“ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ

Κοινοποίηση:
KARYSTIANOU-EXETASTIKI

Η Μαρία Καρυσιανού, η μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για την αντιμετώπιση που είχε από τους δικαστές στον Άρειο Πάγο, όταν προσπάθησε να τους ενημερώσει με όσα στοιχεία είχε συγκεντρώσει για το δυστύχημα.

Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, η κ. Καρυστιανού ανέφερε πως όταν επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην εισαγγελέα τα όσα γνώριζε μετά την αδιάκοπη έρευνά της, εκείνη της είπε «αυτά συμβαίνουν» και να πάει να… επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει ‘ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπτό, είναι ποινικά κολάσιμο’, ή οτιδήποτε, να μου λέει: ‘Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρυστιανού, καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά πρωτοφανείς «μεθοδεύσεις συγκάλυψης» ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται πως η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» ήταν καταπέλτης στην κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αποδίδοντας ευθύνες στον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και γενικά στην κυβέρνηση, ενώ μίλησε για «ένα από τα χειρότερα κρατικά εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης:

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) -“ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και ΡΟΝΤΕΟ στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ με ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ και ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! Της π@@τ@νας το κάγκελο έγινε! Τον “έφαγε” το “Πιτ Μπουλ” της ΛΥΣΗΣ! “ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!” Διεκόπη η συνεδρίαση! – Εξαναγκάστηκε να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Ο/Η ποιός έχασε την ντροπή για να την βρει η εισαγγελέας ;;; λέει:

    Ντράπηκε και η ντροπή, με την αντιμετώπιση που είχε, από μία ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ εκπρόσωπο του Νόμου, αυτή η χαροκαμένη μάνα, η Αξιοπρεπεστάτη Κυρία, που έχασε το παιδί της, πάνω στο άνθος της ηλικίας του, εξ αιτίας εγκληματικών ενεργειών και παραλείψεων των αρμοδίων ανευθυνοϋπευθύνων του καθεστώτος …
    Δυστυχώς, στην Ελλάδα σήμερα, η καθεκηστυϊα τάξη (πολιτικάντηδες, νομικάντηδες) θυσιάζει τα πάντα στον βωμό του χρήματος και της δόξας … Στην θέση των Εντομάτων Τερτσέτηδων και Πολυζωϊδηδων, που κατέστησαν τα διαχρονικά σύμβολα του αγώνα για ανεξάρτητη δικαιοσύνη, έχουμε Σχινάδες και Βαυαρούς αντιβασιλιάδες …
    Ως πότε συνέλληνες θα τους ανεχόμαστε και θα σκύβουμε κεφάλι ;;;

  2. Θα δικαστουν και οι δικαστές. Όλα τα πιόνια των δοσίλογων θα έχουν το ίδιο τέλος.

    1. μακαρι … αλλα πως & κυριως πότε θα γινει αυτο; αφου θα εχουμε εξαφανιστει;

  3. Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ???????? ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!! ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!!!

  4. Εύχομαι στην εισαγγελέα του κώλου,καλή ξαφνικίτιδα,δεν έχουμε ανάγκη από κυράτσες

  5. Μα το σημιτ/κασελπουστομητσοτακιστάν βρωμάει και ζέχνει πρωτίστως από την αδικοσύνη.
    Τι είναι το αδικικό αντίσωμα; αποτυχημένοι αντίνομοι που βολεύτικαν στο δημόσιο το οποίο μήνυσαν για να αυτοκαθορίσουν τους μισθούς τους στην υψηλότερη βαθμίδα.
    Και όλο κότες…..

  6. Να πάει η εισαγγελέας στην εκκλησία να προσευχηθει, μπας και τη συγχωρέσει ο Θεός για την κατάντια της και ολόκληρης της α-δικαιοσυ ης.

