Έφτασε στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Κοινοποίηση:
ενητρ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, έφτασε στην Αθήνα με τακτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Θα πραγματοποιήσει εξαήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Τον υποδέχθηκαν ο  Μητροπολίτης Σάμου, Ευσέβιος, εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήση, ενώ του αποδόθηκαν τιμές από άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τον καλωσόρισαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως,  Αμφιλόχιος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ορεών Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μαζί με στελέχη της Ιεράς Συνόδου.

Σήμερα το απόγευμα, ο Παναγιώτατος θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ήρθε το φερέφωνο του Πάππα. Να δούμε τι εντολες φέρνει στον βρυκόλακα!

Comments are closed.