Έλληνας, θύμα του εμβολίου, έκανε αγωγή!! Δείτε τι αποκάλυψε στον «αέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
embolio_vaccine

Κανείς από την εταιρεία ή το ελληνικό δημόσιο δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί του

Ο κ. Αλέξανδρος Μεταξάκης που εμβολιάστηκε κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca, η οποία τα απέσυρε παγκοσμίως, είχε την παρενέργεια της εκδήλωσης θρόμβων.

10-12 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca έπαθε  δύο θρομβώσεις και έκανε χειρουργεία!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως η περιπέτειά του με την σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο της AstraZeneca κράτησε 9 μήνες με ένα χρόνο, ενώ του έλεγαν να κάνει και δεύτερη δόση!

«Τα εργαστηριακά αποτελέσματα έδειξαν πως όλα είναι από το εμβόλιο», τόνισε ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, έχοντας καταθέσει αγωγή κατά της AstraZeneca και του ελληνικού δημοσίου.

«Από την εταιρεία και το ελληνικό δημόσιο δεν επικοινώνησε ποτέ κανένας μαζί μου», υπογράμμισε, προσθέτοντας:

«Στο νοσοκομείο που πήγα μου είπαν δεν είναι το εμβόλιο και δεν φταίνε για όλα τα εμβόλια»

Η δίκη για την αγωγή που έχει καταθέσει κατά της AstraZeneca και του ελληνικού δημοσίου έχει πάρει ήδη δύο αναβολές!

Δείτε από το λεπτό 08:25 στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αγωγή;χαχα.Με τον εμβολιασμό δεν υπογράψατε χαρτάκι που έλεγε ότι δεν έχει ευθύνη το κράτος και οι εταιρείες;Ας προσεχατε κύριοι και κυρίες.

  2. Θυμηθείτε τι έλεγαν όλοι αυτοί 3 χρόνια, Παπαδάκηδες Βασιλακόπουλοι Μαγιορκίνηδες και σια.
    Είστε ψεκασμένοι όσοι δεν εμβολιάζεστε…
    Φάτε σκατά τώρα και καλά ξεμπερδέματα με αυτά που βάλατε στο σώμα σας.
    Ακούστε τους Μητσοτάκηδες Τσιόδρα Χαρδαλιά, θέλουν το καλό σας.

    1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΩΡΑ…ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ…. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

  3. Τι έπαθες ρε Μαγιορκίνη και είσαι σαν βρεγμένη γάτα τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εεεεεε, ααααα, κοιτάξτε να δείτε κτλ κτλ κτλ….
    Πριν ένα χρόνο έβγαινες και το έπαιζες μάγκας και έκανες τον ξερόλα και χαρακτήριζες ψεκασμένους όσους έλεγαν όσα βιώνουμε τώρα πλέον και επίσημα.
    Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι το πρώτο μεγάλο έγκλημα της ΝΔ και μετά έρχονται τα Τέμπη.
    Ο Μητσοτάκης που έκανε και διαφήμιση των εμβολίων και το έπαιζε πλασιέ του Μπουρλά πρέπει να καθίσει στο σκαμνί του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

    1. Γιατί….εξυπνάκια, είπα κάτι που δεν ισχύει, και αν έχεις άλλη άποψη γιατί δεν το αποδεικνύεις πως έχω λάθος, αλλά βρίζεις??!!!!! Και από που κι ως που είμαι χαιρέκακος, δεν ξέρεις τι λές!!!!

      1. nikf μήν δίνεις σημασία τό κορόιδο έκανε τίς φώλες του, καί τρέμει μην τού συμβεί κάτι, γι’αυτό ξεσπάει στους ανεμβολιαστους στην αλήθεια δηλαδή όπως αποδείχθηκε, νομίζει ότι έτσι θά ξορκίσει τό κακό πού τόν βρήκε.

    2. Ενώ εσύ είσαι παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα… οι χαρακτηρισμοί σου προφανώς διακρίνουν εσένα

  4. Για το ”suddent death” (ξαφνικός θάνατος, και μάλιστα εννοούσε σε μεγάλη κλίμακα και για χρόνια μετά) του μέγιστου ιολόγου νομπελίστα καθηγητή Montagnier, σε σχέση με όλα τα εμβόλια για τον κορωνοιό, τί έχετε να πείτε κύριε καθηγητά???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Response