουν Βέλγοι δικαστές κι όχι απατεώνες χρηματισμένοι ημεδαποί, αντιλαβού ????

Comments are closed.