ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    skai

    Με φόντο, λοιπόν, τις βουλευτικές εκλογές, ο ΣΚΑΪ δημοσιεύει την πρώτη δημοσκόπηση! Μια δημοσκόπηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο όσον αφορά στην διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ, όσο και αναφορικά με την κατάσταση στην… ουρά.

    Σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του ΣΚΑΪ η ΝΔ έρχεται πρώτη στην πρόθεση ψήφου με 9 μονάδες και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Πιο αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ λαμβάνει από 31,5% έως 36,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό από 22,5% έως 27,5%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με εκτίμηση από 6,5% έως 9,5%, το ΚΚΕ από 4,5% έως 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 4% έως 6%, η Ελληνική Λύση με 3% έως 5%.

    Η Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη λαμβάνει από 2% έως 4%, η Πλεύση Ελευθερίας από 1% έως 2%, το Ποτάμι από 1% έως 2%, η Ένωση Κεντρώων από 1% έως 2%. Η εκτίμηση για το Άλλο Κόμμα κυμαίνεται από 3% έως 6%. Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων και όσων δεν απάντησαν που έφτασε στο 6,5%.

    SKAI 1 SKAI 2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ακόμη και το υπερμέγεθες για τριμελή οικογένεια σπίτι των 400 τ.μ. που απέκτησε στο πολυτελές Πανόραμα, επισημαίνουν οι ίδιοι άνθρωποι, ισχυριζόταν πως ήταν ιδιοκατασκευή. «Λες και στα διαλείμματα από τις τηλεπωλήσεις ζωνόταν το ζεμπίλι και ανέβαζε τούβλα στις σκαλωσιές»,

    2. Ένα 10% έχει συνολικά ο εθνικός σοσιαλισμός στην Ελλάδα…… Ο σπόρος έχει πέσει….. Περιμένετε και θα φυτρώσει…..

    3. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ……… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……………..

      1. 4 ΜΕ 6 ΕΧΕΙ οσο κ τΟ ΚΚΕ…..πως ψοφησε?…… κλαψε…..

        1. Ευρωεκλογές πριν 4 χρόνια σχεδόν 10%, βουλευτικές 7%, δημοσκοπήσεις πριν αυτές τις Ευρωεκλογές 7%, αποτέλεσμα ούτε 5%. Τώρα 4%-6%… Το πιάνει δεν το πιάνει το 4%. Η πτώση είναι κατακόρυφη, η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και εσυ νομίζεις ότι ψιχαλίζει.

          1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΛΕΡΗ τελειωσαν εμαθα τα 0,60 per message και πηδησες τωρα κατα Μπεεε-λος πουλος Μερια.Congratulations λοιπον.

          2. αναλυση νηπιαγωγειου κλασσικου ηλιθίου.

    Comments are closed.