Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο! Ντροπή σας ρε,. Ακούστε χαρακτηρισμούς για τους ανεμβολίαστους στον “αέρα” εκπομπής στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-136-1024x465

Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο!

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Εξαδάκτυλος έτσι όπως μίλησε άφησε να εννοηθεί πως οι ανεμβολίαστοι έχουν πρόβλημα ακοής και εγκεφάλου.

 «Η καμπάνα πρέπει να χτυπήσει για εκείνους που έχουν προβλήματα ακοής.

Και ξέρετε η ακοή επηρεάζεται σε δύο σημεία:
Εξαρτάται από το εξωτερικό ‘ους’, δηλαδή στο αυτί, στο όργανο που μεταφέρει τον ήχο, αλλά μπορεί κανείς το πρόβλημα να το έχει εσωτερικά εκεί που ακούει, στο μέρος του εγκεφάλου του».
Είναι ανείπωτο αυτό που συμβαίνει:

Μεταξύ άλλων δήλωσε, όταν ο δημοσιογράφος είπε πως τα 2/3 εισάκουσαν τους τηλε-ειδικούς και εμβολιάστηκαν:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Πρέπει να το λέμε ΔΥΝΑΤΑ όλες και όλοι ότι ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

  2. Ανέκαθεν ο Εξαδάκτυλος μου θύμιζε φυσιογνωμικά τον Κλουζώ.

  3. Σα δεν ντρέπεσαι παλιοτενεκε,που έχεις κι άποψη!!!!!!!

  4. Ποιος θα με κρινει?ε?τα πληρωμενα τσιρακια!

  5. η απόλυτη ξεφτίλα των γιατρών ουστ κ πάλι ουστ .

  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΥΡΛΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΗΛΙΘΙΕ.

  7. Συμφωνώ!!! Ετσι πρέπει να κάνουμε μην ασχολούμαστε άλλο με δαύτους !!! Επίσης θέλουν να ασχολούμαστε μόνο με αυτό το θέμα να μη βλέπουμε τα άλλα προβλήματα! Σε λίγο καιρό θα πούμε το ψωμί ψωμάκι!

  8. Επειδή είσαι πλαστικός χειρούργος, καλό είναι να μην μιλάς για τα εμβόλια και τυχόν παρενέργειες αφού δεν γνωρίζεις το θέμα. Θα περίμενα να μιλάς για τους συναδέλφους σε αναστολή αλλά δεν το κάνεις παρότι είσαι πρόεδρός τους. Επειδή είδα πρόσφατα φωτογραφία της πάμελα άντερσον και έχει πέσει το στήθος της, πόσο πάει μία ανόρθωση στήθους; Σοβαρά το ρωτάω μέλος της επιτροπής των εμβολίων! Δώσε μία καλή τιμή για την πάμελα γιατί φαντάζομαι κάτι παίρνεις και από την επιτροπή για τον κορονοιό!

  9. Οταν τον είδα νόμιζα ότι φοράει μπουρνούζι

  10. ΓΛΥΨΕ-ΓΛΥΨΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ KAI ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ”BOMBONELLA” !!! ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ !!! ”ΟΥΣ” ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

  11. Μιλησε και ο Κωλοδάχτυλος, αλλος ενας ασχετος και επικινδυνος τσαρλατανοειδήμων κορωνοαγύρτης. Οξω μπολιασμενο και αρρωστο παλιομουτρο

  12. Άντε φτιάξε κανένα στήθος ή κανένα πισινό που έγινες και εσύ ειδικός. Άσχετε και ανιδεε τηλεμαιντανε.

  13. Πάντως, γιά κάποιον λόγο, τό πέρασα βαριά. Ίσως, υπάρχει θέμα γενετικής..
    Αλλά υπήρχαν άτομα πού κοροϊδεύαν τούς άλλους καί πέθαναν. Ή πού χρειάστηκαν βαρειά αντιβιοτικά καί κινδύνεψαν σοβαρά αλλά τά κατάφεραν..
    Ένας τέτοιος, είναι ό Στάθης Αγγελόπουλος.
    Ευχαριστώ,

    1. Αυτο που πανε να κανουν με τα πρασινα πασσα ειναι χειροτερο απο θανατο. Σε κανει αντικειμενο που αλοι του οριζουν ακομα και τη ζωη η το θανατο του.

  14. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ….ΚΑΙ ΟΙ “ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ” ΙΑΤΡΟΙ…ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  15. Εξαδακτυλε σου γαμω την οικογενεια και το σκαι και τη νδ ,φασισταρια

  16. Πείτε , πείτε, πείτε κι άλλα τηλεοπτικές κουράδες…..Όσο περισσότερα λέτε τόσο μεγαλώνει ο λογαριασμός στην τράπεζα……Το ζαβό πληρώνει καλά τα σκυλάκια του……..

