ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΛΑΚΙΔΑ! ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΤΟ “ΚΑΒΑΛΗΜΑ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ «ΒΑΡΚΑ» ΤΗΣ! «ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΛΙΑΚΟ…ΜΗ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙΣ» ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΆΝΟΙΞΕ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ-ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    xorismos kasidiari

    Κάποιος τους μάτιαξε!
    Το ζευγάρι που αγάπησαν όλοι οι ψηφοφόροι και οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι πια μαζί!
    Δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και λίγες ώρες είχαν αρχίσει να διαρρέουν πως ο σκληρός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ηλίας Κασιδιάρης περνάει μεγάλη κρίση στην κρίση στην σχέση του με την λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα!!

    katerina

    Μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Ηλία Κασιδιάρη η Κατερίνα σήκωσε στο προφίλ της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που του ευχόταν “Χρόνια πολλά αγάπη μου” με ένα φιλί.

    Τι έγινε λίγες εβδομάδες μετά και το ζευγάρι χώρισε;

    Δεν άντεξε ο Βουλευτής της Χ.Α. την εμμονή της όμορφης Κατερίνας να θέλει σχεδόν σε καθημερινή φάση να πρωταγωνιστεί στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας μάλιστα πολλές φορές με τις προκλητικές της φωτογραφίες;
    Ενέδωσε ο «Λιάκος» του Λαϊκού Συνδέσμου στην γκρίνια του αρχηγού του; Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το makeleio.gr, η όμορφη λιμενικός γέννημα θρέμμα του πατριωτικού χώρου και μέχρι σήμερα μέλος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στο πίσω μέρος του μυαλού της είχε βλέψεις να αποτελέσει την μεταγραφή της χρονιάς από το κόμμα του ΚΟΥΛΗ στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιακού. Σε φιλικές της κουβέντες μάλιστα, δεν έκρυβε τις φιλοδοξίες της να πολιτευτεί στο πρώτο λιμάνι της χώρας μπαίνοντας έτσι στα λημέρια του Γιάννη Λαγού!

    Για οτιδήποτε μαθαίνουμε θα σας κρατούμε ενήμερους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Η αλήθεια είναι ότι τσακωνοντουσαν συνέχεια για το ποιος θα φοράει το στρινγκ με τα ψηλοτάκουνα

    2. Γεια σου ρε Κλασιδιαρη αρχοντα με τις ψευτοβαμενες γκομενες γυφτισες

    3. “ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ” Η ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Ν.Δ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΣΧΕΤΕ.

    4. Καλε την ξέρω την κοπέλα .ειναι μια χαρά άνθρωπος .μολις χθες μου εκμυστηρεύτηκε οτι δεν του έκανε Κούκου του Λιάκου παρα τις προσπάθειες της.γιαυτο τον άφησε

    5. Ενταξει Λιακο καταλαβαμε
      Ηθελες την εγκριση μας.
      Σου ειπαμε οσοι σε αγαπαμε..
      Σηκω και φυγε μετα το γλεντι.
      Μπραβο αγορι μου ! Εσυ εισαι ο μελλοντικος πρωθυπουργος , και τετοια γυναικα δεν κανει για Κυρια σου.

      1. Ναι να παρει εσενα, που εισαι πιο φασιστομουτρο! χαχαχα

    6. Δικαιώμα του κάθε ενός να πηγαίνει με ότι θέλει..Θες τραβεστί?? δικαίωμα σου… Μπράβο όμως που ξεπερνά την ομοφυλοφιλία του..Ο Λιάκος φενεται ότι δεν μασάει..

    7. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΟΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΕΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

    8. Με τετοια καζουρα που θα ετρωγε καθε μερα ο Κασιδιαρης με την τραβοστομορφη ψωναρα,δεν αντεξε.Τωρα φημολογειται οτι μετα τον Ηλια,θα ψαξει να βρει ανταποκριση στην αγκαλια του Βασιλη Λεβεντη.Ομως παντα ο κρυφος της ποθος θα ειναι ο Σταυρος Θεοδωρακης και στο πισω μερος του (ξανθου) μυαλου της φωλιαζει ο Δ.Κουτσουμπας.Παντα παραμενωντας ομως μελος της Νεας Δουλοκρατιας.(ποιος την εβαλε στο ΛΣ αραγε;)

      1. -ΜΑΝΑΒΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ???
        -ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ!
        -ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ???
        -ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ…ΜΑΡΑΜΕΝΟ!!!ΧΑΧΑΧΑ

    9. Μιλανε και οι οπαδοι της σακελλαριδου για αδερφατα.οξω καροτολαγνοι

    10. Σιγα μην κλαψω για το τι κανει π κασιδιαρης. Εδω η ελλαδα λοιμοκτονει και χτενιζεται το νινι.

