“ΣΕΙΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΝΩΡΙΤΕΡΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    xrisi1

    Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της, στη Λ.Μεσογείων, προς τιμήν των πεσόντων των Ιμίων. Δείτε τι διαδραματίστηκε πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

    Προηγούμενη ενημέρωση:Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στον χώρο της εκδηλώσεως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους.

    Δείτε τα βίντεο από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής:

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείπων για τους Ήρωες των Ιμίων.

    Παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στην Αθήνα την οποία εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από τα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης και τις συμπλοκές στο Μοναστηράκι μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδας Γερμανών ακροδεξιών, αντιεξουσιαστικές και αντιρατσιστικές ομάδες λίγο μετά τις 17:00 συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια.

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Η αντιπορεία των “αντιφασιστών” έφτασε στην πλ. Βικτωρίας, παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. ” (βίντεο-makeleio.gr)

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν φωτορεπόρτερ στην πλατεία Βικτωρίας – Επτά προσαγωγές μετά από επεισόδια (ΦΩΤΟ)

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πορεία προς την πλατεία Βικτωρίας πραγματοποιούν αντιφασιστικές οργανώσεις παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ – 40 άτομα έχουν μπουκάρει μέσα στο Πολυτεχνείο! ΦΟΒΑΤΑΙ επεισόδια η ΕΛ.ΑΣ (φωτο “Makeleio.gr”)

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    “Τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της συγκεντρώσεως ήδη εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις του σταλινικού καθεστώτος των Τσίπρα – Καμμένου.

    Το κράτος και το παρακράτος νόμιζαν ότι με την υπόγεια συνεργασία τους θα κατάφερναν να ματαιώσουν την μοναδική πατριωτική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας, που ακόμα και την ύπαρξή τους αγνοεί ο Τσίπρας.

    Η εντυπωσιακή προσέλευση των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών από αυτή κιόλας την ώρα στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν υποχωρεί. Συνεχίζει τον Εθνικό Αγώνα και με το παρόν αντεθνικό καθεστώς των Μνημονίων” σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή

    xrisi1xrisi3xrisi1xrisi2kosmos2kosmos1

     ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ΑΥΤΗ τη ΣΤΙΓΜΗ στη λεωφόρο Μεσογείων στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια! (ΦΩΤΟ)

    ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

    Ραντεβού στα Προπύλαια

    Στη συγκέντρωση που οργανώθηκε από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας – Πειραιά, σήμερα, Σάββατο στις 5 μ.μ. στα Προπύλαια κάλεσε η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει για λόγους ασφαλείας τις συγκεντρώσεις. Αντίστοιχη συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί στην πλατεία Βικτωρίας.

    Ολόκληρη το κάλεσμα:

    Κάτω από την πίεση του κινήματος και μετά τις επιθέσεις από διεθνείς νεοναζί σε ντόπιους και μετανάστες χτες και προχτές στο Μοναστηράκι και τον Άγιο Παντελεήμονα, η κυβέρνηση δια ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ. αναγκάστηκε αργά χτες το βράδυ να προχωρήσει τελικά σε απαγόρευση της φασιστικής φιέστας των Χρυσαυγιτών για τα 20 χρόνια από τα Ίμια που θα γινόταν στις 7 μ.μ. στη Ρηγίλλης.

    Πρόκειται για σημαντική επιτυχία του κινήματος, παρά το γεγονός πως το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κράτησε τελικά «ίσες αποστάσεις» από φασίστες και αντιφασίστες απαγορεύοντας ταυτόχρονα και την αντιφασιστική συγκέντρωση που είχε καλεστεί στον ίδιο χώρο για τις 3 το μεσημέρι.

    Η μαζική παρουσία μας στην απογευματινή αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει πως οι δρόμοι της Αθήνας παραμένουν ανοιχτοί για το κίνημα και τις δυνάμεις της κοινωνικής και πολιτικής αντίστασης στα μνημόνια και το ρατσισμό και απροσπέλαστοι για τους Χρυσαυγίτες.

