ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! AΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ “ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ”! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕ! ΚΟΛΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    15

    O Εισαγγελεας προτεινε την ενοχή των δημοσιογραφων ενώ η πρόεδρος τους αθώωσε.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Αθώοι κρίθηκαν ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς και ο διευθυντής της Εφηνερίδας των Συντακτών Νικ. Βουλέλης από το Μονονελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

    Στο σκεπτικό του το δικαστήριο έκρινε πως το βίντεο δεν πληροί τις προυποθέςεις για να χαρακτηριςτεί αρχείο και κατ’επέκταση θα πρεπει οι κατηγορουμενοι να απαλλαχθουν απο την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

    Σχετικά με την πράξη της εξύβρισης αναφέρθηκε ότι σταθμίζοντας αμφότερους τους ισχυρισμούς με το ρεπορτάζ κρίθηκε αυστηρή κριτική για πρόσωπο του δημοσίου βίου και δη βουλευτή καθώς και ότι δεν υπήρχε σκοπός εξύβρισης, αλλά ενδιαφέροντος για το σύνολο.

    Σε δηλώσεις του ο Ηλίας Παναγιωταρος τόνισε

    Από εδώ και πέρα η προσωπική Ζωή του καθένα μπορεί να κανιβαλίζεται γιατί εχει δημόσιο ενδιαφέρον.

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε λίγα λεπτά η απόφαση για τον Ηλία Κασιδιάρη

    Έκτακτο: Αθώοι όλοι για το βίντεο “του Αρχιφύλακα Κασιδιάρη”- Ο εισαγγελέας είπε ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΩΟΙ!

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Kαταπέλτης ο εισαγγελέας του Β Μονομελους Πλημμελειοδικείου ο οποίος πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών Δημητρη Ψαρρά και του Δ/ντη Νικόλα Βουλέλη για εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος του βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη.

    Οπως ειπε ο εισαγγελικός λειτουργός ειναι απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, ωςτοςο ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Συνεπώς, ειπε, στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της εξύβρισης και της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Για τη πρώτη κατηγορία ο εισαγγελεας ανέφερε οτι οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν υπερβαίνουν το αναγκαίο Μετρο έκφρασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ενω αναφερόμενος στην αντιποίηση αρχής και στα βασανιστήρια για τα οποία κανει λόγο το δημοσίευμα, ο ειςαγγελικος λειτουργός ειπε οτι ο Η. Κασιδιάρης δεν εχει καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα. Όσον αφορά την παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατα τον ειςαγγελεα,το βίντεο περιέχει προσωπικές στιγμές του μηνυτή, που δεν ανάγονται στην πολιτικη του δραστηριότητα ενω αποδέχτηκε τον ισχυρισμό Κασιδιάρη πως πρόκειται για αναπαράσταση ταινίας που διοργανώθηκε στο σπιτι του “για πλάκα”.

    ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: “ΕΝΟΧΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΨΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΛΗΣ”- ΤΑ “ΕΨΑΛΛΑΝ” ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!- ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ “ΙΟΥ” ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-MAKELEIO.GR)

    2

    50

    53

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Περιμένουμε ενημέρωση.. Θα κάνει έφεση ο Κασιδιάρης; Κάντε μια ενημέρωση να ξέρουμε αν τη γλιτωσε η κουφάλα.

    2. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ;

    3. Τ ΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕΙ Κ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΑ…ΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΑΘΕΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ Κ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΟΛΟΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ

    4. ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ…

    5. Χωρίς βρακί ο κώλος τους, για μια ακόμα φορά το κρέας στα απόκρυφα τους έτσι ξεχειλώστε!!!! ασύστολα, ναζί

      1. Γειά σου, τρόμπα, που αφιονίζεσαι με εμάς τους πατριώτες καί σχολιάζεις πολλές φορές γιά να δείξεις ότι είστε πολλοί.
        Όσα σχόλια καί να κάνεις είσαι ένας ΤΡΟΜΠΑΣ.
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.

    6. Αν γίνουν ποτέ λαϊκά δικαστήρια, οι δικαστές θα πρέπει να τιμωρηθούν χειρότερα απο τους πολιτικούς, γιατί αν είχαν ήθος και επαγγελματική συνείδηση δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε με την ασυδοσία των πολιτικών, θα ίσχυε η δικαιοσύνη και θα γλιτώναμε απο πολλά δεινά πολύ καιρό πριν. Πρώτοι εγκληματίες οι δικαστές μετά οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι. Η πρόεδρος είναι τσόκαρο και εύχομαι να την βρεί αυτό που της αξίζει.

