ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ! Χάθηκε από προσώπου γης ο προστάτης των παιδόφιλων

Κοινοποίηση:
papas_2

Προβληματισμό και θλίψη προκαλεί στον χριστιανικό κόσμο η αδικαιολόγητη σιωπή της Αγίας Έδρας και προσωπικά του Πάπα Φραγκίσκου για το φλέγον ζήτημα της μετατροπής του εμβληματικού ναού της Αγίας Σοφίας σε τέμενος.

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος, τόσο σε θρησκευτικό όσο σε πολιτικό και ακαδημαϊκό επίπεδο έχει λάβει σαφή θέση απέναντι στην πρόθεση της Τουρκίας να βεβηλώσει για μια ακόμη φορά τον ναό της του Θεού Σοφίας, ο λαλίστατος και πάντα ευαίσθητος επίσκοπος της Ρώμης… σιωπά.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της Αγίας Σοφίας που απευθύνεται παγκόσμια έκκληση για την προστασία της και δυστυχώς η πρεσβυτέρα Ρώμη προτιμά να μην αναμειχθεί. Όπως έκανε και το 1453 όταν παρά τις εκκλήσεις των Βυζαντινών για βοήθεια, ο στρατός από την Δύση δεν έφτασε ποτέ, επιτρέποντας στον Μωάμεθ Β’ να εισέλθει τελικά στην Πόλη και φυσικά στην Αγία Σοφία την οποία μετέτρεψε σε τέμενος.

Σήμερα, 560 χρόνια μετά, δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Φαίνεται ότι εκεί στο Βατικανό εξακολουθούν να ευδοκιμούν οι παιδόφιλοι και οι ανώμαλοι και απαξιούν να ασχοληθούν με την Αγία Σοφιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όπως έκανε και το 1453 όταν παρά τις εκκλήσεις των Βυζαντινών για βοήθεια, ο στρατός από την Δύση δεν έφτασε ποτέ, επιτρέποντας στον Μωάμεθ Β’ να εισέλθει τελικά στην Πόλη και φυσικά στην Αγία Σοφία την οποία μετέτρεψε σε τέμενος.
    MA AFTOS O SATANISTIS KRIBETE PISO APO TON SATANISTI SOULTANO, AFTOS O BROMOPAPAS INE TO ORGANO POU OLA TA EKANE……………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    O KALOS AGIOS MAS ELEGE,TON PAPA NA KATARGIESTE……………….. KE STA PROBLIMATA ME TIN LIBYI PALI AFTOS KRIBETE PISO APO TIN ITALIKI KIBERNISI…………… MIPOS NOMIZI KANIS OTI ,I ITALIKI KIBERNISI AN DEN EHI TIS PLATES TOU BROMOPAPA THA KINITE ETSI ME TOSO BARBAROTITA KATA TO DIKEO TOU LIBYKOU LAOU?, I BROMA EHI BATHOS ,POLI MEGALO BATHOS …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ITALIA INE TO KATALILO BRAKI STON KOLO TOU SOULTANOU…………..,POU THA PAI,KAPIA MERA THA KSIPNISI O ITALIKOS LAOS ………………..
    TON PAPA NA KATARGIESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.