Έρευνα: Αυτή είναι η μόνη τροφή που δεν πρέπει να καταναλώσεις πριν τη σεξουαλική επαφή

Κοινοποίηση:
sex-zeygari-podia

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η σεξουαλική επαφή έχει πολλές ομοιότητες με το φαγητό. Μετά το φαγητό όμως σε πιάνει υπνηλία και δυσκολεύεσαι να… κινηθείς.


Στο σεξ καλώς ή κακώς βρίσκονται δύο άτομα και όπως και να έχει αν δεν το βρίσκουν αμφότεροι απολαυστικό τότε δεν λειτουργεί σωστά. Και ο λόγος πολλές φορές είναι μια αγαπημένη τροφή των αντρών (και όχι μόνο) την οποία τυχαίνει να έχουν καταναλώσει μέσα στη μέρα η οποία όσο απολαυστική ήταν κατά την κατανάλωσή της, άλλο τόσο βασανιστική θα τους βγει στο κρεβάτι την ώρα της πράξης.

Ποια είναι αυτή; Μα η αγαπημένη μας μπριζόλα και ειδικά το κόκκινο κρέας. Για το καλό σας το λέμε, μη μας θυμώσετε!

Όπως και να έχει στο κρεβάτι πολλές φορές θα ιδρώσεις από την συνεχόμενη κίνηση.

Επομένως για να προλάβεις να μην έχεις δυσοσμία, οφείλεις να μην έχεις φάει μια συγκεκριμένη τροφή.

Σύμφωνα με επιστημονικές αποδείξεις αυτή είναι γεμάτη πρωτεΐνες, ψευδάργυρο και άλλα στοιχεία, όμως ανήκει σε ένα είδος διατροφής που, όπως έχει αποδειχτεί, επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος και την ανδρική σεξουαλική λειτουργία.

Η κατανάλωσή του δημιουργεί μια κάθε άλλο παρά ελκυστική οσμή στο ανδρικό σώμα, η οποία απωθεί τις γυναίκες. Ποια είναι όμως αυτή η τροφή;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χαχα! Ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό έτσι όπως μας έχουν καταντήσει κουληδες κτλ δεν θα έχουμε φράγκο για να πάρουμε κρέας! Οπότε no problem! 🤣🤣

Comments are closed.