Όλα για το χρήμα! Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες: «Κάνετε ακόμη υποχρεωτικά rapid test για το “καλό σας”»

Κοινοποίηση:
Θεμιστοκλέους

Η παράνοια με τα υποχρεωτικά rapid test για τους ανεμβολίαστους συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στην Βουλή, παραμένει η απαίτηση για επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στους εργασιακούς χώρους.

Όλο αυτό… παρόλο που έχει αποδειχθεί και στην πράξη ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν κανονικά!

Αυτό δεν πτοεί τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, να κοροϊδεύει τον κόσμο, λέγοντας πως το μέτρο παραμένει και αφορά μόνο στους εργασιακούς χώρους για το… καλό των εργαζομένων.

«Αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε αφορά την υποχρέωση στην εργασία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν αφορά τα πιστοποιητικά στο να μπαίνεις στα μαγαζιά ή οτιδήποτε άλλο. Την υποχρέωση των ανεμβολίαστων για ένα τεστ. Είναι από τα τελευταία μέτρα που κρατιούνται γιατί ξέρετε, είμαστε σε φάση συνύπαρξης με τον ιό και ο μεγαλύτερος λόγος είναι -αυτό που αναφερθήκαμε και προηγουμένως- γιατί ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και το 81% του πληθυσμού έχει νοσήσει. Αυτοί που εξακολουθούν να έχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και πολύ μεγάλο κίνδυνο, είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου και για αυτό είναι αυτό μέτρο σε ισχύ ακόμη», ανέφερε χωρίς δισταγμό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Πιστεύω οι ανεμβολιαστοι ΝΔ να πάρουν εκδίκηση στις εκλογές!!!

  2. Για πολλά γέλια!!! Σε σχολείο με 400 άτομα χωρίς μάσκες κάνουμε ραπίντ 2 καθηγητές. Εμείς είμαστε ο δημόσιος κίνδυνος…

  3. Ενα πουστη απο σας να πετυχουμε με κουταλι της σουπας θα τον γδαρουμε

  4. Ποιο καλό μας βρε τρισαθλιοι; Μονογονεϊκές οικογένειες που ζοριζομαστε να βάλουμε το φαι στο τραπέζι.. ζοριζομαστε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο..που ντρεπόμαστε να τα πάμε σε έναν γιατρό όπως τα κάνατε… και όχι… δεν είμαστε τεμπέληδες.. τρέχουμε.. τρέχουμε για ένα μεροκάματο κι αυτό μισό αλήτες για να χορτασετε εσείς που έχετε τον αχόρταγο.. πάρτε το ανήθικο μέτρο πίσω μην μας χρεώνεται κι άλλο.. δεν έχουμε να το πληρώσουμε παλιοτομαρα πουλημένα .. εύχομαι μια μέρα όλο αυτό το χάλι που βλέπουν τα παιδιά μας και βιώνουν μια μέρα να το βιώσουν και τα δικά σας παιδιά.. και το τέλος σαςνα είναι χειρότερο και από του Τσοχατζόπουλου που έφυγε αιμορραγοντας… λυπηρό.. λυπηρό…μας φτάσατε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που ποτέ δεν φανταζόμασταν.. λυπηρό..

  5. Γνωστός μου έκανε self test καί το τέταρτο βγήκε θετικό. Τι μάς λέτε ρε πουλημένα τομάρια ; Ρε Πλεύρη εσύ είσαι γιός τού Κώστα Πλεύρη; Δέν νομίζω ,εκεί πού έφτυνε ο πατέρας σου πάς καί γλύφεις. Φτούς προδότη τόν πέρασες τόν Κούλη. Ότι καί νά υποσχεθεί ο Ελληνόφωνας Προθυπουργός με τούς πληρωμένους εωσφοριστές μασόνους ο κόσμος δέν τσιμπάει. Καί μήν μού πείτε μασόνοι ότι δέν είστε σατανιστές ,δεν το λέω εγώ ο Πατριάρχης σας το λέει ο Albert Pike στο βιβλιο του “Ηθική και Δογμα” ,ότι ο Εωσφόρος είναι θεός, και όλοι οι μασόνοι του τριακοστού τρίτου βαθμού ξέρουν ότι θά φτάσουν στό φώς μέσω του Εωσφόρου.Για προσπαθήστε να φύγετε από τήν μασονία ,θά σάς βρούνε σε κανένα χαντάκι.Φτούς ξεφτίλες πουλημένοι. Σταυρέ τού Χριστού Σώσων τούς Ορθόδοξους Χριστιανούς τούς πιστεύοντας είς σε καί τηρούν τας εντολάς σου. ΥΓ. Υπάρχει καλύτερος καί ευσεβέστερος τρόπος,να τιμήσει κάνεις τόν Θεό,από τό να πράττει ότι θέλει καί προτάσει εκείνος; ΣΩΚΡΑΤΗΣ. Ακούτε προδότες τι έλεγαν οι Αρχαιοι ημων Πρόγονοι; Μιλούσαν γιά ένα Θεό καί όχι γιά το ΜΑΤΣ (Μεγάλο αρχιτέκτονα τού σύμπαντος πού είναι η μάσκα τού Εωσφόρου).