  17. Κλείστε τις τηλεοράσεις, μποϋκοτάρετε τα προϊόντα των καναλιών και οι δημοσιογραφικές σελίδες να μην ασχολούνται πλέον με τα τσιράκια. Έχουμε πάψει να παρακολουθούμε ειδήσεις στην τηλεόραση, μόλις τους σβήσουμε και από το διαδίκτυο πέθαναν. Εσείς τους δίνετε αξία, ξεχάστε τους. Χτυπήστε τους εκεί που πονάει, στην τηλεθέαση και στα προϊόντα που διαφημίζουν. Και τότε να δούμε πως θα απαντήσουν. Πόλεμο θέλουν, σφαγή θα πάρουν.

    1. Συμφωνώ!!! Ετσι πρέπει να κάνουμε μην ασχολούμαστε άλλο με δαύτους !!!

  18. επισης προκαλει προβλημα στην ισσοροποια οποτε ειμαστε και ανισσοροποι οποτε προσεχε τι λες μπορει να σ ακουμε

  19. Εξαδάκτυλε, άσε τα εμβόλια που δεν το κατέχεις αφού όταν η νοσηλεύτρια σου είχε πει να υπογράψεις ότι είναι ασφαλή τα εμβόλια, δήλωσες πλαστικός χειρουργός! Και απορώ πως σε βάλανε στην επιτροπή όπου φαντάζομαι καλοπληρώνεσαι. Και αντί να μιλάς για το χάλι των νοσοκομείων και τους τίμιους συναδέλφους σου σε αναστολή, μιλάς για τα εμβόλια! Έχω μία φίλη που θέλει να φτιάξει τα οπίσθια της κιμ καρντάσιαν! Μπορείς να την αναλάβεις; Αν δεν μπορείς, υπάρχει κάποιο άλλο μέλος της επιτροπής των ειδικών που μπορεί να την αναλάβει; Είναι κανένας άλλος πλαστικός στην επιτροπή;;;;;;;;; Θέλει από την επιτροπή των ειδικών για τα εμβόλια!!!!!!!

  20. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΠΟΤΕ ΒΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ……………………….

  21. Συγνώμη, όταν η άλλη λέει ότι χρειάζονται πολλαπλές παρεμβάσεις και στόχευση όταν πηγαίνει ο ανεμβολίαστος στο γιατρό, στο φαρμακείο, στο ΚΑΠΗ, τι εννοεί; Απλή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου, όπως γίνεται μέχρι τώρα; Άρνηση παροχής υπηρεσιών; Αρπαγή με την απόχη; Και γιατί να το κάνει ο γιατρός/φαρμακοποιός/υπεύθυνος ΚΑΠΗ; Θα υπάρχει στοχοθεσία και απόδοση bonus;

  22. Περιμενω ν αγορασω μια ακριβη σαμπανια που θα την ανοιξω με φιλους την ημερα που θα πεφτουν κεφαλια με τΙς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ απο την ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ -οπου οπως γνωριζομε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ! “Ε,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ”, λεει ο φιλος μας Καραγκιοζης ! Παντα γελαει καλυτερα ο τελευταιος,λεει κ ο λαος!

  23. Φιλε Greekman λυπαμαι που ανηκες στα σοβαρα περιστατικα ομως υπαρχουν ανθρωποι (νεοι και υγιεις) που εχασαν τη ζωη τους ή ειχαν σοβαρες επιπλοκες απο το εμβολιο ενω ενδεχωμενως αν περνουσαν covid να μην ειχαν καποιο προβλημα. Επισης δεν σου κανει εντυπωση που εσπευσαν να βρουν εμβολιο μεσα σε μηνες και ακομα δεν υπαρχει (λεμε τωρα) θεραπεια; Γιατι αν ειχες λαβει θεραπεια ισως να μην εβηχες αιμα και να την περνουσες σπιτι σου με τσαγακια. Και ας μην μιλησουμε για τους εμβολισμενους που βγαζουν αιμα και τελικα πεθαινουν….

  24. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΑ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΙΑ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΩΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ.

  25. Πηραν τα πανω τους τωρα οι πλαστικοι καθε ελληνιδα απο τα 18 βαζει στηθος

  26. Καί όμως, έχουν δίκιο!! Είστε στόκοι.
    Έχετε νοσηλευτεί ποτέ από covid-sars2, όπως εγώ πού νοσηλεύτηκα σέ δύο νοσοκομεία??
    Έχετε βρεθεί στην θέση νά σάς πονάει ό θώρακας, νάχετε οξυγόνο 91 καί νά βήχετε αίμα?? Προφανώς όχι… Εγώ, όμως, τό έζησα! Είδα τό τρομερό χάλι άλλων πού ήταν σέ κατάσταση sci-fi ταινίας!!
    Δέν έχω κάνει τό εμβόλιο γιατί περιμένω βελτιώσεις.. Τό έβγαλαν πρόωρα. Αλλά δέν μπορούσε νά γίνει αλλοιώς.
    Λέτε νά λέω ψέμματα ή νά τά φαντάζομαι? Καί νά έχω ψεύτικο πιστοποιητικό νοσηλείας?..

