Έρχεται το νέο lockdown! Αρχισαν οι «προφητείες»: Γκάγκα: «Αν υπάρξει μετάδοση θα κλείσουν ξανά τα σχολεία»

Κοινοποίηση:
sxoleio-sxedio

Για το άνοιγμα των σχολείων και το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τη φετινή χρονιά μίλησε η Μίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια υπουργός Υγείας. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» τόνισε ότι στόχος, είναι η πλήρης αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα, αυτή τη στιγμή είναι πάνω από το 90% κρουσμάτων, σχεδόν 100%, όπως ανέφερε, τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε πάλι οριζόντια μέτρα».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρέπει να πειστεί να εμβολιαστεί ο κόσμος για να αποκτήσουμε ανοσία ενώ κατά την ίδια, είναι ελάχιστοι οι γιατροί που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων σε λίγες ημέρες, η κυρία Γκάγκα δήλωσε ότι ξεκινάμε με πολύ προσεκτικά μέτρα και αναλόγως με τις εξελίξεις, θα γίνονται παρεμβάσεις.

«Φυσικά αν δούμε ότι υπάρχει μετάδοση, θα κλείσουν τα σχολεία… Θα παρακολουθήσουμε. Αν υπάρχουν πολλά κρούσματα στα σχολεία θα δούμε αν υπάρξουν αλλαγές. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν τόσα πολλά κρούσματα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η παρακολούθηση γίνεται καθημερινά. Ξεκινάμε με ιδιαίτερα έντονο έλεγχο. Υπάρχει ισχυρή σύσταση για εμβολιασμό αλλά δεν θα υποχρεώσουμε με εμβολιασμό τα παιδιά.. Έχουμε αυξημένη επαγρύπνηση».

Αναφορικά με τους υγειονομικούς, η κυρία Γκάγκα ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν πολύ γρήγορα οι προσλήψεις. Αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα – ελλείψεις «από ότι μου λένε συνάδελφοι που μίλησα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καθολικό λοκνταουν απο τους πολίτες για 1 εβδομάδα να μην κινείται τιποτα ολοι στα σπίτια μας να δεις πως θα χεστουν

    1. Η καλύτερη ιδέα! Όμως είναι λίγο ζώα για να το κάνουν συλλογικά αυτό! Όοοταν όμως το αποφασίσουν, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσει για όλους ο κόμπος στο χτένι, θα αντικατασταθούν άμεσα από τους…..”πρόσφυγες” που έρχονται κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας…..Οπότε, πάλι δεύτεροι και καταϊδρωμένοι!! Αυτός ο λαός, δεν θέλει να σωθεί με τίποτα, ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Σέρνοντας θα πάει, μέχρι να αφανιστεί…..

Comments are closed.