ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για το ΕΠΑΛ Άμφισσας: «Στον ηλεκτρολογικό πίνακα δεν υπάρχει κεντρική ασφάλεια αλλά… κέρμα του ενός λεπτού!»

Κοινοποίηση:
amfissa

Ο Μαρίνος Λύτρας, που είναι αναπληρωματικό μέλος σχολικής επιτροπής, το πρωί της Τετάρτης (3/4) μίλησε για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο ΕΠΑΛ της Άμφισσας, και τόνισε πως στον ηλεκτρολογικό πίνακα, αντί να υπάρχει κεντρική ασφάλεια υπάρχει, κέρμα του ενός λεπτού!

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κτίριο υπήρχαν εύλεκτα υλικά καθώς γινόταν εργασίες για να φτιαχτούν άρματα για τις απόκριες.

«Μην σας κάνει εντύπωση ότι υπήρχαν εύφλεκτα υλικά καθώς στον ηλεκτρολογικό πίνακα αντί να υπάρχει ασφάλεια υπάρχει κέρμα του ενός λεπτού του ευρώ. Το ΕΠΑΛ έχει τεράστια προβλήματα στις εγκαταστάσεις του» ανέφερε ο Μαρίνος Λύτρας.

Ερωτηθείς για το πού οφείλεται η φωτιά απάντησε: «Δεν ωφελείται σε βραχυκύκλωμα. Έχουμε καταγγείλει αυτά τα περιστατικά. Εάν απαντήσει το υπουργείο, να δώσει απαντήσεις. Ο δήμος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζεται και γυμνάσιο».

Υπενθυμίζεται πως 9 μαθητές και μία καθηγήτρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Όλοι τους διακομίστηκαν προληπτικά.

Πυροσβέστες της Π.Υ. Άμφισσας επενέβησαν άμεσα και έσβησαν την πυρκαγιά, ενώ πραγματοποίησαν έρευνα σε όλα τα σημεία του κτηρίου για τυχόν εγκλωβισμένους μαθητές, ευτυχώς με αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. το επιτελικό κράτος του 41 τακατό

Comments are closed.