ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σοβαρές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών από τον ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sarakis

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πολλά!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το Α’ Ράιχ ήταν ο Καρλομάγνος και το Β’ ο Βίσμαρκ.

  2. Θα το επαναλαβω, για πολλοστη φορα! Δεχομαστε ανηλεη πολεμο και ειμαστε υπο Κατοχην! Τελος! Υπευθυνοι και παλι οι ΦασιστοΝαζι, που οσο κι’ αν τους πλενεις το σαπουνι σου χαλας! Σε συνεργασια φυσικα, με τους απογονους των Δοσιλογων της Ελλαδας! Μεσω του ναζιστικου μορφωματος την Ε.Ε, που ειναι η συνεχεια του Γ’ Ραιχ! Σκεφτειτε, οτι δεν τους φτανει, που τα χρεη 10δις του ΟΣΕ συμπεριεληφθησαν παρανομα στο Δημοσιο χρεος, με αποτελεσμα την εσκεμμενη αυξηση και αλλοιωση του ελλειμματος, που μας οδηγησε προμελετημενα στο ΔΝΤ! Με επακολουθο, τα οδυνηρα μνημονια! Ζητουν και τα ρεστα! Τα δηθεν κοινοτικα κονδυλια, κλπ.! Μπαρμπουτσαλα και μπαρες πολυπολιτισμικες!

    Υ.γ. Προσωπικα, θα εριχνα και μια ματια, στην προηγουμενη εξεταστικη για τον ΟΣΕ, γιατι καπου θεωρω οτι συνδεονται! Απο την αλλη, πολυ καλα κανουν καποιοι, που ανατρεχουν στο αμαρτωλο παρελθον του! Κρυβουν πολλους σκελετους, οι ντουλαπες του!

  3. Aγαπητοι κυριοι πανταχοθεν 1+1=2 για να μην το κουραζουμε το θεμα! Ηταν δολοφονια? Ητανε! Οι υπαιτιοι ειναι γνωστοι? Ναι! Η δικαιοσυνη λοιπον ας μεριμνησει τα δειντα!

Comments are closed.