Έξαλλος o Ρώμας με τη Διαβάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
romasdiavati087-682x384-758x426

Eξαλλος ο Χάρης Ρώμας με τη Χρυσούλα Διαβάτη. Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μεταξύ άλλων μίλησε και για την πολιτική. Ενώ όταν ενημερώθηκε για τις πολιτικές δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη εκνευρίστηκε.

«Είμαι τομεάρχης πολιτισμού στην Αθήνα και ασχολούμαι με την πολιτική. Η Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχει δίκιο για τα λεγόμενά της, ότι οι ηθοποιοί δεν κάνουν στην πολιτική. Είναι πολύ καλή ηθοποιός στο είδος της. Πάντα οι «Χρυσούλες» λένε αλλά πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Το δικαίωμα του εκλέγειν και το εκλέγεσθαι είναι δικαίωμα όλων. Απλά πρέπει να γίνεται μια προσεκτική ανάγνωση. Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δεν έχω μπει σε κόμμα και δεν θα το κάνω ποτέ. Είμαι πολιτικοποιημένος, όχι κομματοποιημένος. Έχει άδικο η Χρυσούλα και η δήλωση είναι ως και ρατσιστική».

nassosblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχει απόλυτο δίκιο η κα Διαβατη. Η πολιτική, δεν είναι καλλιτεχνικό χώρος και δεν δύναται να αναλαμβάνει αποφάσεις για τις ζωές των πολιτών ένας ηθοποιός! Δεν είδαμε σε καμία προοδευμενη χώρα βουλευτές κ υπουργούς ηθοποιούς! Πέραν του 35ου προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν (τον οποίο έστησε ως πρόεδρο η CIA), ο οποίος απλώς έκανε πολιτικό τουρισμό..
    Γιατί θίχτηκε λοιπόν ο Ρώμας? Ως ηθοποιός είναι πολύ καλός, αλλά ας περιοριστεί στο θέατρο κ την τηλεόραση!

Comments are closed.