    7. Σταλινικοί, Μαοικοί καιΤροτσκιστές φορέσανε τα μούσια τους και ήρθανε να μας διδάξουν περί Δημοκρατίας.

      ΣΑΡΑΝΤΑ χρόνια τους είχες στο σβέρκο σου Ελληνάκο, μέχρι που καταστράφηκες και ησύχασες.

    8. ξεφτιλισμένα ανθεληνικά ελληνόφωνα σκουλήκια..η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έρχεται ολοταχώς και θα δικαστείτε δίκαια για τα αισχη σας σε βάρος της Ελλάδας..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο τόπος..

    9. Όλες αυτές οι πουσ..ες που παραπέμπουν σε κολλητηρητζήδες λεωφορείων της 10ετίας του 70,είναι χαρούμενες γιατί “δικαιώθηκαν”…
      Είναι αυτοί οι ως επί το πλείστον κίναιδοι και προαγωγοί που “παράγουν ” ήθος για την παραλυμένη νεολαία μας.
      Είναι οι ίδιοι που κατάντησαν ένα περήφανο λαό- που μέχρι πριν από 74 χρόνια γονάτιζε αυτοκρατορίες-ανυπόληπτο και γελοιογραφία -καρικατούρα των προγόνων του,αφού πρωτίστως -εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία βρωμερών ξένων κέντρων εξουσίας-φρόντισε να απομυθοποιήσει,αφοδεύοντας πάνω στα ιερά και όσια που οι τιτάνες πρόγονοί του υπερασπίστηκαν με ΑΙΜΑ.
      Είναι τα ίδια ανθρώπινα περιττώματα που επιτίθενται με λύσσα -υπηρετώντας τους ίδιους πάντα εντολοδόχους-εναντίον των τελευταίων Ελλήνων που αντιστέκονται.
      Δεν θα τους βγεί.
      Όχι όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας όρθιος για την τελική μέχρις εσχάτων μάχη.
      Η παρουσία και οι πράξεις αυτών των αριστερών αποβλήτων αποτελεί ΥΒΡΙΝ.Και Νέμεσις νομοτελειακά θα υπάρξει.
      Ψηλά τις σημαίες!

      ΥΓ.Προς “Μ”:Είναι το σχόλιο που “ξεχάσατε”να ανεβάσετε.

    10. Μεγάλη δημοσιογραφική “αποκάλυψη” από τον Ψάρρα. Μετά το “καταστατικό” της Χρυσής Αυγής που ασπάστικαν τα δικαστικά “κουτάβια” του Σαμαρά και του χαρτοπαίκτη Μπαμπη, ήρθε η αποκάλυψη πως την εντολή του Σαμαρά προς τον παναθηναϊκάκια την υπεκλεψε ο Κασιδιάρης!! Κι αυτό το είπε ένας δηλωμένος συριζαίος!! ναι.. προκειμένου να ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!! Αυτοί που συμπορεύονται με την ΑΘΛΙΑ κυβέρνηση, ΑΥΤΟς ΠΟΥ Ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗς ΕΣΗΕΑ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ (μόνον οι ΠΟΣΠΕΡΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ) ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΗΜΕΝΟ και τα όργανα του Τσιπρανδρέα το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ!

    11. ΚΑΛΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΟΙ;

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
      ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    12. ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΡΑΙΧ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ…Η ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ‘ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ’ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ’ΥΛΙΚΟ ΜΗ ΑΡΧΕΙΑΚΟ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑιΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.
      Η ΘΕΜΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ.

    13. και οι κρινοντες κρινονται οι επιορκοι δικαστικοι που μετεχουν στο παραδικαστικο κύκλωμα και δικαζουν με δυο μετρα και δυο σταθμα εξυπερετοντας ένα διεφθαρμενο συστημα θα κριθουν για τις ανομιες τους οι ελληνες σε αυτές τις εκλογες με την ψηφο τους εχουν την ευκαιρια να ελευθερωσουν να και να ξεβρωμισουν τον τοπο μας ολοι οι ελληνες χρυση αυγη για να σπασει το απόστημα της διαπλοκης η ελλαδα ανηκει στον ελληνικο λαο

    14. Η Δικαιοσύνη είναι ίσως η πιο “σκοτεινή” μορφή εξουσίας στην πατρίδα μας …

      Από τη Δικαιοσύνη ξεκινάνε όλα τα κακά και σε αυτήν καταλήγουν …

      Να τελειώσει κάποτε το “παραμύθι”: ….…”δεν είναι όλοι τους ίδιοι και ότι η πλειοψηφία είναι καλοί δικαστές” …………Αυτό είναι λάθος …….…Για τη Δικαιοσύνη αυτό δεν ισχύει.