  7. Η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να λογοδοτήσει γι αυτές τις ανόητες αηδίες, που είπε στην Κυρία Καρυστιανού.
    Για αρχή, η κ. Ειςαγγελέας, ας διαβάσει το Σύνταγμα!!!
    Η Θρησκεία είναι εξαιρετικά προσωπικό ζήτημα & κανένας Δημόσιος Υπάλληλος, δεν έχει δικαίωμα να υποδεικνύει σε κανένα Πολίτη, τι να κάνει σε σχέση με την Θρησκεία.
    Ο/Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ας βάλει την κ. Εισαγγελέα στον Πάγο, ώστε να μην δώσει άλλο πόνο, σε καμμία άλλη χαροκαμένη Μητέρα.
    Η Κυρία Καρυστιανού να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά, να τους ξεμπροστιάζει όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα. Οι Πολίτες είμαστε όλοι μαζί της.

  8. ΠΡΟΣ ΤΗΝ………Κα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ………ΠΑΓΟΥ

    Προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβώς παριστάνεις σου συστήνω να ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

    ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ,ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ,ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ,ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ…………………………………………………………………….

    Αν πράγματι ξεστόμισες τέτοια απάντηση στη γυναίκα αυτή, αντε και ………..μπας και ξελαμπικάρης.

  9. οι γυναικες διελυσαν ο.τι απεμεινε απο την μασονια .μεσα στην δικαιοσυνη …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ κ οσοι σς καλυπτουν

  10. Ξεφτιλισμένη αναίσθητη βρωμογρια, όχι δικαστής είσαι αλλά τσατσά σε μπουρδέλο. Ανώμαλοι δικαστές όπως ο αντιπρόεδρος τού συμβουλίου επικρατείας πού τόν πιάσανε να δίνει ναρκωτικά σέ νέους λαθρομετανάστες για νά τόν απαυτώσουν.
    Η χειρότερη φάρα τα τελευταία χρόνια οι δικαστές, χωρίς αξιοπρέπεια καί αίσθημα δικαιοσύνης παρά μόνο τό χρήμα νά πέφτει όπως τά αναδρομικά για την εκδούλευση πού προσφέρουν στην χουντοκυβέρνηση.

  11. Αν υπήρχε δικαιοσύνη δεν θα είχαμε τέτοια κατάντια και καταστροφή στην χώρα. Ασυδοσία και διαφθορά παντού και πάντα…

  12. Να κάνει τι , μήπως δίκασε τιμώρησε κανέναν ; όχι τους άφησε να φύγουν να καλοπερνάνε έξω με τα κλεμένα ,και γύρισαν να τον δικάσουν και να τον βάλουν να πεθάνει στην φυλακή μαζί με όλους τους έντιμους αγωνιστές

  13. ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ!!!ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ!!!!

  14. Να παει να γαμηθει η εισαγγελεας με λαθρομαιμουνια η καριολα μπαμ και κατω θελει.

  15. για να πασ δικαστησ πρεπει να βγαλεισ σουπερ βαθμο!
    οταν εχεισ φαει την ζωη σου στο θρανιο,και δεν εχεισ βοιοματα για να σου στυριλατησουν τον χαρακτηρα,
    πωσ θα κρινεισ?
    να παει η μανα και να βγαλει τα προσωπικα τουσ στοιχεια στην φορα!!! ολα!
    να χασουν τον υπνο τουσ!!!
    ξερετε τι κανουν οταν αντιμετωπισουν την κρατικη γραφιοκρατια? δηλωνουν την ιδιωτητα τουσ για να εξυπηρετηθουν!!!

  16. Οταν ο χαρος της χτυπησει την πορτα να πει στον εαυτο της Αυτα σημβαινουν Α ντε…………

  17. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ

  18. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές με όλα όσα συμβαίνουν αλλά κυρίως όταν δολοφονούνται νέοι ή βιάζονται παιδιά πως γίνεται ένας έστω ένας γονιός να μην έχει πάρει ανάποδες, να μην υπάρχει ένας νευρικός τρελαμένος, ένας που να πει εμένα με κατέστρεψαν θα πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Αφού δεν βλέπουν δικαιοσύνη και τιμωρία για τόσα εγκλήματα, δεν τρελαίνεται κάνεις να στείλει κάποιον στην κόλαση; Τόσο ψύχραιμοι όλοι.

