06/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ για το ρεπορτάζ στις φυλακές Τρίπολης: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα»

Κοινοποίηση:
ea4685ce3a2d78d36cc664bc3a7cc5bf_L (1)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγες στις φυλακές της Τρίπολης – όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα- και μια δήλωση από έναν συγκρατούμενο του Δημήτρη Λιγνάδη πως «ήταν τύχη για εμάς»

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποίησε αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και… για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε… Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε…»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό… Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη:

– «Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή

– Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια» και τότε ο Λιάγκας είπε «είναι δημοσιογραφική επιτυχία….»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ…ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΜΠΑΛΚΟΝΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΕ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ.

  2. Και νομίζει το σκόρδο πως μας ενδιαφέρει η γνώμη του;

  3. οταν ήταν στο ΑΛΤΕΡ το έπαιζε basic instinct..
    καθόταν σε εκπομπή της στα πόδια ενός λεχρίτη μουστακαλή που έπαιζε σε realities χωρις εσώρουχο..μετά την παντρεύτηκε ο Λιαγκας για να του μαγειρευει και να του πλενει τα ρουχα…ειδε και αυτος προκοπη
    μην μας μιλάει για σεξουαλικά αδικήματα…αυτη γιατι ξεβρακώθηκε σε εκπομπη και το έπαιζε Sharon Stone

  4. Ειναι ξεκαθαρα εργο, μασωνων η’ εβραιων, η λεσχη μπιντελμπερκ εχει βαλει το χερι της.
    Η Σκορδα ειναι γνωστο ελοχιμ και μαλιστα ανηκει στα υψηλοβαθμα στελεχη.
    Υπαρχουν αποδειξεις για ολα αυτα που λεω, πιστεψτε με….

  5. ΑρχΙσανε οι γλαστρες Σκορδα Καινουργιου και σια να προβαλουν αποψεις…ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΛΟΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΒΟΥΡΛΑ

  6. Τι το παίζει η σκορδά ; μυξοπαρθένα ; ξεχνάει όλες τις φορές που έκανε …παρά φύση έρωτα, με λιάγκα και άλλους ;

Comments are closed.