«Έφυγε» από την ζωή ο Evelyn De Rothschild

Κοινοποίηση:
rothchild

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 91 ετών άφησε ο βρετανός τραπεζίτης Evelyn De Rothschild, ο οποίος κατείχε και τον τίτλο του «Πατριάρχη» της πανίσχυρης οικογένειας, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (8/11) η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Evelyn De Rothschild πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι του», όπως μεταδίδει η βρετανική Sun.

Η πανίσχυρη οικογένεια Rothschild για πολλούς μαζί με τους Rockfeller και μερικές άλλες οικογένειες θεωρούνται ως οι πραγματικοί «ελεγκτές» του πλανήτη.

Ίσως κάποιοι να υπερβάλουν για την δύναμή τους, ίσως και όχι.

Οι Rothschild έχουν πολλά παρακλάδια σε διάφορες χώρες όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία κ.λ.π.

Ο Evelyn De Rothschild είχε βοηθήσει στην ένωση του βρετανικού και του γαλλικού κλάδου του διάσημου τραπεζικού ομίλου της οικογένειάς του, ενώ -σύμφωνα με το Bloomberg- είχε δώσει τις οικονομικές του συμβουλές ακόμη και στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας.

Ο κροίσος είχε πει το 1996 στους New York Times πως «η πρώτη δύναμη της οικογένειάς μας είναι η ενότητα», όταν και είχε γίνει η ένωση του βρετανικού με τον γαλλικό κλάδο της τράπεζας.

Ποιος ήταν ο Evelyn De Rothschild

Από το 1976, ο Ρόθτσαΐλντ διετέλεσε επί 27 χρόνια πρόεδρος της N.M. Rothschild & Sons. Μεταξύ των πολλών άλλων ρόλων της, η τράπεζα που σήμερα είναι γνωστή ως Rothschild & Co. βοήθησε στη χρηματοδότηση της νίκης του Δούκα του Ουέλινγκτον επί του Ναπολέοντα το 1815 στη μάχη του Βατερλώ.

Προτού αποχωρήσει το 2003, ο Ρόθτσαϊλντ πέτυχε τον -από καιρό προγραμματισμένο- στόχο της συνένωσης της επιχείρησης του Λονδίνου με την αντίστοιχη γαλλική Rothschild & Compagnie Banque. Αυτό θεωρήθηκε ως ένα βασικό βήμα για να παραμείνει ανταγωνιστικός με τις πολύ νεότερες -αλλά και μεγαλύτερες- πολυεθνικές τράπεζες.

«Η πρώτη σημαντική δύναμη της οικογένειας είναι η ενότητα», δήλωσε στους New York Times το 1996, όταν ο ίδιος και ο ξάδελφός του, Ντέιβιντ ντε Ρόθτσαϊλντ, επικεφαλής του γαλλικού οίκου, είχαν ανακοινώσει τη νέα τους συνεργασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. …….φαινεται οτι αφγανικης καταγωγης ΕΙΝΑΙ το διποδο.

  2. ΕΜΕΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΞΑΝΕΝΑΝ Ο ATHOC ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ “ΑΠΕΙΡΟΥ” ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1000000€ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΠΑΝΤΑ

  3. Να κάνουμε 1 έρανο να βοηθήσουμε τους συγγενείς του πτωχού, πλην όμως τιμίου τραπεζίτου, να οργανώσουν κηδεία ανάλογη του ονόματός του.

  4. Στα καζάνια της κόλασης, αιώνια θα καίγεται το ερπετό.

  5. Λέτε λέτε κουφια λόγια…. Ενα και παρήγορο ελπιδοφόρο πέφτουν οι αντίχριστοι ενας- ενας σιγά- σιγά και σε συμβολικές ημερομηνίες οπως τον συγκεκριμένο βλέπω ειδική τιμωρία απο τους Αρχάγγελους….. ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας είπε να παρατηρούμε τα σημάδια των εσχάτων καιρών και να ερευνούμε τις γραφές και τους ανθρώπους πολιτευτες και κρατούντες να μην θαυμάζουμε και προσκυνάμε αντίχριστοι ειναι ολοι τους και εκει θα μας οδηγήσουν οσοι κάποιοι ειδικά είστε γλυφτες και κομματόσκυλα για λιγη καταραμένη εξουσία και πλανεμενη υπεροχή. Καλη ψυχη μας ευχομαι ολους μας…..

