Άγριο ξεμάλλιασμα στον “αέρα” για Λιάγκα και Σκορδά: «Μη με αναιρείς, μην με ακυρώνεις – Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση και το θέμα συζητήθηκε σήμερα στο «Πρωινό». Ανάμεσα στους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά ξέσπασε όμως μια «διαμάχη» για το ρεπορτάζ, με τον πρώτο να την κατηγορεί ότι τον αναιρεί.

Βανδή και Μπισμπίκης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (22/11) στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και τα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου. Πήγαν στη συνέχεια για φαγητό και μαζί τους ήταν ο Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή την ίδια βραδιά αφού και οι δύο είχαν ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί σε πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για τη διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο. Η Φαίη Σκορδά όμως υποστήριξε πως οι πληροφορίες του αυτές δεν ήταν σωστές.

«Μη με αναιρείς, μη με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια»

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μη με αναιρείς, μη με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μη με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου», αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα δυο τσόμαρα μαζί τσακώνονται, ποιος βλέπει αυτά τα τηλεσκουπίδια;;

  2. Η σκορδά ΔΕΝ είναι η πιο φωτεινή λάμπα στον πολυέλαιο
    αλλά παλεύει απεγνωσμένα να αποδείξει ότι ειναι έξυπνη…
    Ο τρόπος της αισχρός, αφού μειώνει μπροστά στο πανελλήνιο
    των πατέρα των παιδιών της και έναν άνθρωπο που είτε
    τον συμπαθει κανεις είτε όχι, δεν παύει να ειναι εύστροφος και ικανος
    δημοσιογράφος.
    Προσβάλλει αισθητικές με την παρουσία της στην τηλεόραση.
    Οσο θα συνεχίζει αυτές τις ΑΗΔΙΕΣ τόσο θα τη σιχαίνεται ο κοσμος

Comments are closed.