Έλληνας ογκολόγος αποκαλύπτει μια σοκαριστική ερευνητική μελέτη που πρέπει όλοι να ακούσουμε!

Κοινοποίηση:
covid


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Έχουν καταγχωθεί να εμβολιάσουν τους πάντες και γι’αυτό λογοκρίνουν αυστηρά και το youtube. Αισχρή Χουντάρα.

  2. Παιδιά το βίντεο το διαγράψανε από το YouTube ! Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε στο Rumble ?

  3. Πρόλαβα καί το είδα και το διεδωσα πριν το κατεβάσουν οι αλητες. Όποιος το κάνει είναι άξιος της μοίρας του.

  4. Το βιντεο επεσε παιδια…και δεν το ειδαμε καθολου…
    Ας κανει κατι το Μακελειο να το βρει και να το ξαναβαλει

  5. Το κατέβασαν απο το YouTube δεν τους συμφέρει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια

  6. Συμφωνώ και επαυξάνω ! Αληθινός γιατρός ο κ. Δημητρίου.
    Εάν τα πράγματα ήταν όπως μας τα πλασάρουν στις tv , γιατί δεν αφήνουν να ακουστούν στα “επίσημα” κανάλια και οι αντίθετες γνώμες σημαντικών ειδικών γιατρών ; Και ας αποφασίσει ο κόσμος τί θα κάνει με το εβόλιο. Φαίνεται ότι αυτοί που έχουν επιβάλει παγκόσμια δικατορία του τύπου , εισπράτουν τα υπερκέρδη τους ανενόχλητοι, δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας …

  7. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΕΖΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΔΕΙΞΕΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η PFIZER ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥ ,Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΟΦ,Ο ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΣ ΕΟΦ ΔΕΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2,5ΔΙΣ. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΔΟΛ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 70 ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΡΥΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΙΑΛΟΣ.ΑΛΛΑΤΙ ΝΑΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ,ΟΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ,Ο ΠΑΠΑΣ,Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΣΑΙΤ.

    1. ΤΡΟΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΚΟΛΗΣΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΑΞΕΩΝ, ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΙΤ?
      ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΟΡΟΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ? ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΙΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΛΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΦΑΜΙΛΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ? ΠΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΣ. ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ!!! ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1 ΕΚΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑς ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ.. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ..ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ.

  8. ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠ ‘ ΌΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΎ ΈΝΤΟΝΗ. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ. ΑΓΑΠΆ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ.
    . τα λοιπά σατανοπληκτα, χρηματοπληκτα ΟΡΝΕΑ της τν πόσο μισανθρωπα κ. ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι; ζεχνουν την βρώμα του χρηματος

Comments are closed.