  6. Ο εκλιπών κρατούσε τις πλανητικές ισορροπίες.Καλυτερα αυτοί πάρα καποιοι τρελοί σαν τον Σαντάμ,σαν τον Καντάφι και σαν τον Πουτιν.Ο δικός μας ο συγχωρεμενος Ωνασης όταν ήταν στα ντουζενια του είχε αναστατώσει όλο τον κόσμο.Κακα τα ψέματα οι Εβραίοι από το ολοκαύτωμα και μετά έγιναν μια γροθιά.Σιδερενια γροθιά που απαρτίζεται από πέντε ονόματα.
    Ποιο όμως απ’ αυτά τα ονόματα είχε σχεδιάσει και είχε χρηματαδοτησει το ολοκαυτωμα,αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ.

    1. Λυπούμαι που αναρτάται ένα κείμενο αποπροσανατολισμού εβραϊκής προπαγάνδας ή ενός ηλιθίου.

      1. δε καταλαβατε οι χουντικοι οτι τα ιδια με σας λεει… οτι και καλα οι εβραιοι οργανωσαν το ολοκαυτωμα

    2. Τραμπαρίφας… Πωλητικός Ανάλ -υτής….Ο Πούτιν σε τσούζει Kαμπαλάκι…

  7. ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΟ 2004 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΝ. ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ABS NBC CNN ΔΙΑΒΑΖΑΝ HERALD TRIBUNE ΣΤΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ Η ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΤ ΤΟΥ ΠΩΛ ΑΛΛΕΝ OCTOPUS ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 600 ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ HYUNDAI ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ATHOC. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ GPS ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΞΕΝΑΓΟΥ. ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΠΟΡΤΑ…

    1. Έλα….Το πολύ πολύ να είσαι κανένας φαντασμένος ειδικός φρουρός……. Έλα γελειε καραγκιόζη που σε επιλεξανε κιολα οι rothchilds για οδηγό…Μασχαλοβρώμη τριάθλιο ανθρωπάριο κόψε έστω την πρωινή
      …Θα δεις κάποια βελτίωση ….

      1. ΕΜΕΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΞΑΝΕΝΑΝ Ο ATHOC ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΠΑΝΤΑ

  8. Να φανταστώ ότι μαζί του θα τα πάρει κιαυτος, έτσι;

  9. ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΟΝΟ 91.
    ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ 100

  10. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι ο Ρότσιλντ πέθανε από το μπόλι της Pfizer. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά πιστεύω τα ακροδεξιά sites που ευαγγελίζονται την απόλυτη αλήθεια. Ουγκ ουγκ.

  11. Για το σκανδαλο της Τραπεζας της Ανατολης να δουμε ποτε θα πληρωσει … η ενωμενη οικογενεια … καλη κολαση στους κλεφτες…

  12. οι χουνταιοι ηδονιζονται οταν ακουν εαυτο το ονομα :)))

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ ΑΓΛΑΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

  13. Άφησε τουλάχιστο κάτι απο την τεραστίων διαστάσεων περιουσία του στα φτωχά ορφανά παιδάκια ή έστω σε κάποια αντίστοιχη φιλανθρωπία?Η απλά ζήτησε να του χτίσουν πυραμίδα ισάξια των Φαραώ για να μείνει αθάνατος?

  14. Μαζί του τα πήρε. Όπως μαζι τους θα τα πάρουν και όλοι οι υπόλοιποι ομοιοί του

  15. Εχουμε εξευγενισθει στις εκφρασεις μας οπως ο Τσιπρας που βαφτισε τη Τροικα Θεσμους!

  16. Γιατί δε λέτε “πέθανε” ρε παιδιά; Καταργήθηκε το ρήμα; Είναι κακό; Ή μήπως στενοχωρεθούμε για τον αποβιώσαντα;;;

Comments are closed.