    11. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΤΣΟΗΛΙΘΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΦΕΥΓΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    12. Δείτε τι νέο ετοιμάζεται να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάργηση της σημαίας στα σχολεία!
      Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 10:03
      Δείτε τι νέο ετοιμάζεται να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάργηση της σημαίας στα σχολεία!
      Γοργή προώθηση της αριστερής ατζέντας

      Το στίγμα της επόμενης μέρας για μεγάλες τομές σε κοινωνία και κράτος αναφέρονται -μεταξύ άλλων- στο κείμενο της πολιτικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε στις 28 και 29 Ιουλίου με κεντρικά θέματα τη διεθνή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη περίοδο και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική.

      Μετά την κατάργηση της αριστείας και την έπαρση σημαίας, η αριστερή κυβέρνηση “ξαναχτυπά” αυτή τη φορά με την θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Στο κείμενο της Κεντρικής Επιτροπής που δόθηκε στη δημοσιότητα τονίζεται ότι είναι «ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία».

      Παράλληλα, τονίζεται η επανεξέταση των σχέσεων Εκκλησίας-Κράτους, κάτι που για κάποιους ακραίους κύκλους του κόμματος αποτελεί βασικό σημείο για τη συνέχιση της αριστερής πολιτικής. Επιπλέον, τονίζεται η εμπέδωση του σεβασμού και της αλληλεγγύης απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται αναφορά και στην αναδιάρθρωση των σωφρονιστικών καταστημάτων.

      Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις στην υλοποίηση της πολιτικής του στην Παιδεία.

      Διαβάζουμε στο σχετικό κείμενο, στο υποκεφάλαιο “Ελευθερίες – Δικαιώματα – Δημοκρατία”:

      Επίσης είναι αναγκαίο μεταξύ άλλων να επανεξετάσουμε το θέμα σχέσεων κράτους και εκκλησίας, να αντιμετωπίσουμε συντεταγμένα με σεβασμό και αλληλεγγύη τα ζητήματα που αναδεικνύονται στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Να εργαστούμε στην κατεύθυνση της αναβάθμισης συνθηκών και δομών των φυλακών και να επιδιώξουμε την διαμόρφωση σοβαρών όρων επανένταξης για τους αποφυλακισμένους. Είναι επίσης ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία.

      1. Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, με την οποία αναγνωρίζεται ως βλαπτική μεταβολή των εργασιακών σχέσεων η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

        Την τροπολογία, έκαναν δεκτή οι υπουργοί Εργασίας και Ψηφιακής Πολιτικής και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για την τηλεοπτική διαφήμιση, το οποίο υπερψήφισε σήμερα η Ολομέλεια.

        «Ναι» στην τροπολογία ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε ενώ η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι δήλωσαν «παρών».

        Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….

        ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΗΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

      2. Μας εχεις ζαλίσει τα αρχιδια,σε καθε ανάρτηση κ η μαλακια σου

      3. ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ!!! ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙ ΕΔΩ (Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΝΝΟΩ!!!)

    13. Πρεπει να είναι εντελως ξανθια για να θελει να παει σε ένα κομμα που παει για κλείσιμο.

    14. Τι χώρισε ο Λιάκος γιατί ήθελε να πάει Μύκονος και αυτός δεν ήθελε γιατί θα έχανε ψηφους…αυτός ήθελε να πάνε στην Μάνη για να κερδίσει ψήφους τώρα θα πάει στην Μάνη με σύντροφο ή θα ανέβει τον Όλυμπο για να δείξει ότι είναι πατριώτης!!!
      Για να ψαρωσουν οι ψηφοφόροι οι πατριώτες και να εθιστούν περισσότερο γι αυτό το κατόρθωμα!

