Όλοι του έλεγαν μπράβο μας έκανες υπερήφανους! Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν μαζί με τον κόσμο στην παρέλαση στο Σύνταγμα.

Κοινοποίηση:
manol

Όσοι τον αναγνώρισαν του έλεγαν μπράβο μάγκα πατριώτη, μας έκανες όλους υπερήφανους

Ο λόγος για τον καταδρομέα-αλεξιπτωτιστή Μανώλη Μπούχλη που έγινε πασίγνωστος όταν κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή” , το βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Τα όσα ακολούθησαν γνωστά, τελικά το ΓΕΣ μετά την κατακραυγή του κόσμου άλλαξε την ποινή του αλεξιπτωτιστή και του επέβαλε μερικές ημέρες κράτησης.

manolis 2

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ήταν κι αυτός στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα και είμαστε σίγουροι ότι τραγούδησε και πάλι το “Μακεδονία Ξακουστή”, αυτή την φορά όμως με πολιτική ενδυμασία…

alejiptotistis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Μάνο, διακρίνω μια ζήλια στα γραφόμενά σου! Πολύ θα ήθελες, φαντάζομαι, να είχες το σθένος να το κάνεις και σύ, αλλά δεν το έχεις! Δεν μπορούμε άλλωστε να είμαστε όλοι ίδιοι!

  2. Ναναι καλα ενας ελληνας πραγματικος απο τα Σφακεια της Κρητης που βγαζει ομως και προδοτες οπως το Πολακιο Συριζαικο καθαρμα το προδοταριο την ξεφτυλα της Κρητης μετα τον Αποστολακη που εχουμε στο Αμυνας τον προδοτη της Μακεδονιας ΜΑΣ…………….

    1. Και δυστυχώς υπάρχει και ο Σταύρος Θεοδωράκης, η άλλη μεγάλη ντροπή της Κρήτης. Ο οποίος είπε ναι στην συμφωνία των Πρεσπών. Ευτυχώς υπάρχει αυτός ο λεβέντης αλεξιπτωτιστής που με τα λόγια του αντιπροσωπεύει τον απλό λαό της Κρήτης.

  3. υπαρχουν οι καταδρομεις που υπηρετουν την πατριδα τους γιατι το νιωθουν και υπαρχουν και αυτοι που πανε στα λοκ για ποζερια, εχωντας υπηρετησει στη 5ημοιρα 82λοκ τα εχω δει τα πραματα απο πτρωτο χερι καποιοι να το παιζουν ιστορια και να βγενουν με τα μπλουζακια Ε.Δ για καφε και να λενε ιστοριες για αρκουδες και να το παιζουν ραμπο μονο για να δειχθουν , οκ ηθελες να τραγουδισεις το μακεδονια ξακουστη γιατι τραβηξες βιντεο ρε μαγκα να το αναιβασεις ? για να κανει το κομματι του φυσικα να δειξει στους φιλους και γνωστους οτι ειναι μεγαλο κομμαντο κτλ… δεν εχω κατι με το παιδι αλλα υπαρχουν χιλιαδες καταδρομεις που τραγουδουν το μακεδονια ξακουστη το κανεις γιατι το νιωθεις δεν τραβας selfie ρε μαγκα πως θα το κανουμε , εγινε και φιρμα τωρα κουστουμακι γυαλι ζητω η ποζερια βαιβαια αυτος ειναι ηρωας οι υπολιποι καταδρομεις που ειναι στην αφανεια δεν μετρανε , με μια selfie γινεσε ηρωας εκει εχουμε καταντισει…

    1. οι όρχεις φαίνονται όταν βγαίνεις μόνος στην σέντρα για να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Το να κρύβεσαι στο πλήθος (ακόμα και αν αυτό είναι πλήθος καταδρομέων) είναι δειλία. Όταν αγαπητέ Μάνο φτύσεις το σύστημα με ονοματεπώνυμο και με τα χαρακτηριστικά σου φανερά θα έχεις δικαιώμα να γράφεις για ποζεριά. Μέχρι τότε είσαι ικανός μόνο για να κάνεις τον πάριο τραγουδώντας μακεδονία ξακουστή στην μπανιέρα σου.

  4. Να ειναι καλα το παληκαρι, να το χαιρονται οι γονεις του και η ελλαδα ολη! Το ιδιο νιωθουμε και εμεις οι Μακεδονες για την κρητη κ για καθε κομματι της ελλαδας μας!

Comments are closed.