(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) -“ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και ΡΟΝΤΕΟ στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ με ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ και ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! Της π@@τ@νας το κάγκελο έγινε! Τον “έφαγε” το “Πιτ Μπουλ” της ΛΥΣΗΣ! “ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!” Διεκόπη η συνεδρίαση! – Εξαναγκάστηκε να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Π

Διεκόπη η συνεδρίαση της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών μετά από μεγάλη ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Μαρκόπουλου και του Παύλου Σαράκη.

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο!

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – ΔΕΙΤΕ και το βίντεο με τη συγγνωμη στον Παύλο Σαράκη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ότι είπε ο Μαρκόπουλος ακροδεξιο παραλήρημα έπρεπε να μείνε γραμμένο στα πρακτικά. Έπρεπε με βάση αυτό να ζητηθεί η απομάκρυνση του Μαρκόπουλου από πρόεδρος

  2. παναθηναικακιας ειναι ο φαβλοπουλος και μενει στον πειραια ας τον αναγκασουν οι ολυμπιακοι να αλλαξει τοπο

  3. Έγινε τράκα….. δημόσιοι υπάλληλοι κοπριτες…

  4. Συμφωνώ με σχόλιο μπλε ΠΑΣΟΚ= θάνατος. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Τα είπε όλα!

  5. Εκει γινεται ενα αισχος ενα καραγκιοζ μπερντε το χτυπημα τον ετσουξε βρομοπροεδρο της συγκαλυψης παλιοτομαρα

  6. χαχαχα θεατρο υποκρισιας απο ολους. και απο το πρωην γαλαζιο χομπιτ και απο τον προεδρα και απο τον μαρκοπουλο. εσεις ολοι που δεν εχετε ψηφισει ποτε νδ, πασοκ, συριζα πως αισθανεστε οταν σαν παρουσιαζουν σαν την ελπιδα του πατριωτικου χωρου ενα πρωην μαντροσκυλο του μνημονιακου σαμαρα; ειστε πολυ καλυτεροι τους για να τους πιστεψετε

    1. Το δούλεμα να πέφτει…. Είναι πιο φτηνό από το να κατεβάσουν στρατό στους δρόμους για να ελέγξουν την αποικία των ΗΠΑ οι κοτζαμπάσηδες. Κάθονται εκεί πέρα και ταϊζουν σανό με τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες και όλα μέλι-γάλα. Τάχα μου έχουμε δημοκρατία και τάχα μου υπάρχει αντιπολίτευση. Στην ανάγκη έχουν και στη ρεζέρβα τον Κασιδιάρη αν ποτέ χρειαστεί να τον φέρουν να μας… σώσει.

      1. πολυ το φοβαμαι. ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα απογοητευτουν απο κασιδιαρη. τον ηλια της χρυσης αυγης δεν νομιζω να τον ξαναδουμε

  7. Δημήτρης Μαρκόπουλος ναί: Ο Δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος-βουλευτής με ύφος χιλίων καρδιναλίων επιτίθεται κατά πάντων στην επιτροπή, όταν πάνε να αρθρώσουνε κουβέντες που δεν συμφέρουν την εξουσία του Κούλη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επιτίθεται στον Σαράκη και χωρίς συγκεκριμένο λόγο, έτσι για να γίνει μπάχαλο και να πάνε οι ευθύνες περίπατο. Ένας στυγνός υπηρέτης της εξουσίας, αφου τοποθετείται εσκεμένα Πρόεδρος σε εξεταστικές επιτροπες για να κουκουλώνει (βλέπε υποθέσεις Νοβάρτις, Καλογρίτσα, λίστα Πέτσα, υποκλοπές ΕΥΠ). Με πτυχίο στην πολιτισμολογία και ειδίκευση από “το πανεπιστήμιο” του Πρώτου θέματος.

  8. “ακροδεξιό παραλήρημα” είπε ο ανεπάγγελτος μπλε πασόκος μαρκόπουλος ! λολ

  9. Σιγα μην ειχαμε εξεταστικη επιτροπη αν δεν επενεβαινε η κομισιον να μαθει που πηγαν τα φραγκα που δωσε για το συγκεκριμενο εργο! Μαλλον σε τσεπες και pass pass !

Comments are closed.