ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! “ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ”

Κοινοποίηση:
YUW2F3AZNBD5VGDF4XMBH6LMDQ

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη έρχεται από το μακρινό Περού!


Tο δευτεροβάθμιο ποινικό δικαστήριο Chinca y Pisco ανέφερε σε απόφαση του, για υπόθεση που είχε αναβληθεί, ότι η πανδημία δεν είναι διαχειρίσιμη εξαιρώντας όμως τους “δημιουργούς της, όπως χαρακτηρίζει τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζορτζ Σόρος και την οικογένεια Ροκφέλερ για τους οποίους υποστηρίζει ότι “την διαχειρίζονται και καθοδηγούν τα πάντα με σκοπό μια νέα παγκόσμια τάξη”.

Αφού έγινε πάντως γνωστή η απόφαση, διατάχθηκε έρευνα εις βάρος των τριών δικαστών Tito Gallegos, Luis Leguia, Tony Changaray που υπέγραψαν την εντυπωσιακή αυτή απόφαση….

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.

Το περουβιανό Εφετείο κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Κάθε μέρα διαβάζουμε απίθανα συνομωσιολογικά σενάρια
    βγαλμενα από διάφορες “οπές”, αυτό σίγουρα είναι το μεγαλύτερο

  2. Τρια ζόμπι.Τό βαμπίρ,ό δράκουλας καί ό φοβερός Δρ.Μαμπούζε.Χρειάζονται ο καθένας ενα κιλό ανθρώπινο αίμα τήν ημέρα.
    Γιάννης Λάκων

  3. Μου φαινεται οτι θα τους βρουν σε καποιο χαντακι και τους τρεις.

  4. ομεσαιος αυτο το διποδο ζωο στην εποχη 40 44 κατεδιδε τους ομοιους του εβραιους στους γερμανους μονος το ειπε αυτο και μαλιστα ειπε αφου καποιος θα το εκανε αυτο γιατι να μην το κανω εγω ο χιτλερ ηταν αγιος μπροστα στα τρια αυτα αποβλητα

  5. …..τρεις πασαδες της κεντρικης ασιας ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ….. τρεις ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑΝ ΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ. [ο μεσαιος ατοφιος ΠΟΥΝΤΣΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ , ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΜΥΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ,Ο Κ Ο Υ Ρ Α Δ Α Σ]

  6. τρεις τέτοιοι σε κάθε χώρα να υπήρχαν κάτι μπορεί να γινόταν για τη σωτηρία του ανθρώπου!! Ο ιός υπήρχε και θα υπάρχει. Αυτό που είναι καταστρεπτικό είναι η διαχείριση που είναι το σχέδιο αυτών των παλιανθρώπων. Για την διαχείριση θα έπρεπε δικαστές και επιστήμονες από όλον τον κόσμο να ενδιαφερθούν και να σταματήσουν την καταστροφή. Στις επιδημίες και πανδημίες τα μέτρα προστατεύουν τις οικονομίες γιατί χωρίς οικονομία δεν υπάρχει κοινωνία, άρα άνθρωπος. Αυτό που έντιμοι δικαστές και επιστήμονες δεν κάνουν είναι να προστατεύουν το τελευταίο

  7. Ποιος διέταξε έλεγχο για τους δικαστές;

  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ;;; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ;;; ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ;; ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕ!!!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!

  9. Για μπατσες και οι τρεις 🤡🤡🤡 κυρίως ο μεσαίος..

  10. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΘΗΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!

  11. Αυτά τα νεοταξική καθίκια που κατασκεύασαν τον κορονοιό την ψευτοπανδημία πρέπει να καταδικαστούν εις θάνατον στην ηλεκτρική καρέκλα!!!

    1. σωστα εγκληματιες κατα της ανθρωποτητας .

    1. Όχι φυλακή, βασανιστήρια και παλούκωμα για παραδειγματισμό

  12. Καλά αυτό το ξέραμε ότι αυτοί είναι πίσω απολο αυτό… Μπράβο στους δικαστές εκεί εύχομαι να μην πάθουν κανένα κακό, όπως “αυτοκτονια”…

  13. Ο μεσαίος είναι ως δεινόσαυρος 1234 ετών ,ο Gates είναι κλασσικό παράδειγμα χαζοχαρουμενου αυτιστικού με γυαλιά και ο Ροκφέλερ ως νεκραναστημένος από τάφο με τη μέθοδο της κρυογονικής .

  14. Αρχίζουν να πέφτουν οι Μάσκες….αν και σε όλο αυτό πρέπει είναι μπλεγμενη όλη η Ευρωπαϊκή ελίτ και η Βασιλική 👑 οικογένεια της Αγγλίας.

    1. Και τα στρουμφακια, οι θαντερκατς και ο νιλς χογκελσον!

      1. Έλα ρε μεγάλε, σου θίχτηκαν τα ινδάλματα?Παίρνεις τίποτα χαρτζηλίκια από το αμέρικα σαν ΜΚΟχολερίστας?

Comments are closed.