Όμηρος Ευστρατιάδης: Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Χαμός με τις δηλώσεις του

Κοινοποίηση:
omiros1

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Έβαλαν φυλακή τον Πέτρο;», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης


Δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο έκανε ο Όμηρος Ευστρατιάδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο κ. Ευστρατιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Μετά από 60 χρόνια, θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βιάσανε; Έβαλαν φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια να βγει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια επειδή είναι ξεχασμένη και να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιούς είναι απαράδεκτο. Να βγω να καταγγείλω ότι την έπεφταν και σε μένα;».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα όλα όσα είπε ο σκηνοθέτης, μη μπορώντας να πιστέψουν στα αυτιά τους αυτά που άκουσαν.

«Θέλω να πω ότι οι δηλώσεις που ακούσαμε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία ήταν άξια σχολιασμού. Θέλω να πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να πει αυτά που είπε ή δεν ήθελε να περάσει αυτό που είπε. Μήπως να τον πάρουμε ένα τηλέφωνο, να του δώσουμε ένα βήμα…», δήλωσε η παρουσιάστρια του Mega.

«Εγώ ακούω έναν άνθρωπο που ξέρει ότι μιλάει στην κάμερα, τα λέει με πάθος. Δεν νομίζω ότι δεν καταλαβαίνει τι έλεγε, ήταν κάθετος. Είναι σκηνοθέτης, είναι έμπειρος στον χώρο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που αιφνιδιάστηκε με μια κάμερα. Το “Γιατί τώρα” που λέει ο Όμηρος Ευστρατιάδης είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει πάρα πολύ και δεν πρέπει ούτε καν να λέγεται. Γιατί τώρα μπόρεσαν, γιατί τώρα ήταν οι κατάλληλες οι συνθήκες. Δεν θα το ορίσει ο κ. Ευστρατιάδης. Άλλο βιασμός, άλλο πέσιμο. Αφήστε κάποιες που τις βίασαν να το λένε», ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν το έχουμε κάνει εμείς εύκολο. Γιατί κάτι τέτοιες δηλώσεις “ε και εσύ γιατί φόρεσες αυτό το ρούχο;” αυτή είναι η κουλτούρα που δεν τα λένε τη στιγμή που πρέπει. Τι σχέση έχει η επιφάνεια; Με συγχωρείτε, οι κυρίες που ενημερώθηκα ότι κατήγγειλαν για βιασμό συγκεκριμένους καλλιτέχνες, δεν χρειάζονταν και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να είναι στην επιφάνεια. Είναι γνωστές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό. Όταν το άκουσα, προβληματίστηκα πάρα πολύ γιατί ακριβώς αυτού του είδους οι δηλώσεις είναι αυτές που κάνουν τα στόματα να παραμένουν κλειστά ή να βρίσκουν το θάρρος ανοίξουν μετά από πάρα πολύ καιρό», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Σωστά τα είπε ο Όμηρος. Οι περισσότερες το είχαν βουλώσει τότε για να κάνουν καριέρα γιαυτό δεν κατήγγειλαν βιασμούς κλπ Μετά από 20 χρόνια που είχαν κάνει όλες την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, τα θυμήθηκαν. Κανένας βιασμός δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις για να μη το πω πως αλλιώς λέγεται αυτό που έκαναν οι κυρίες… Όταν είσαι έντιμος και έχεις αξιοπρέπεια καταγγέλλεις το βιασμό ή το οτιδήποτε αμέσως. Απορώ κιόλας πως αυτές οι υποθέσεις πάνε και στα δικαστήρια αφού είναι αδύνατον να αποδειχθούν όταν δεν υπάρχει καν ιατροδικαστική έκθεση. Έλεος δηλαδή.

  2. Κατα΄τον κ.Ευστρατιάδη ,ο βιασμός είναι σαν τον αιθέρα.Με τα χρόνια εξατμίζεται!
    Ποιός βιαμός?
    Δεν αποδεικνύεται!