    1. Κεφαλονιτη το ιδιο ακριβως σκεφτομαι απο την πρωτη μερα . Θα τους ειχα καθαρισει ΟΛΟΥΣ με την σειρα ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ , ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΡΓΟ !!!! Ουτε καν θα πηγαινα στην Δικη . Απορω πως τους κοιτουν ακομα .

    2. Σωστός, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε πια οι Έλληνες που ήμασταν.
      Θυμάμαι στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ένας πατέρας στην Πελοποννήσο καθάρισε τον βιαστή του παιδιού του την ώρα που τον συνόδευαν δύο χώροφυλακες.
      ΤΩΡΑ φοβομαστε μην μας πούνε ότι δεν είμαστε πολιτισμένο.
      Την δεκαετία του 1970 στην Γερμανία μητέρα εκτέλεσε τον βιαστή και δολοφόνο της κορούλας της (οκτώ ετών) μέσα στο δικαστήριο.

    3. επειδη ολοι φοβουνται τον νομο.
      εκδικηση = κατι το φυσιολογικο.
      νομος = τεχνητο.
      δικαιοσυνη των δικαστων = χρημα για το επαγγελμα του δικαστη αλλα διχως ικανοποιηση για το θυμα, αντιθετως συντηρηση των φρικτων στη συνειδηση του μεχρι να ολοκληρωθει ο αγωνας.
      πεσατε θυμα απο καποιον; πυρινο λογο εναντιον του & αποστροφη για παντα.

  19. AYTO TA ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    Έγκλημα στα Τέμπη – Μ.Καρυστιανού: «Πήγα στον Άρειο Πάγο να δώσω στοιχεία και μου είπαν να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει»

  20. Ναι συμφωνούμε πως όντως η ζωή είναι ύπουλη και τα δυστυxήματα αυτά συμβαίνουν αλλά κάτω από συνθήκες οι οποίες ταυτοποιουν λάθος της στιγμής ΟΧΙ εσκεμμένο γλέντι σαράντα ετών και εσκεμμένων παραλείψεων στο όνομα της οικονομικής κλοπής του Ελληνικού λαού ρισκάροντας την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Ο φορολογούμενος πλήρωσε για να υπάρξουν αυτά που δεν υπήρξαν ποτέ διότι τα φάγανε οι πολιτικοί.

  21. “Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας” είπε η ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ κρατικοδίαιτη σε μιά χαροκαμένη μάνα (!!!) … Ποιά ζωή να κοιτάξει, μωρή ΑΝΑΛΓΗΤΗ, που έχασε το σπλάχνο της το οποίο ήταν η ίδια η ζωή της ;;; ΄Εχεις γίνει μάνα ή είσαι καμιά κακάσχημη γεροντομούν@ που νοιάζεσαι μόνο για τα αναδρομικά σου ;;; Εάν είσαι μάνα, να σου συμβεί το ίδιο για να νοιώσεις τον πόνο της γυναίκας … Εάν είσαι άκληρη, τα αναδρομικά σου να πάνε, μέχρι το τελευταίο σεντ, σε γιατρούς και γραφεία τελετών, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ …

    1. Εχουν ξεφυγει αυτοι θελουν γ…μησι και ξυλο για να στρωσουν

  22. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ……

    1. Να κάνει τι , μήπως δίκασε τιμώρησε κανέναν ; όχι τους άφησε να φύγουν να καλοπερνάνε έξω με τα κλεμένα ,και γύρισαν να τον δικάσουν και να τον βάλουν να πεθάνει στην φυλακή μαζί με όλους τους έντιμους αγωνιστές

  23. Γι αυτό τους αποκαλώ καδήδες, όπως είχαμε τέτοιους με τους Οθωμανούς.

    To δικαστικό σώμα πρέπει να γκρεμιστεί και στα ερήπειά του να θαφτούν ζωντανοί όλοι οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας τα τελευταία 24 χρόνια, εκτός της δικαστίνας Τέγουτζικ που τα λέει ωμά 4 χρόνια τώρα.

    Ότι η Ελλάδα έχει χούντα χωρίς τανκς και κατοχή χωρίς να σκοτώσουν το κόσμο στο δρόμο, για την ώρα.

