«Έχουν συμφωνήσει να ξεπουλήσουν το Αιγαίο» : Στέφανος Χίος, Σερέτης Γρηγόρης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
350381820_589107716536896_6533592165880975377_n-1068x601 (1)

Στην εκπομπή του Focus FM 103.6 «Κόντρα στο σύστημα» με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη μίλησε σήμερα ο γνωστός Δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

“Ένας απο τους ακραίους στόχους του Μητσοτάκη και των Μητσοτάκηδων γενικά, είναι οτι θα πρέπει η Ελλάδα να καταστεί τσιφλίκι τους. Θεωρούν ότι είναι κοτσαμπάσηδες της χώρας, ότι η Ελλάδα του ανήκει”.

” Όταν καταργείται  η παγκόσμια κοιτίδα της Ορθοδοξίας όπως είναι η Αγιά Σοφιά, όταν παρά τις διάφορες αποσπασματικές, πολιτιστικές διαμαρτυρίες, διεθνών φόρουμ, δεν είδαμε κανέναν να βγάζει κιχ, για ότι έγινε μέσα στην Αγιά Σοφιά, είναι θεμα ενός πολιτικού και θρησκευτικού βαρβαρισμού, που δυστυχώς επιδεινώνεται και στο κομμάτι της Θράκης”.
“Το ερώτημα που εδώ και τώρα πρέπει να προβάλλεται είναι, τι ακριβώς ασπίδα προστασίας παρείχε, τι πληρωσε το ελληνικό δημόσιο για να υπάρχουν αυξημένα μέτρα επιτήρησης ενός συστήματος το οποίο κατέρρευσε σε λίγα δευτερόλεπτα. Κανένας υπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης δεν ειναι υπεύθυνος, γιατί κοροιδεύουν τον κόσμο και του ρίχνουν στάχτη στα μάτια; Η κα Κεραμέως, δεν έχει μόνο πολιτική έχει και ποινική ευθύνη”, τόνισε ο Στέφανος Χίος, αναφορικά με την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα θεμάτων.

Στην εκπομπή σχολιάστηκε και η υποψηφιότητα  του γιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου, στην περιφέρεια Κρήτης. “Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με εξάπλωση της οικογενειοκρατίας, αλλά με μία νοσηρή εκπροσώπηση στα ανώτατα διοικητικά όργανα της χώρας, της φαμίλιας των Μητσοτάκηδων” σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση αναλυτικά στο ηχητικό:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Όλοι εμείς οι αιγαιοπελαγιτες ξέρουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια τι μας συμβαίνει.. τώρα τι; Και που πήρε είδηση η ενδοχώρα τι; Ένα μεγάλο τίποτα.. ξέρουμε πολύ καλά ότι διαβαίνουμε την ατραπό και ειλικρινά… δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.. γιατί καλύτερα να έχουμε ψηλά την κόκκινη σημαία της γείτονος χώρας παρά την δική μας και να πεθαίνουμε κάθε μέρα..κουράστηκαμε χωρίς γιατρούς.. χωρίς νοσοκομεία.. χωρίς φάρμακα.. χωρίς υποστήριξη από το ελληνικό κράτος..ο μόνος λόγος που ακόμα μας κρατούν οι προδότες Έλληνες πολιτικοί είναι ωεπειδη εισπράττουν γενναίους φόρους από τον τουρισμό..Αυτά είναι…Αυτά…

  2. Δηλαδή Ο ζαβός αφού βεβαιώθηκε από τις πρώτες εκλογές ότι θα ξαναβγεί έβαλε υποψήφιο τον βλαμμένο τον γιο του;

  3. Αν αξίζει οποιοσδήποτε… ας προχωράει για κάτι καλό. Αν κάνει κάτι. (Επειδή ανέφερες Βελόπου λο)…

  4. Ο Δένδιας ψεύδεται ασύστολα. Σωστά κύριε Χίο, ο Χριστόδουλος είχε πολιτικές βλέψεις. Ευτυχώς που ψόφησε. Αν δεν έβγαζαν τον Μακάριο η Κύπρος δεν θα διχοτομούνταν.

  5. Αφού δεν υπάρχει Εθνική Πατριωτική αντιπολίτευση στην βουλη θα βγαίνουν αυτά τα 300 καρναβάλια.

    1. Γιατί δυστυχώς 50 χρόνια υπάρχουν σκόρπια 300 κομματιδια που άλλοι είναι και άλλοι το παίζουν πατριώτες. Ο καθένας από ένα βιολί που το βαράει μόνος του. Δεν μαζεύονται να γίνουν μια μεγάλη ορχήστρα. Δυστυχώς. Ένα κόμμα γνήσιο πατριωτικό δεν υπάρχει χρόνια τώρα.

Comments are closed.