    Εν’ όψει της Γενικής Απεργίας της 4 Φλεβάρη για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης η απογευματινή διαδήλωση αποτελεί ταυτόχρονα απάντηση στις απόπειρες των Χρυσαυγιτών να ξεμυτίσουν από το περιθώριο, παριστάνοντας τους αγανακτισμένους στα μπλόκα της αγροτιάς.

    Ούτε στη Ρηγίλλης, ούτε πουθενά. Όλοι στις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια. »

     Απαγόρευση συγκεντρώσεων – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, από τις 06:00 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

    Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιούσε εκδήλωση για τα Ίμια στο Σύνταγμα την ίδια στιγμή που οι αντιεξουσιαστικές ομάδες θα έκαναν τη δική τους στα Προπύλαια. Κάτι, βέβαια, που είχε συμβεί και στις 31 Ιανουαρίου 2015 και δεν είχε ανοίξει… μύτη.

     Ειδικότερα, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας οι συγκεντρώσεις στην περιοχή των Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς:

    – Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου)

    – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας

    – αριστερά Φιλελλήνων

    – Πλατεία Συντάγματος

    – αριστερά Μητροπόλεως

    – δεξιά Νίκης

    – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας

    – αριστερά Σταδίου

    – δεξιά Βουκουρεστίου

    – δεξιά Ακαδημίας

    – αριστερά Κανάρη

    – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ

    – δεξιά Μαρασλή

    – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα

    – δεξιά Γενναδίου

    – αριστερά Ιασίου

    – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση

    – δεξιά Λ. Β. Σοφίας

    – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη

    – δεξιά Μιχαλακοπούλου

    – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

    Εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα διεξαχθεί στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    97 Σχόλια

    1. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια ήταν για κλάματα. Είχανε βάλει για ομιλητές κάτι άσχετους αγράμματους δεν ήξεραν να συλλαβίσουν ούτε τα κείμενα που τους δώσανε, λέγανε ανοησίες ζήτω ο αρχηγός και τέτοια για να τον γλείφουνε θλιβερή κατάσταση. Κι αυτούς τους ψηφίζουν κάποιοι για βουλευτές αν είναι δυνατόν. Πρόβατα ξυπνάτε, η αρχηγάρα ο Μιχαλολιάκος γεμίζει την κοιλάρα του με το δικό σας κόπο κι εσείς στην πείνα. Βαράτε προσοχές στην αρχηγάρα σας ρε πρόβατα! Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση, ξυπνήσανε πολλά πρόβατα και πηδήξανε από το μαντρί.
      Μήτσος

    2. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια ήταν για κλάματα. Είχανε βάλει για ομιλητές κάτι άσχετους αγράμματους δεν ήξεραν να συλλαβίσουν ούτε τα κείμενα που τους δώσανε, λέγανε ανοησίες ζήτω ο αρχηγός και τέτοια για να τον γλείφουνε θλιβερή κατάσταση. Κι αυτούς τους ψηφίζουν κάποιοι για βουλευτές αν είναι δυνατόν. Πρόβατα ξυπνάτε, η αρχηγάρα ο Μιχαλολιάκος γεμίζει την κοιλάρα του με το δικό σας κόπο κι εσείς στην πείνα. Βαράτε προσοχές στην αρχηγάρα σας ρε πρόβατα! Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση, ξυπνήσανε κάποια πρόβατα και πηδήξανε από το μαντρί.
      Μήτσος

    3. ΧΑΧΑΧΑ 10 ατομα ηταν το πληθος ρε κακομοίρηδες. Σε ποιους πουλατε τα παραμυθια ας?

      1. ας ηταν και δεκα ατομα το πληθος κατα την αποψη σου,αλλα τους δικους σας πολιτικους αρχηγους τους βριζουν χιλιαδες αγανακτισμενοι πολιτες οπου πανε,μην σου πω οτι τους βριζουν εκατομυρια πολιτες!

        1. Λευτέρη τι κατάντια! Ο γελωτοποιός του Μιχαλολιάκου κατάντησες
          Ν.

    4. Master Quiz:χesteklasteart.tv
      Απο που κλανει ο Λ.Α.γ.Ο.Σ;;;;;;
      Απο που κλανει ο ΤοΤοs;;;;;;
      Απο που κλανει η χηνα;;;;;

    5. Ο/Η ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ..ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ... λέει:

      ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..