  24. Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα τι παιζει και νομιζουν οτι θα βρουν το δικιο τους αν το κυνηγησουν και αγωνιστουν γι αυτο… Δυστυχως μονο ενας 3ος ΠΠ αλλαζει τα πραγματα αν θελει ο θεος. Οσο για τις γυναικες πρεπει να γυρισουν στην κουζινα και την ανατροφη των παιδιων, αυτα ειναι παναρχαιες αληθειες. Οι διεθνιστες προωθησαν μεσω του φεμινισμου επιτηδες τετοιες θεσεις στις γυναικες γιατι ηξεραν θα κανουν τον κοσμο σαν το νινι τους

  25. Αν το είπε αυτό να πάθουν τα ίδια και τα παιδιά της που δεν νομίζω να έχει και στα γρήγορα μετάθεση στην βόρεια Κορέα να την περιποιηθεί ο Kim

  26. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα του Κούλη και της βρωμοοικογένειας….

  27. Πολλοί είτε τα παίρνουν είτε παίρνουν θέσεις.

  28. Μην περιμένετε δικαιοσύνη.οτι κάνουμε μόνοι μας.

  29. Μαλλον πρεπει να ακολουθησουμε το καθεστως του Ιραν! Καθε θυληκο στη κουζινα του! Οχι απλα αισχος για το πονο μιας μανας αλλα καρααισχος για τα σχολια της γυναικουλας εισαγγελεως! Εχει ο καιρος γυρισματα μανταμ αν δεν εχεις συνειδηση!

  30. Δικαιοσύνη ζητά η γυναίκα για το θάνατο του παιδιού της για αυτό το λόγο ήρθε σε εσένα εισαγγελέα, και οχι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, δεν κάνεις εισαγγελέα για αυτη τη θέση, άντε γιατί το έχετε κάψει τελείως ολο θράσος και ύφος είστε, το μονό που κάνετε μέσα στα δικαστήρια και στις γραμματείες ειναι να συζητάτε για το τι γόβες θα πάρετε και ποιος παίρνει μεγαλύτερο μισθό απο εσας για να του την πέσετε.

  31. Η εκκλησία τι θα κάνει δηλαδή θα σου λύσει τα ανθρώπινα λάθη; Αν δυο τραίνα μπουν στην ίδια γραμμή με μαθηματική ακρίβεια θα συγκρουστούν … φαίνεται δε γουστάρουν την υπόθεση στον Άρειο πάγο τι θα πει αυτά συμβαίνουν εγγλήματα συμβαίνουν; … αυτό το πράγμα στην Ελλάδα να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και στο τέλος να μη φταίει κανένας κάτι λέει .. Να βγουν να ανακαλέσουν δημόσια κιόλας ..

  32. Αυτά τα καθάρματα έχουν έλλειψη ενσυναίσθησης και αντιλήψεις του δικαίου και δυστυχώς κυβερνούν. Να δούμε έως πότε θα τους ανεχόμαστε.

  33. Η εισαγγελέας του αρείου πάγου έχει διοριστεί από την κυβέρνηση

  34. Εγώ, όταν ρώτησα εισαγγελέα γιατί οι δημοσιογράφοι βγάζουν στην φόρα ιατρικά απόρρητα ασθενών, η απάντηση του ήταν, “δυστυχώς κύριε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”. Έκανα μεταβολή και βγήκα από το γραφείο του, γιατί απέξω υπήρχαν αστυνομικοί με χειροπέδες που με απέτρεψαν από την ιδέα να χειροσικήσω.

  35. της κυβερνησης ολοι και περιμενουν οι ανθρωποι δικαιωση αισχος αν ηταν στη θεση της γυναικας θα τα ελεγε αυτα???Παιδι εχασε ο κοσμος κ λετε τετοια

  36. Να εύχεται να μην πάρει κανένας χαροκαμενος γονιός ανάποδες στροφές και πάει και τους φυτέψει καμία σφαίρα στο κεφάλι με τέτοια προκλητικότητα που έχουν και που την δείχνουν κιόλας με τέτοιες ειρωνείες!

  37. Εισαγγελείς και πολιτικοί το ίδιο αλληλοκαλυπτόμενο σύστημα είναι.