  6. Παρότι επιμένατε πως ο εμβολιασμένος με μια δοση δεν θα κολλάει – δεν θα νοσεί – δεν θα μεταδίδει – δεν θα μπαίνει σε ΜΕΘ – δεν θα αποβιώνει και δεν θα έχει παρενέργειες εν τούτοις όλα τα παραπάνω τα υπέστησαν.
    και ουτε το αφήγημα της ανοσιας σας βγηκε . Τώρα συζητάτε για αναμνηστικές δόσεις 4η 5η 6η κ.ο.κ αντί να ζητήσετε στους εμπολιασμενους συγνώμη , Αντ΄αυτού επιβάλλετε με απαραδεκτες και νομικα αβασιμες ΚΥΑ μέτρα κατά των ανεμβολίαστων με την υποχρέωση να κάνουν ένα rapid test ή pcr με την υποχρέωση να τα πληρώνουν ενώ ήδη πληρώνουνε φόρους για τη δημόσια υγεία και οι οποίοι σχεδόν ολοι τους δεν έχουν νοσήσει και αρα δεν έχουν μεταδώσει . Με την ίδια λογική γιατι δεν υποχρεώνετε και όσους καπνίζουν και νοσούν εξαιτίας του καπνίσματος να πληρώνουν και τα έξοδα της υγειονομικής τους επιβάρυνσης στο δημόσιο σύστημα Υγείας;

  7. ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΞΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

  8. ΠΛΕΥΡΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΛΕ..

  9. Τιγκιτάγκες τελειώσατε. Εμείς θα σας ρίξουμε

  10. …μια για να κάνουνε τρελή κονομα υπουργεία και εταιρείες

  11. Δεν πειράζει λαμόγια που μας κοροϊδεύετε και μας κλέβετε. Μας βοηθάτε να σας θυμόμαστε καλύτερα την ώρα της κάλπης. Όχι ότι θα σας ξεχνάγαμε δηλαδη… αλλά τώρα θα φέρω και τον 92χρονο πατέρα μου (ανεμβολίαστο βέβαια απατεώνες) να σας μαυρίσει.

  12. ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΑΡΤΑΛΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣΣΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

  13. και εμεις παλι σουζαααααααααααααα οτι πουν αυτοι προσοχη στεκουμε

  14. Σε έχουμε γραμμένο στον π@@τσο μας και στα αρχ@@ας μας λαμόγιο νεόπλουτε νουδούλη
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΛΟΥΣΤΡΟ!!!!.

  15. Φτάσανε οι εκλογές εμβολιολάγνοι μιζαδόροι, πρώην μακεδονομάχοι και νυν πρεσπολάγνοι!

  16. Το “Αδελφάτο των κουνιστών” έπιασε δουλειά!… Καλό χειμώνα!

  17. O Πλεύρης πριν ένα μήνα είπε τα τεστ είναι άχρηστα.
    Και ο κοσμάκης πληρώνει από τον Απρίλιο του 2021 για τα τεστ, την ώρα που δεν υπάρχει τέτοιο μέτρο πουθενά στην χώρα.

    Απλά κονομάνε μερικά εκατομμύρια την ημέρα τα λαμόγια που τα εισάγουν και οι φαρμακοποιοι που άρχισαν να χτίζουν βίλες στην επαρχία.

Comments are closed.