  3. Και η υποχρεωτικοτητα των εμβολίων βιασμός είναι…

  4. Μια χαρά τα είπε ο άνθρωπος. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει βιασμός σε αυτή τη χώρα. Βιασμός δε σημαίνει “του έκατσα για να με προωθήσει”. Βιασμός σημαίνει σε άρπαξε με τη βία σε χτύπησε και σε συγκράτησε. Σημαίνει σε απείλησε με μαχαίρι στη καρωτίδα ή πιστόλι στο κρόταφο και σε έδεσε. Βιασμός με τη θέλησή σου και μάλιστα κατ´ εξακολούθηση δεν υπάρχει. Και συναλλαγή να υπήρξε, ή έστω και εκβιασμός, με τη θέλησή σου έγινε. Στη τελική δεν είναι υποχρεωτικό να παίξεις στο συγκεκριμένο θέατρο.

    1. Πουτ@νες είναι που ξέχασαν ότι κάνανε την δουλειά και τώρα θέλουν να πάρουν πίσω την τιμή τους.

  5. Ντροπή που είπε αυτά τα πράγματα. Αν το έκαναν στην κόρη του τι θα έλεγε; Αν η κόρη του ήταν μια από αυτές που πήγε να βιάσει ,(σύμφωνα πάντα με τις κατηγορίες,) o Φιλιππίδης τότε τι θα έλεγε; Και λοιπόν τώρα και όχι τότε γιατί αλλη πυγμή έχεις στα 20 και άλλη στα 30 και τα 40. Κόψτε λοιπόν τις μ@@@@@@ς επώνυμοι και μη.

  6. Πώς αποδεικνύεται ένας βιασμός μετά από 20 Χρόνια? Ποίες οι αποδείξεις? Πώς μπορεί ένας Αντρας να αποδείξει ότι δεν είναι βιασμός αλλά ηθελημένα και από τους δύο συνουσία? Πόσοι Ανδρες στην σόουμπιζ έχουν δεχθεί σεξουαλικη παρενόχληση από γυναίκες οι Γκει ? Τελικά ο νόμος είναι πάντα υπέρ της γυναίκας και των γκει ,ακόμα και στο διαζύγιο είναι δεν είναι σωστή ή γυναίκα παίρνει την επιμέλεια των παιδιών ο άντρας μία ζωή στην απέξω !!!!

    1. Έλληνα Ορθόδοξε Χριστιανε αυτο ειναι το μηνυμα του θεου! Δεν ντρεπεσε καθολου!
      Τι ειναι αυτα που λες και γραφεις? Θα ριξει φωτία ο θεός!

  7. αφου πρωτα το εκαναν “γαργαρα” για να χτισουν καριερα….. τωρα το λενε….. σαχλαμαρες…. εγω ξερω οταν σου συμβαινει κατι τετοιο το λες ΤΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ….

    1. -Πονάτε;
      -αααχ.. όχι!
      -Τώρα;
      -λίγο πιο μέσα παρακαλώ…
      – Καλά είναι τώρα; Φλαπ! Φλαπ! Φλαπ!
      -Αχ.. ναιιιι πονάω αλλά… μ’αρεσει!!
      Φλαπ! Φλαπ! Φλαπ!

    2. σωστοτατος εισαι και αυτος καλα τα ειπε μετα απο χρονια και αφου εγιναν κατι το θυμηθηκαν? αμεσως το λες

    3. EΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ; ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ; ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣΠΑΛΙΟ ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!

  8. Δες το αλλιώς μπάρμπα : Αν και πέρασαν τόσα χρόνια, οι παθούσες δεν ξέχασαν,
    τέτοια παληανθρωπιά δεν ξεχνιέται !!!

  9. Άντε πορνογερε, να δω αν το κάνουν στην εγγονή σου τα ίδια θα λες; Μαλακα ντροπή σου.

Comments are closed.