Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:
=

Περισσότερα από 30 άτομα ενεπλάκησαν στα επεισόδια


Επεισόδιο μεταξύ αρκετών ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο επεισόδιο, που σημειώθηκε πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Ιωάννη, ενεπλάκησαν περισσότερα από τριάντα άτομα.

Κάποιοι από τους νεαρούς κρατούσαν ξύλα. «Μια μεγάλη ομάδα πήρε στο κυνήγι περίπου δέκα άτομα. Κάποιοι δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν. Τους έπιασαν και άρχισαν να τους χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές» δήλωσε στο thestival αυτόπτης μάρτυρας. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όμως δράστες και θύματα είχαν αποχωρήσει.

Πηγή: Thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Panagiotis Stavropoulos
    Θα παρεις αλβανικη σημαια και θα πας να πλακωθεις με αλλους που θελουν να τη καινε ;
    Τι φιλοσοφομα@λακιες θες να αναπτυξεις;
    Αμα ξερεις κατι συγκεκριμενο πες το κ γινε ξεκαθαρος..τι καθεσαι κ μου ζαλιζεις ρε ζωαδι ;;

    1. Για να ειμαι ειλικρινης θυμηθηκα οτι εχω δει και ανθρωπους που δεν ειναι Ελληνες να εχουν πανω τους ενδυμα με το συμβολο της Ελληνικης σημαιας και δεν εννοω τουριστες ή φιλαθλους.
      Παρασυρομαι απο το γεγονος οτι δε μπορω να δεχτω οτι καποιοι βεβηλωνουν την Ελληνικης μας σημαια.
      Θα συμφωνησω μαζι σου υπαρχουν αυτοι που δεν την εκπροσωπουν.
      Οφειλω να παραδεχτω, ηταν αδικη η κοντρα μου μαζι σου και ειμαι το μπετοβλακο ζωαδι στην υποθεση.
      Θα κανω εγω ενα πεντικιουρ στα νυχια μου, ετσι συμβολικα.

  2. …..ακόμα δεν το κατανοήσαστε ?….ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι πάνω στη γή ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ?

  3. “Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όμως δράστες και θύματα είχαν αποχωρήσει.” Είναι το σύνηθες, εάν δεν λέγετε “τάδε” και καλέσεις εσύ μόνος σου ή καλέσουν ένας αριθμός ατόμων το 100, και ζητήσετε βοήθεια λέγοντας “είναι 20-30 άτομα και χειροδικούν, χτυπιούνται, και έχουνε ξύλα και πέτρες…” θα δείτε ότι δεν θα έρθουν, και αυτό θα γίνει σκόπιμα, τι στιγμή που αυτό έχει συμβεί πολλές φορές για παράδειγμα στα Λαδάδικα, στη οδό Μοναστηρίου, όπου η αστυνομία ΑΤ έχει τμήμα παρακάτω κάποια μέτρα στη οδό Δωδεκανήσου. Θα διαπιστώσετε ότι δεν θα έρθουν όσοι και να τους καλείται, θα έρθουν “τυχαία” μόνο όταν απομακρυνθούν και σταματήσει το επεισόδιο βίας. Είναι γεγονός και το έχουν διαπιστώσει 1000αδες που έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες και καλούσαν τη αστυνομία, μάταια.

    1. το κτηριο του τμηματος δεν θα μεταβει στο επεισοδιο ,καποιοι αστυνομικοι θα πανε που εκεινη την ωρα μπορει να ειναι σε αλλο επεισοδιο πολυ μακρυτερα

      1. Και εγώ μπορώ να πάρω μια οποιαδήποτε σημαία τι πάει να πει ότι εκπροσωπώ την χώρα της σημαίας την οποία αγόρασα και κρατάω ; ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

        1. Σημαινει οτι δεν αφορα φασαριες γyφτων ρε τσοπαανη!
          Αντε κανε πεντικιουρ στα νυχια σου γιατι εχουν χαλασει απο το πολυ πληκτρολογιο.

          1. Και σου λέω ρε άβουλο ον που δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις και να καταλάβεις τι σου λέει ο άλλος , ΕΓΏ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ? ΧΑΙΒΑΝΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . μούλε.

  4. Δεν χρειάζεται να κανει πόλεμο ο μεμετης, σκοτωνομαστε μεταξυ μας, αυτοι ειναι πολιτες που ψηφιζουν και κρατουν την τυχη της χωρας στα χερια τους ; Αλοιμονο μας

Comments are closed.