ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”. ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η “ΒΟΜΒΑ”. ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΑ…ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ

Κοινοποίηση:
nea_dimokratia-1024x683

Φαίνεται πως οι business με δημόσιο χρήμα για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν τελειωμό! Ενώ ο κόσμος δεν βγάζει τον μήνα, βουλευτές της ΝΔ κάνουν πάρτι με δημόσιο χρήμα

Και άλλη περίπτωση Πάτση; Και άλλη περίπτωση Χειμάρα; Ρε τι γίνεται στη Νέα Δημοκρατία;

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν τώρα και μια βουλευτή από την Βόρεια Ελλάδα, η οποία φέρεται να κάνει μπίζνες με το Δημόσιο. Και πως το όνομα θα προκαλέσει πολύ… πόνο στο Μαξίμου, εφόσον σκάσει.

Α, και στην Πελοπόννησο ψάχνουν…επίσης!

Την επιστροφή των χρημάτων στο Δημόσιο που έλαβαν παρανόμως με απευθείας αναθέσεις οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Θέμης Χειμάρας και Ανδρέας Πάτσης ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύοντάς τους ότι «δεν καθάρισαν με μια παραίτηση».

Ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, υπογράμμισε ότι τόσο στην περίπτωση του κ. Χειμάρα που παραιτήθηκε από βουλευτής όσο και σε εκείνου του κ. Πάτση που διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ, «το Δημόσιο πρέπει να πάρει αυτά τα χρήματα πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάτσης έλαβε 1 εκατ. ευρώ με απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ ενώ η φερώνυμη επιχείρηση του κ. Χειμάρα έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από δημόσιους φορείς. «Σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν ισχύει μόνο ότι δεν μπορείς να είσαι βουλευτής όταν παίρνεις απευθείας αναθέσεις από το Δημόσιο, αλλά και ότι είναι άκυρες αυτές οι συμβάσεις» διευκρίνισε ο κ. Ηλιόπουλος επιχειρηματολογώντας υπέρ της ανάγκης επιστροφής των χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο. «Νομίζουν ότι με μία παραίτηση καθάρισαν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

»Το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών βουλευτών».

Κατρίνης: Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ για το κράτος-λάφυρο
«Η υπόθεση του κ. Χειμάρα είναι ένα ακόμη “κομμάτι στο πάζλ” των στελεχών της ΝΔ που θεωρούν το κράτος ‘’λάφυρο’’ και ανερυθρίαστα λειτουργούν προς αυτήν την κατεύθυνση» είπε. Συμπλήρωσε δε ότι «το ότι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ θεωρούσε πως μπορεί, κατά παράβαση του Συντάγματος, να είναι βασικός συνεργάτης και προμηθευτής δημοσίων οργανισμών και πως αυτό θα μπορούσε να περάσει στο απυρόβλητο, δείχνει την αίσθηση αλαζονείας πολλών κυβερνητικών στελεχών».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Καντε και μια ερευνα για την γαλερα ενοικιασεως εργαζομενων στα ΕΛΤΑ που εχει στησει ο Εθνοπατερας Θεοδωρος Καραογλου

  2. Αραμπάς περνά…ωχ ωχ η Πέγκυ….Σέρρες βγάζετε και εσείς μπουμπούκια….

  3. Στην Ελλάδα ότι συμβεί το ρίxνουνε σε ψυxιατρικά προβλήματα αλλά απορώ δεν υπάρxει ένας που να έxει ψυxιατρικά προβλήματα για να γαμήσι τον Κούλη;Δεν υπάρχει φίλοι μου όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν κανένας απολύτως άρρωστος στην περίπτωση αυτή και έτσι το δούλεμα πηγαίνει σύννεφο…

  4. Για αυτό χειροκροτάνε σαν στρατιωτάκια οι βουλευτές της ΝΔ σε κάθε κοτσάνα που πετάει ο χαζότερος Κούλης.
    Γιατί όλοι τους τρώνε καλά.
    Και ο λογαριασμός στο κορόιδο τον κουτοπόνηρο νεοελληναρά.
    Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στις εκλογές ΝΔ που θα σώσει την Ελλάδα.
    Άρε τούβλα.

