ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Η εμφύτευση του τσιπ 666 προωθείται στα σχολικά βιβλία των παιδιών μας

Κοινοποίηση:
Η εμφύτευση του τσιπ 666 προωθείται στα σχολικά βιβλία

Διαφημίζεται στην Ελλάδα ως κάτι πολύ καλό το τσιπάκι RFID 666 των αντίχριστων σιωνιστών στο χέρι σε σχολικό βιβλίο Αγγλικών της Α΄ Γυμνασίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ “Μετα το σχολείο την Πέμπτη, εφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ.

Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ενα μικρόσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτα που μπορεί να κάνει. Εκτός απο το οτι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να εχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική καρτα για να αγοράσω πράγματα, οσο η Μαμα και ο Μπαμπάς καταθέτουν στην τσέπη μου χρηματα κάθε εβδομάδα”.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNICEF ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://www.minedu.gov.gr/publications… . Είναι το 21 σε αριθμό βιβλίο με τίτλο Journeys B1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μια πρόταση προς τους εμφυτευτές: Αν προσέξατε, τον τελευταίο καιρό πολλοί συνάνθρωποί μας εξέφρασαν ως απολαυστική την τάση να εισάγουν στον πρωκτό τους, αξιολογήστε το ενδεχόμενο να λανσάρετε την κλυσματική εισαγωγή του πλακιδίου, ξεκινώντας φυσικά αυτοπειραματιζόμενοι. Θα μπορούσε να προσελκύσει και όσους απεχθάνονται τις ενέσεις.

  2. ξεχασαν να αναφερουν οτι μπορουν να σου ξηγησουν το ονειρο κυριολεκτικα με αυτο το τσιπ μιας και εχουν 24 ωρες τις βιολογικες σου παραμετρους αρα και οταν κοιμασε και βαση αυτων να σουν πουν τι εβλεπες υπαρχουν εξαλου πολλα ντοκυμαντερ με επιστημονες που ασχολουνται με τα ονειρα και πως μπορουν να ξερουν τι βλεπεις ενω εσυ κοιμασε φυσικα σε εργαστηριο αυτα χωρης τσιπ (πρωτα δες και μετα εχε αποψη)… μια απο τις πολλες ονομασιες που εχει το συγκεκριμενο τσιπ και το βιοτσιπ που θελουν να μας κανουν (υπαρχουν πολλα χρονια στο διαδυκτιο και αλλου εσεις τα ανακαλυψατε τωρα ενως εμεις ειμασταν συνομοσιολογοι που τα λεγαμε εδω και 30χρονια) ειναι ο κλεφτης των ονειρων ειναι πολλα που μπορει να κανουν αυτα τα τσιπ οποιος ψαχνει βρησκει τιποτα απο ολα αυτα δεν κρυβουν ουτως η αλλος ειναι η διαηφιμιση τους για να σε πεισουν αμα ψαξετε τι δυνατοτητες θα εχετε θα παθετε πλακα ειτε εισται υπερ ειτε κατα δεν λεω καντε το η μην απλα λεω ψαξτε ειναι τοσο ευκολο μια εταιρεια που τα πουλαει αυτα απο 2000 ειναι η gaurdian angel, η σουηδοι ειδη τα φορανε απο μονοι τους εδω και χρονια γιαυτο δεν εχουν καραντινες και τετοια πραγματα που εχουνε στον υπολοιπο κοσμο απλα εκει ειναι προς το παρων οποιος θελει αλλα πολοι το βαζουν ψαξτε μονοι σας και αποφασηστε τι ειναι αληθεια και τι οχι δεν μπορει ενα προιον να εχει μονο πλεονεκτηματα εχει και μειονεκτηματα ζυγειστετα

    1. Ρε τραβα μαθε ορθογραφια πρωτα και μετα γραφε της μπουρδες σου ,ξερολα .

Comments are closed.