ΑΙΣΧΟΣ!!! Πολιτικοί κλέβουν την Ολυμπιακή Φλόγα από αθλητές – Παραιτήθηκε από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας η Ειρήνη Αϊνδιλή

Κοινοποίηση:
6191815-1-1024x681

Πολλοί πολιτικοί βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη δάδα της Ολυμπιακής Φλόγας στην λαμπαδηδρομία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ομως, όπως σχολιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα αυτό δεν συνάδει με την ουδετερότητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, στη λαμπαδηδρομία προτεραιότητα έχουν οι αθλητές, ειδικά όσοι έχουν τιμήσει τη χώρα.

Από την Επιτροπή Λαμπαδηδρομίας παραιτήθηκε η Ειρήνη Αϊνδιλή. Η παραίτηση της «χάλκινης» ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, έρχεται στον απόηχο παραπόνων αθλητών για τη μη επιλογή τους ως λαμπαδηδρόμοι, όταν στη θέση τους βρέθηκαν δεκάδες πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.

Η ιδια επιβεβαίωσε την είδηση της παραίτησής της, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σεβόμενη την διαδικασία της λαμπαδηδρομίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

H Νικόλ Κυριακοπούλου και Μάνια Μπικόφ ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός της μη επιλογής τους.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Σάκης Βασιλειάδης και μέλη οι: Πύρρος Δήμας, Μιχάλης Φυσεντζίδης, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Κώστας Πανταζής, Σπύρος Καλοζούμης, Κωνσταντίνος Μακέδος, Ξένια Αργειτάκη, Ολυμπία Δραγούνη και Κέλλυ Αραούζου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ας αρχίσουν να διαγράφουν λέξεις από τα Λεξικά : Δημοκρατία – Αθλητισμός – Οικογένεια – Πατρίδα – …

  2. Βλεπω λειπουν δεκαδες παγκοσμιοι πρωταθλητες και ολυμπιονικες . Ποσο γρηγορα τους ξεχνατε !!!!! Χαζοι αθλητες που πατε να σας ρεζηλευουν τα πολιτικα ανδρεικελα. Εκτος αν σας υποσχεθηκαν τιποτε ψιχουλα παλι η καμια θεσουλα στο ψηφοδελτιο των δημοτικων συμβουλων γιατι για παραπανω δεν σας εχουν με τιποτα.

Leave a Response