    6. Εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είναι ο καλύτερος στο λόγο και όχι μόνον πολιτικός στον πολιτικό βίο της χώρα και του οποίου η απουσία ως ομιλητή ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στη χθεσινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια, οι ομιλίες των ομιλητές που συμμετείχαν ήταν για τα πανηγύρια. Τους λίγους συγκεντρωμένους τους έπιασε κλαυσίγελος ακούγοντας τον Γερμενή και τους άλλους «αστέρες του λόγου» της Χρυσής Αυγής μηδέ του Μιχαλολιάκου εξαιρουμένου. Τα μαργαριτάρια των ομιλητών έδιναν κι έπαιρναν, βέβαια τα πρωτεία τα κράτησαν σθεναρά, ο Γερμενής, ο Λαγός κι ο Καρακώστας με τον Κωνσταντίνου και τον Παππά να τους συναγωνίζονται ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μπαρούφα. Βεβαίως οι κουτοχορτοταϊσμένοι οπαδοί του κόμματος ουδόλως αντιλαμβάνονταν τα λεγόμενα κι ευτυχώς γι΄ αυτούς, είχαν αυτό το απλανές βλέμμα του δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εδώ και τι κάνω και κάθε τόσο άκουγαν και το σύνθημα που τους έλεγαν κι ανάθεμα αν το καταλάβαιναν προσπαθούσαν να το επαναλάβουν ο καθένας όπως όπως με το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό, κάτι μεταξύ κραυγών της ζούγκλας και λιβαδίσιων μουγκανισμάτων, έτσι ακουγόταν. Λόγω του πολύ μικρού αριθμού των παρευρισκόμενων η ομιλία του αρχηγού τους ήταν ένα νευρικό παραλήρημα, προς όλους τους «κακεντρεχείς» που έλεγαν πώς δεν είχε (όπως πραγματικά δεν είχε το έβλεπε κι ο ίδιος) κόσμο η συγκέντρωση. Ετσι αποφάσισαν να ρίξουν καπνό για να κρύψουν το χάλι και άναψαν και λαμπάδες (δεν ξέρω σε ποιον άγιο) μήπως και γίνει το θαύμα και αυξηθεί ο κόσμος στη συγκέντρωση. Κι επειδή θαύματα δεν γίνονται όποτε τα θέλουμε, το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών, αν και θα έπρεπε να είναι ένα σεπτό μνημόσυνο στη μνήμη των ηρώων ελλήνων αξιωματικών, η Χρυσή Αυγή το κατάντησε ένα τρελό πανηγυράκι παραληρήματος του αρχηγού κατά των ΜΜΕ που δεν δείχνουν την αφεντομουτσουνάρα του συχνότερα. Δεν έχει καταλάβει ακόμη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ότι τα ΜΜΕ με αυτό τον τρόπο τον προστατεύουν από την πανελλήνια και συνεχή ξεφτίλα, διότι αν τον έβγαζαν κάθε μέρα στα κανάλια να παραληρεί κατ΄ αυτόν τον τρόπο και τους βουλευτές του να «μιλούν» (ας το πούμε κι έτσι) όπως μιλούν συνήθως, τότε ούτε εκείνοι οι λίγοι οπαδοί δεν θα του απόμεναν.
      Μ. Φωκάς

    7. Χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη η Χρυσή Αυγή δεν μπορούσε να κάνει μεγάλη συγκέντρωση. Μόνο όταν εκείνος μιλάει, τότε μόνο πηγαίνει ο κόσμος για να τον δει και να τον ακούσει. Ακόμη και στην παρουσίαση του βιβλίου του είχε περισσότερο κόσμο από τη χθεσινή συγκέντρωση που έκανε ο Μιχαλολιάκος για τα Ιμια. Δεν μπορούσαν να δείχνουνε εικόνα, όλο τους ίδιους δείχνανε γιατί δεν είχε κόσμο και δεν έφθαναν ούτε 100 μέτρα αν και καθόσανε αραιά. Είδε ο Μιχαλολιάκος που ήταν λίγος ο κόσμος και σκύλιασε, ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από τον εκνευρισμό του. Σκεφτόταν πως μόνο τον Κασιδιάρη θέλουν οι οπαδοί του κόμματος. Τον ίδιο τον έχουν να μην πω τι. Και είχε λυσσάξει στην ομιλία του που καμία σχέση δεν είχε με το σκοπό που υποτίθεται ότι έκαναν την εκδήλωση. Μια λύσσα και μια οργή έβγαζε γιατί δεν είχε κόσμο και αναγκάστηκε αντί για την πλατεία να κάνει την εκδήλωση έξω από τα γραφεία για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο, αλλά δεν τα κατάφερε, την ξεφτίλα κι εκεί δεν τη γλύτωσε.
      Ελβίρα Κ.