  38. Η μητέρα αυτή είναι γιατρός και ως ιδιώτης να δουλεύει, ανεξάρτητα από κρατικά νοσοκομεία ή ιδιωτικές κλινικές, το σύστημα της Ελλάδος δεν το γνώριζει; το Μάτι δεν ήταν έγκλημα; όλοι όσοι εργάζονται και μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο, από κλητηρες μέχρι στρατηγοί και υψηλόβαθμοι δικαστικοι, όλοι είναι υπάλληλοι και δούλοι του συστήματος, ελάχιστοι ξεφεύγουν και υπηρετούν πραγματικά το σύνταγμα και αυτοί οι ελάχιστοι δεν βρίσκονται σε υψηλές θέσεις και πάντα είναι στο περιθώριο. Αναλγησία και αναισθησία ακόμα και αν τους κτηπησει ο χάρος την πόρτα, ακόμα και αν χάσουν τα παιδιά τους. Το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι η θέση και η εξουσία. Καλά κάνουν και παλεύουν οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν άδικα αλλά δικαίωση δεν θα βρουν, την χώρα την διοικουν άνθρωποι ανάλγητοι και αναίσθητοι.

  39. Έχουμε γεμίσει γυναίκες εισαγγελείς και δικαστίνες, για αυτό η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη. Όλα αυτά τα τσόλια νοιάζονται μόνο για τη κοιλιά τους και το πράμα τους. Όταν κάποτε επανέλθει η δημοκρατία στην Ελλάδα, ΑΝ επανέλθει, θα πρέπει να απαγορευτούν οι γυναίκες στη δικαιοσύνη και σε όλη τη δημόσια διοίκηση, γεμίσαμε με δαύτες και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Πίσω στη κουζίνα τους απλά….

    1. ασε τις εξυπναδες τρελοχουνταιε μισογυνη, το παιζεις και τιμητης ενω θαυμαζεις δικτατορες οπως μεταξα και παπαδοπουλο

      1. Έλλην γνήσιος, ο Μεταξάς ήταν κυβερνήτης και ο Παπαδόπουλος ηγέτης, πατριώτες και Έλληνες. Εσύ φάε δημοκρατία τώρα, εκτός αν είσαι βολεμενος οπότε μπορείς και χαρακτηρίζεις εκ του ασφαλούς. Αυτοί που ήταν δικτάτορες έκαναν τόσα πολλά για την πατρίδα, οι σημερινοί τι είναι και δεν κάνουν τίποτα; Ή μάλλον τι είναι και κάνουν τόσα άσχημα και προδοτικά; Για σκέψου το αν έχεις λίγο μυαλό.

        1. οι τρελοχουνταιοι που ζητατε να σας καβαλησει ενας τυχαιος δικτατορας, εχετε ψυχολογια δουλου. Μεγαλη ντροπη και αναξιοπρεπεια

      2. Εσύ ελληνέζε γνήσιε,που μάλλον είσαι Αλβανός,φάε δημοσκατία να χορτάσεις

    2. εχεις απολυτα δικιο και επισης μεσω εξετασεων στην σχολη δικαστων διοριζουν και τους απογονους τους και οι περισσοτεροι ειναι γυναικειου φυλου με πολλα κομπλεξ
      βασικα πριν γινεις δικαστης πρεπει να χρειαζεται αδιαβλητη εξεταση απο επιστροπη ψυχιατρων

    3. Συμφωνω Απολυτα , το ιδιο εχω παρατηρησει κ εγω . Ολες αυτες οι Ψωλες με κατι ονοματα σπανια κυρατσας που δεν εχουν ιδεα απο δικαιοσυνη παρα μονο προσπαθουν να κανουν καριερα εις βαρος ολων μας . Γυναικα = ΕΠΙΒΙΩΣΗ , Αντρας = ΣΟΦΙΑ !!!! ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!! Καριολες !!!!

  40. Απλα αισχος και απανθρωπια στο κυβο! Η κα εισαγγελευς να επισκεφτει καμμια εκκλησια μπας και τη βοηθησει ο Θεος να βρει το δρομο της!

Comments are closed.