(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
paris

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι.

Ο άνδρας απείλησε να ενεργοποιήσει κάτι που φαινόταν ως ζώνη εκρηκτικών, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από το Europe 1, δεν είχε κανένα εκρηκτικό πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού Μέσου, ο άνδρας είναι Γαλλοϊρανός γύρω στα εξήντα. Φέρεται ότι έκαψε ήδη λάστιχα μπροστά από το ίδιο κτίριο στις 9 Απριλίου. Επιπλέον, το άτομο φέρεται να έχει ψυχιατρικά προβλήματα.

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε σήμερα το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι όπου ένας άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί, όπως μετέδωσαν ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 και το BFM TV.

Η αστυνομία δήλωσε ότι βρίσκεται στο σημείο και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα με την εταιρία λειτουργίας του μετρό RATP, έχει διακοπεί η λειτουργία σε κοντινή γραμμή του μετρό για λόγους ασφαλείας.

Ο άνδρας φορά ζώνη με εκρηκτικά και φέρεται να είναι εξοπλισμένος με αντικείμενο που θα μπορούσε να μοιάζει με χειροβομβίδα.

Η περιοχή γύρω από το ιρανικό προξενείο αποκλείσθηκε και επίκειται επέμβαση της αστυνομίας αφού «αυτόπτης μάρτυρας είδε έναν άνδρα να εισέρχεται εκεί κρατώντας μια χειροβομβίδα ή ένα γιλέκο με εκρηκτικά», σύμφωνα με πηγή από την αστυνομική διεύθυνση.

«Ο αρχηγός της αστυνομίας (του Παρισιού) Λοράν Νουνιέζ έχει κινητοποιήσει την BRI», μία επίλεκτη μονάδα της αστυνομίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που διευκρίνισε ότι το προξενείο υπέβαλε «αίτημα για επέμβαση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αφού οι γαλλικές ειδικές μονάδες της αστυνομίας τον συνέλαβαν και δεν τον σκότωσαν επιτόπου τυχερός είναι.

Leave a Response