Άγριο ξύλο με μπουνιές ανάμεσα σε καταστηματάρχες στα Χανιά – Ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να τους χωρίσει και τραυματίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να τους χωρίσει

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στη Δημοτικής Αγοράς Χανίων όταν δύο καταστηματάρχες πιάστηκαν στα χέρια!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, οι δύο άνδρες φαίνεται να λογομαχούν και στη συνέχεια να λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο, μπουνιές και κλωτσιές , μέρα μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να χωρίσει τους δύο εξαγριωμένους επαγγελματίες οι οποίοι είχαν βγει εκτός εαυτού, όμως εκείνοι δεν πτοήθηκαν, με αποτέλεσμα να την ρίξουν κάτω και να την τραυματίσουν. Η θαρραλέα ηλικιωμένη που προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άντρες ακούγεται να σφαδάζει από τον πόνο.

Το συμβάν σχολίασε ο Πρόεδρος Συλλόγου Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Χανίων, Παναγιώτης Κλειδαράς, στο zarpanews.gr, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο από το περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου: «Δεν μπορεί να στιγματίζονται 60 καταστηματάρχες, επειδή κάποιοι – κακώς – έλυσαν τις διαφορές τους με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς και πέριξ της Αγοράς, με παραβατικότητα, με κλοπές υαλοκαθαριστήρων, με τουρίστες αλλά κανείς δεν ασχολείται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Την ηλικιωμένη που τραυματίστηκε και σφαδάζει από τον πόνο κανείς δεν την πλησίασε να την βοηθήσει. Μα τόσο γαϊ΄δούρια έιναι πια αυτοί οι Κρητικοί και τους έχουμε για καλούς?

  2. ΑΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ Η ΘΕΙΤΣΑ???

  3. Έναν πιτσιρικά αν βάλεις τους κάνει τούμπανο στο ξύλο και τους δύο φλώρους.Μιλάμε για μεγάλες κότες εκεί κάτω και από τους χειρότερους ρουφιάνους ψηφοφόρους.M

Comments are closed.