      Η αναξιοκρατία βασιλεύει μέσα στον χώρο της Δικαιοσύνης, γιατί αυτό βολεύει τη συμμορία που κυβερνά τον τόπο.

      Εκτελεί παραγγελίες ξένων και περιμένει ανταμοιβές από τους ντόπιους χαφιέδες τους …

      Υπηρετεί αφεντικά …και δυστυχώς αυτά τα αφεντικά δεν είναι ούτε ο νόμος ούτε ο ελληνικός λαός.

      Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημερινό χάλι.

      Δεν θα υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και άρα δεν θα τολμούσαν να κλέβουν οι πάντες.

      Δεν θα γινοταν η μεγαλη ληστεια του χρηματιστηριου.

      Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των Ολυμπιακών Αγώνων.

      Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των εξοπλισμών.

      Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες να κάνουν Swaps και να πολλαπλασιάζουν τα δάνεια, τα οποία “ετάιζαν” με παραγγελίες την SIEMENS.

      Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες της ΕΛΣΤΑΤ να παίξουν με τα στοιχεία εκείνα, που μας οδήγησαν στην τραπεζική “γκιλοτίνα”.

      Δεν θα τολμούσαν τα σκουπίδια της Τράπεζας της Ελλάδας να παίξουν με τα ελληνικά ομόλογα, που μας οδήγησαν στην αδυναμία δανεισμού.

      ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ.

      1. Εδώ και δυο χρονια λεω τα ιδια πραγματα με σενα φιλε μου!

    15. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ?

    16. Ελληνες δικαστές και αριστεροί ή αναρχικοι=συμμαχία.
      Και έλεγα και εγω γιατί δεν τους χώναν μέσα, γιατί; Τουλάχιστον τώρα το θέατρο περί εχθρών , από την μία μεριά το κράτος με τους δικαστές και αστυνομία και από το άλλο οι αριστερά και αναρχικοί τέλειωσε.

    17. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ;;;;

      ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ $ΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ;;;

    18. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΟΧΟΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;) ΑΘΩΟΙ!! ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ Θ΄ΑΝΕΒΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΤΩΡΑ; Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΘΗΚΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ.

    19. ΠΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΣΦΡΑΓΙΖΕΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Κ ΑΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΚΥΒΩ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

    20. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Η ΘΕΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ/? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΑΟΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ

    21. Πρέπει να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Αλλά έτσι θα γίνουμε ρόμπες. Θα καταλάβουν οι Ευρωπαίοι το πόσο ηλίθιοι και πουλημένες πό..ς είναι οι Έλληνες δικαστικοί.

      1. Tο έχουν κάνει ήδη φίλε πάνω από 1 χρόνο αλλά η υπόθεση θέλει 2-3 χρόνια για εκδικασθεί.

    22. Ο/Η Στην μπουζού ταπεινωμένος ο δικομανής ψυχάκιας νεοναζί λέει:

      Την επόμενη φορά που θα βγεί ας τον κουβαλάνε 4. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον celebrity του μνημονίου.

      1. Εσένα σε γα..νε 4 και δεν σου φτάνουν!Ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις και πέμπτο επιβήτορα!Ψόφησε η φιλενάδα σου,η κουμανταρέας και δεν βρίσκεις ούτε αλβανορουμάνο να σε “σπρώξει”…Τρελοκουλτουριάρα!

    23. Ο εισαγγελέας μας μπέρδεψε λίγο η αλήθεια είναι,αλλά το προεδρείο φρόντισε να μας επαναφέρει και πάλι στην σημερινή ελληνική,πεζή,σαμαρική πραγματικότητα.. Να υποθέσουμε πως το βίντεο Μπαλτάκου σε αντίθεση με το σημερινό,θα παραβιάζει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα βεβαίως βεβαίως ε; Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!! Ηλία, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..

    24. Οσοι πιστευαν ή, πιστευουν ακομη οτι η “ελληνικη” δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη, ειναι απλα μ@κ@κες. Δεν υπαρχει ελληνικη δικαιοσυνη, υπαρχει ΜΟΝΟ σιωνιστοκρατουμενη δικαιοσυνη στην Ελλαδα. Αν περιμενουν οι Χρυσαυγιτες να δικαιωθουν απο τα δικαστηρια, σωθηκαν.