      1. Οχι την ανεβασαν τωρα για να περασει στα πολυ ψιλα αυτη η ειδηση.

        Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, με την οποία αναγνωρίζεται ως βλαπτική μεταβολή των εργασιακών σχέσεων η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

        Την τροπολογία, έκαναν δεκτή οι υπουργοί Εργασίας και Ψηφιακής Πολιτικής και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για την τηλεοπτική διαφήμιση, το οποίο υπερψήφισε σήμερα η Ολομέλεια.

        «Ναι» στην τροπολογία ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε ενώ η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι δήλωσαν «παρών».

    15. ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    16. Πολύ φιλόδοξη η μαντάμ, αν είναι έτσι τά παρασκήνια τού μυαλού της, καί καλώς ο Ηλίας τής έδωσε πόδι, μιάς καί θά τούς έκανε μαντάρα μέσα στό κόμμα…[καί ποιός μού λέει εμένα ότι δέν ήταν βαλτή από τήν ΝΔ νά τούς ανακατώσει εκ τών έσω;…]

    17. Το σωστό ειναι να της γμς και αν δεν σου κανουν για τον Α η Β λόγο να τις στέλνεις.
      Πως όμως να το εμπεδώσουν αυτο οι αγαμητοι ; Δεν ειναι τόσο εύκολο.

    18. Η αγνή του λιμανιού ,το ψώνιο του λιμενικού,η γνωστή για τα προσόντα της…………….

    19. Τα τρολ της κουμουνδουρου γραφουν υπερωρειες σημερα.Ο αλεκσης μετα το κραξιμο που εχει φαει απο τα καραγκιοζλικια στη παιδεια και τις μαϊμου αλλαγες στα καπιταλ κοντρολς ,εχει επιστρατεψει ακομα και τις γριες!

      1. Τα τρολ της Κουμουνδούρου φίλε είναι κωλος και βρακί με τους χρυσαυγητες αλήθεια πιστεύεις ακόμα στα κόμματα!!!

      2. Μην τον παιζεις πολυ φιλος κοιτα εδω.

        Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, με την οποία αναγνωρίζεται ως βλαπτική μεταβολή των εργασιακών σχέσεων η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

        Την τροπολογία, έκαναν δεκτή οι υπουργοί Εργασίας και Ψηφιακής Πολιτικής και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για την τηλεοπτική διαφήμιση, το οποίο υπερψήφισε σήμερα η Ολομέλεια.

        «Ναι» στην τροπολογία ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε ενώ η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι δήλωσαν «παρών»

    20. Καλο νουμερο ηταν και η καλη του Ηλια , απο μακρια φαινεται τι “τσοκαρο” ηταν , καλα εκανε και την χωρισε , εστω και αργα το καταλαβε

    21. Χεστηκαμε τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του.

    22. Ψωνιο η τυπισσα,ηθελε απλα να αναρυχηθει

      1. Μαγος εισαι ;;Φτιαχνει μαζι με αλλους στραταιους σωματειο ενοπλων δυναμεων και σ.α. με την επωνυμια “ενωσις”

    23. Ο απόλυτος ναζισμός-φασισμός στην χρεισοι αβγυ,ο φυρερ μιχαλολιακος διαλέγει κ τις γκόμενες των βουλευτών του!!

      1. Υπερωρίες;πληρωνει καλά η τρολια τουλαχιστον;

    24. Δεν στεριωνει γυναικα με την Ηλια.
      Μολις καταλαβουν ότι την τιναζει την σβαστικα την κανουν με ελαφρα ολες.

      1. Τουλάχιστον αυτός πηδάει εσύ τον έχεις κανει ελάχιστο και δεν παει μαζί σου ουτε θυληκια γάτα

    25. Στο δίλημμα Κατερίνα ή Λαγός…ο Λιακος προτίμησε τον Λαγούλη!!!βιτσια ειναι αυτα!!!
      Χαχαχα

    26. Εδω που τα λεμε…δυο μέτρα κοπελάρα ποσο να αντέξει με μια καλιαρτή δίπλα της??

    Comments are closed.