Ένταση στα διόδια της Εθνικής Οδού – Έξαλλοι πολίτες τσακώθηκαν με υπαλλήλους

Κοινοποίηση:
ΔΙΟΔΙΑ

Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια των Θηβών προκάλεσαν την οργή των πολιτών που έμειναν για τουλάχιστον μισή ώρα «κολλημένοι» στο ρεύμα προς Αθήνα, την ώρα μάλιστα που καλούνται από σήμερα να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, εξαιτίας των αυξήσεων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του news247.gr, οι πολίτες καταγγέλλουν ότι έπρεπε να περιμένουν για μισή ώρα στην ουρά καθώς δεν λειτουργούσαν τα e-pass και δεν υπήρχαν αυτόματα μηχανήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οργισμένοι οδηγοί κατέβηκαν από τα οχήματά τους και τσακώθηκαν με υπαλλήλους των διοδίων. 

Παράλληλα, ίδιο σκηνικό σημειώθηκε και στα διόδια των Αφιδνών όπου η ταλαιπωρία εξάντλησε την υπομονή των οδηγών.

Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 7% έως 7,5%, ποικίλουν ανάλογα με την κατηγορία οχήματος και αφορούν όλους τους αυτοκινητοδρόμους εκτός από την Αττική οδό και την Εγνατία Οδό. Για παράδειγμα, το οδικό ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής θα κοστίζει πλέον 67,10 ευρώ, αντί 62,70 ευρώ σήμερα!

Αναλυτικότερα, οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς ανά αυτοκινητόδρομο διαμορφώνονται από την 1η Ιανουαρίου ως εξής:

1) Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Αφίδνες 3,55 ευρώ, Θήβα 4,20 ευρώ, Τραγάνα 4,15 ευρώ, Αγία Τριάδα 1,90 ευρώ, Μαυρομαντήλα 2,05 ευρώ, Πελασγία 3,70 ευρώ, Μοσχοχώρι 4,30 ευρώ, Μακρυχώρι 2,70 ευρώ, Λεπτοκαρυά 3,40 ευρώ, Κλειδί 2,40 ευρώ και Μάλγαρα 1,20 ευρώ.

2) Ξινιάδα – Τρίκαλα μέσω Ε65: Σοφάδες 3,40 ευρώ, Τρίκαλα 2,15 ευρώ.

3) Αθήνα – Πάτρα: Ελευσίνα 2,30 ευρώ, Ισθμός 1,90 ευρώ, Κιάτο 2,50 ευρώ, Ελαιώνας 3,50 ευρώ και Ρίο 2,40 ευρώ.

4) Αθήνα – Ιωάννινα: Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου 14,60 ευρώ, Κλόκοβα 3,25 ευρώ, Αγγελόκαστρο 3,85 ευρώ, Μενίδι 3,25 ευρώ, Τέροβο 3,35 ευρώ.

5) Αθήνα – Καλαμάτα: Σπαθοβούνι 2,70 ευρώ, Νεστάνη 2,60 ευρώ, Μάναρη 2,10 ευρώ, Βελιγοστή 1,35 ευρώ, Καλαμάτα 2,05 ευρώ και Πετρίνα (κλάδος προς Σπάρτη) 3,15 ευρώ.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχα αυξημένο θα είναι το κόστος διέλευσης και από όλους τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτή τη φωτό του πουστροκούλη βάλτε την στα διόδια, να βλέπουν οι αρχιδιαραίοι, πως γίνεται η ανάπτυξη.

  2. Οι κλασικοί μαλ@@κες ξέσπασαν και έδειξαν τη μαγκιά τους όπως πάντα στον στους αδύναμους δηλαδή στους υπαλλήλους εάν έχουν άντερα ας πάνε να τα ψάλουν στην συμμορία που παίρνει τις εν λόγο αποφάσεις αλλά εκεί κάνουν τις κότες και τους φιλάνε τα χέρια βλέπεις βαράνε άσχημα οι μπράβοι !

  3. Θερμή παράκληση στους οδηγούς να πηγαίνουν μόνο από παράδρομους, ποιο σύντομα και δωρεάν.

  4. Κοιτα κολοφατσα οταν μην βλεπω μου ερχεται να τα σπασω ολα .

  5. Καλά σας κάνουν ζώα. Όχι μισή ώρα καθυστέρηση αλλά μισό μήνα έπρεπε να περιμένετε εκεί να πληρώσετε και τις πρώτες αυξήσεις που θα αγγίξουν το 11% μέχρι το 2025.

  6. Καλά σας κάνουν γιδιαραίοι αφού πάτε από τα διόδια και σας γδέρνουν, τραβάτε ρε καθυστερημένοι από τις παλιές εθνικές, κίνηση ελάχιστη, ταχύτητα 100 Km και στα παπάρια σας, αφήστε τον Κούλη να μοιράσει με τα φιλαράκια του τα αρχίδια μας.

    1. Ναι και άπειρα φορτηγά κολλημένα το ένα πίσω απο το άλλο. Τράβα απο παλαιά εθνική οδό και κάνε το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε …. 12 ώρες.

  7. κανονικά η αύξηση στα διόδια για τους ραγιάδες του κερατά, θα έπρεπε να είναι 41 τακατό

  8. Πού είναι οι συριζέοι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που το 2014 πήγαιναν στα διόδια και σηκώνανε τις μπάρες και πέρναγαν οι οδηγοί χωρίς να πληρώνουν και μετά τους ήρθαν τα μπουγιουρντιά και πληρώσανε τα μαλλιοκέφαλα τους; Τώρα κάνουν την πάπια. Γιατί δεν διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις των διοδίων; Αλλά τώρα που παίρνουν το δεκαχίλιαρο τον μήνα ξεχάσανε τα προβλήματα του “κυρίαρχου” λαού.

    1. Θα θελες πολύ να πάνε εκεί και να σηκώσουν μπάρες για να περάσεις εσύ ο χωριάτης τζαμπέ με τη φραπεδούμπα στο χέρι ε;Εσύ θα σήκωνες ποτέ μπάρα ή είναι πολύ βαριά για σένα;

  9. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ

Comments are closed.