    25. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι το μαρξιστικό παρακράτος θα τύγχανε πλήρους συγκάλυψης από την κυβέρνηση διότι απλά είναι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.Δικαιοσύνη,αστυνομία,μίντια και αριστερό παρακράτος δεν αντιμετωπίζονται έτσι εύκολα.Η πλάκα είναι ότι πολλοί ελπίζουν στην πολιτική κάθαρση από αυτά τα διαπλεκόμενα καθάρματα που και ένα μικρό παιδί με απλη λογικη κατανοει οτι επρεπε να σαπιζουν στην φυλακη αυτη τη στιγμη!

      Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να προχωρήσει την υπόθεση όσο του το επιτρέπουν οι διατάξεις της δικαιοσύνης γιατί έχουμε να κάνουμε με βιασμό της κοινής λογικής (πως αυτό το σκερτσάκι εντάσσεται στα πειστηρια εγκληματικης οργανωσης…).Ωστοσο αμα θελουν να παιξουμε ετσι αυτη τη στιγμη δημιουργειται δεδικασμενο.Μετα δεν θα εχουν ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για τα βιντεο που δημοσιυει η χρυση αυγη για να αποδειξει την αθωοτητα της (αστειος βεβαια ο συμψηφισμος των δυο περιπτωσεων αλλα ειπαμε…παιζουμε με τους ορους τους

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

    26. ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑ..ΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ Κ ΤΟΝ ΕΙ…ΑΤΟ Κ Ο ΔΟΛ ΜΕΣΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΑ 12 Κ ΣΗΜΕΡΑ

    27. Δώδεκα και σήμερα, ξεφτιλισμένοι μπάσταρδοι της παραδικαστικής παράγκας.

    28. Δεν ξέρω αν ακόμη υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο,ίσως.Στην Αθήνα πάντως,είναι κομματάκι δύσκολο.Άλλωστε,σε μια “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ” όπως την δική μας(σας),δεν είναι ποτέ δυνατόν “να καταγγείλεις την γκουτζαμάνη στον εαυτό της”…
      Υ.Γ. Όπως αποδεικνύεται,θέλει ακόμη περισσότερη δημοκρατία,για να πολεμηθεί ο φασισμός και ο νοών νοείτω.

    29. ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΤΕΣ….. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΗ” ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    30. Να δουμε τι θα λετε καραγκιοζακια της Χ.Α. οταν η “δικαιοσυνη” θα βγαζει λαδι τα αφεντικα της ΧΑ.
      Τοτε η δικαιοσυνη θα ειναι σωστη και αδεκαστη…..

      1. Όχι!Τα ίδια χάλια θα έχει,απλά οι δικαστές που θα δικάσουν δεν θα είναι “περιβάλλον μπάμπη”.

    31. Μετά τις εκλογές, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αντιπολίτευση, να ΕΚΘΕΣΕΙ αυτά τα τσιράκια της δικαιοσύνης μαζί με τον M…A τον παναθηναϊκάκια, την Κλάπα και την νομίζω Δημοπούλου? Δημητρακοπούλου? κάπως έτσι. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    32. Να τους πάει στον Άρειο Πάγο!!! Να μην το αφήσει έτσι.. Λαμόγια δικαστικοί! Δε γλιτώνεται..

    33. ανεξαρτητα απο τα τηλεφωνα που μπορει να επεσαν παλι, η αποφαση αυτη ειναι τρανταχτη αποδειξη το πως καλλιστα μια εισαγγελικη προταση, οπως αυτη του ντογιακου ας πουμε, μποει να πεταχτει στα σκουπιδια!!!! οποτε, δεν με στεναχωρει ιδιαιτερα που αθωωθηκαν τα μουτρα αυτα, μου φτανει οτι τα καναν πανω τους μεχρι να βγει η αποφαση και οτι οι εισαγγελικες κατηγοριες δεν πολυλαμβανονται υποψη απο τους δικαστες..οποτε καλλιστα και το συμβουλιο εφετων μπορει να εκδωσει απαλλακτικο βουλευμα για μη παραπομπη των χρυσαυγιτων σε δικη, παρα τις ανοησιες ντογιακου.

    34. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βγει απόφαση υπέρ του Κασιδιάρη.Η παράγκα αθανασίου και το καρκίνωμα της ελεγχόμενης δικαιοσύνης για άλλη μια φορά προστατεύει και αθωώνει το αριστερό παρακράτος.

    Comments are closed.