  5. Δεν μπορείτε ρε τσ@γλανοι να τρώτε από παντού να κλέβετε και να παίρνετε μίζες, και από την άλλη λουκέτα πρόστιμα και κατασχέσεις. Προκαλείτε ρε αλήτες, απαταιωνες.

  6. Εγκληματική οργάνωση η ΝΔ, μέχρι και οι γερμανοι που στηρίζουν τον Μητσοτάκη δεν άντεξαν με αυτά που συμβαίνουν επί ΝΔ στην Ελλάδα και την διαπλοκή τους με τους εισαγγελείς που τους καλύπτουν. Δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις 5χιλ ευρώ? Σε αφήνουν στον δρόμο με τα παιδιά σου. Λέγεσαι Άδωνις και εμφανίσεις εν μια νυκτί 250χιλ ευρώ στον λογαριασμό σου? Θα βγει ο εισαγγελέας και θα πει απλά, αδιευκρινιστο ποσο και θα βάλει την υπόθεση στο αρχειο. Δε πάει άλλο..

  7. Έχουν συνηθίσει οι νεοελληναράδες από τη συμμορία ΝΔ δεν τους σκιάζει τίποτα.
    Μόνο όταν πέσει πείνα ίσως τότε να καταλάβουν ίσως.
    Ρε η ΝΔ χρεοκόπησε την Ελλάδα και εσείς τους ξαναψηφίσατε επειδή σας το είπαν τα κανάλια;;
    Τόσο ηλίθιοι είστε;

  8. Ο πολιτικός απατεώνας, ο πατερούλης Μητσοτάκης έκλεψε τους γέροντες με τα πρόστιμα εμβολιασμού, έτσι έχει λεφτά στα ταμεία για να ταΐζει τα τρωκτικά, τους βουλευτές του.

  9. Το πάλαι ποτέ αντίπαλο δέος της Εύας…. Η ξανθιά Έλενα….;;; Με τα κυλικεία…;;;

  10. Όσα fake news και να διαδίδονται, ΝΔ και Κυριάκο θα ψηφίζουμε, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    1. Για αυτό χρωστάμε 400 δις γιατί γίδια σαν εσένα ψηφίζουν

  11. Καιλη και Ράπτη ζούμε,
    σε ταινία της Σιρινας,
    ντουέτο να σας δούμε.

      1. Με καμία 10 αρια με προσόντα σαν του Ζαφείρη και του Ian Scot.

  12. Να σας πω εγώ πιστεύω ότι εκτός από τους Συριζαιους αυτά μπορεί να τα διοχετεύουν εντέχνως στη δημοσιογραφική πιάτσα κι οι ίδιοι οι βολευτές της ΝΔ λόγω προσωπικού ανταγωνισμού.
    Είναι βέβαιο ότι η ΝΔ καταρρέει από ένα ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια αλλά και πριν από αυτά κι οι έδρες μειώνονται δραματικά.
    Οπότε ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου επαληθεύοντας το ρητό :
    Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ.
    Ράπτη και Καϊλή ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!

  13. Τώρα στα τελειώματα της θητείας Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας βρε αλήτες της κυβέρνησης

  14. ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ…. ΤΡΩΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΑΨΑ…… ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ” ……… ΑΘΗΝα…
    τρωνε παρα πολυ καλα αυτοι κει πανω……

    1. Εσείς εκεί κάτω πεθαινετε στην πείνα ρε χαβουζα.. Με καλαμάκια που να χορτάσεις… Έλα να σου δώσω εγώ ένα καλο σουβλάκι να χορτάσεις….

  15. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών ! Τι ψηφίσατε ρε ; έχετε τρελαθεί εντελώς ; (!)

  16. Μόνο σε καταχρεωμενους πολίτες, ε; Όχι στους εγκληματίες πολιτικούς…μετά μιλάμε για δικαιοσύνη;

  17. μια που αγαπάει κ. προστατεύει τα παιδιά, αλλά με ου βιασμούς του μιχου έβγαλε τον σκασμό, είναι λίγο τσεβδουλα στο ρο κ. είναι αχόρταγη του .εξ;

Comments are closed.