    1. Kαι εγώ και η μητέρα μου το περάσαμε σαν γρίπη. Εγώ με 39 πυρετό και μάνα μου η γιαγιουλα με 37.8 το πολύ… πάρε και τα δικά μας μπολια και αντι 3 κανε 5… θα είσαι πολύ πιο προστατευμενος….

    2. Σε διάλυσαν με το οξυγόνο κι εσύ μιλάς για κοβιδοϊούς… Τόσο σου κόβει… Τόσα έχει βγάλει ο Αντωνιάδης στη φόρα και θα ακούσουμε ένα ανυποψίαστο θύμα των νοσοκομείων για το τι εστί κοροϊδοϊός… Α, και… το τεστάκι που σου έκαναν ήταν στους 45 ή στους 85 κύκλους;

    3. Greekman ( Are you sure ??? ) 😂!!!

      Μην ορκιζεσαι! Σε πιστευουμε! 😂!!!

    4. Προφανώς και κάποιοι το περνάνε βαριά. Ξέρεις, όμως, τι δράματα παίχτηκαν στα νοσοκομεία με καρκινοπαθείς που εγκαταλείφτηκαν στην τύχη τους γιατί έπρεπε να μας πείσουν ότι θα πεθάνουμε όλοι από κοροιδοιό. Εσύ την γλίτωσες, οι άλλοι δεν την γλιτώσανε γιατί μέχρι και ο πλεύρης παραδέχτηκε ότι κάνανε μονοθεματικό το εσύ. 18 μήνες δεν γίνονταν χειρουργεία και ούτε σήμερα γίνονται γιατί οι τίμιοι γιατροί είναι σε αναστολή. Δεν κάνουμε το εμβόλιο γιατί είναι ψεύτες και μιζαδόροι. Με το ακαταδίωκτο μιζαδόροι.

    5. Εγώ το πέρασα πέρυσι το Οκτώβριο. Κράτησε 7 ημέρες με 36,8
      Ανέβηκε στο 39 την 10η μέρα και τελείωσε με βήχα από την 10η μέχρι την 16η με ραγδαία πτώση πυρετού.
      Είχα γεύση αλμυρού στα πάντα (ακόμα και κάποιο χάπι) μα ποτέ δεν έβηξα αίμα. Ποτέ δεν χρειάστηκα οξυγόνο.
      Αυτό που πάντα έκανα από την αρχή ήταν παρακεταμόλη 1000 mg ανά 4ωρο καθ’ όλη την διάρκεια.

  27. Και απο ποτε οι πλαστικοι εχουν αποψη για ωτα και εγκεφαλους? Συρε να σηκωσεις κανενα κρεμασμενο χοιρομερι και ασε τα υπολοιπα για τους σοβαρους επιστημονες.

  28. Τελικά με πόσα δάχτυλα τον παίζει, αυτή η σκ@τόφατσα, ο πλαστικός χειρούργος απτα λιντλ ;

  29. Περιληπτικα….. ο Αρουραιος και τα ποντικακια!
    Τρομαρα σου δεκακολοδαχτυλε κανε και καμμια πλαστικη μπας κι αποκτησεις τουλαχιστον ανθρωπινη φατσα!
    Απο εγκεφαλο εχει κολλησει μονο με μιζοτακεικα 50 ευρα παιρνει μιζια!

  30. Xaxaxaxa!!ποιος τα λέει όλα αυτά?? Ο βλαμένος εξαδάχτυλος… καλά συγνώμη με την σκατόφατσα που έχει αυτός τον παίρνει κανένας σοβαρά;; Αυτός πρέπει να εχει πολλά ψυχικά τραύματα γιατί και κακάσχημος και βλαμένος θα έτρωγε μεγάλο δούλεμα

  31. Ο Τσιόδρας ειναι “ειδικός” του ΠΡΩΚΤΟΥ και εσύ Εξαδάκτυλε του ΑΙΔΙΟΥ.
    Να φανταστείς πόσο ειδικός ήταν ο “Σωτήρης” στην αρχή της πανδημίας(!) μας έλεγε ότι η ελπίδα δεν κινδυνεύει
    γιατι δεν έχει απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ουχάν.

    ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΤΕ εσεις οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” τρόμπες

  32. Συγνώμη όλοι σας την ίδια ώρα έχετε εργαστήριο στη στοά?

  33. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι έχουν βήμα στην τηλεόραση;;;;

  34. Το δάχτυλο που σου περισσεύει βάλτο στον πάτο σου. Παραμορφωμένε όνομα και πράγμα.

Comments are closed.