    8. ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1ον ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΓΩΜΕΝΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜOΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩΝΤΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΝΤΕ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ 2ον ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ??? ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η Χ.Α. ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

    9. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΔΩΝ. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΙΜΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ. `ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ`. ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ.

    10. Σορρυ Στέφανε το πέρασες παίρνω πίσω το αίσχος καλή συνέχεια και καλά μυαλά σε μερικούς !! Τιμή στους πεσόντες

    11. 77 σχόλια από έναν απλυτο λαθρολαγνο πρεζακια,που γράφει το ίδιο πράγμα,με αλλά λόγια,και διαφορετικό Νικ νειμ,λες και δεν το καταλαβαίνουμε….Κάποια στιγμή θα πέσει πολύ φλιτ,εκεί μέσα στις υπογες που είσαστε χωμενοι αρουρια,βρωμιαρηδες,του ίντι…..

    12. Καταφέρατε και κάνατε μια εθνική μέρα μνήμης σε μέρα υπολογισμού παραυρεθέντων και κομματική επιτυχία ακροδεξιών .Δε διαβάζω σχόλια υπέρ των πεσόντων αλλά απτη μία “Σας σκίσαμε” , απ’την άλλη πόσο κάνει ο Μιχαλολιάκος για αρχηγός και σε γενικό απολογισμό χρυσαυγιτοκεντρικό προσανατολισμό .Αυτό λέει πολλά για μένα .
      Κύριε Χίο αν όντως είστε συντοπίτης θα το περάσετε και ας χαλάσει αρκετών τη σούπα .Είχε νερώσει καιρό …

    13. Ο Κασιδιαρης δεν εχει δικαιωμα να μιλησει ουτε να παρευρεθει σε εκδηλωση του κομματος Ειναι αποφαση της αυτη

    14. δεν γινεται να παρακαλαμε τον κασιδιαρη και αυτος να μας φτυνει για να μην χαλασει το image του “αρχηγου”.απλος στρατιωτης λεει οτι ειναι και ολα τα αλλα ειναι βλακειες.ειναι επιστημονικη φαντασια κατα την αποψη του να μην ειναι ο μιχαλολιακος αρχηγος.τετοια ξεφτιλα ουτε ο αδωνης με τον σαμαρα.κριμα.

    15. κραξτε οσο θελετε, η χα ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραταξη που δινει στους ηρωες μας φορο τιμης καθε χρονο, ειτε με 100000 ατομα, ειτε με 10. το 90% απο σας δε θα ηξερε καν την ημερομηνια του γεγονοτος των ιμιων χωρις τα αρθρα για την χα.

      1. Αφού κάθε χρόνο Σάββατο μαζεύεστε ρε νούμερα, ακόμα και λάθος μήνα.

    16. Βγηκαν ολα τα γνωστα καναλια (της μιζας) και ειπαν οτι ο Μιχαλολιακος χαιρετησε ναζιστικα!
      Γελανε και οι πετρες!

    17. Ευγε
      Η χρυση αυγη ξεκινησε σαν ακροδεξια οργανωση-κινημα, μετα εγινε κομμα, ελπιζοντας πολλοι οτι θα βλεπανε ενα πατριωτικο σχηματισμο, ομως αντ αυτου τελικα επελεξε να γινει ενα δεξιο κκε. Απεχοντας απο παντου, με δυο ομιλιες καθε τοσο, και ο μιχαλολιακος κανει τα στραβα ματια οτι δεν ακουει οτι δεν τον σηκωνει αλλο το κλιμα, αλλα προτιμα επειδη κανεις δεν το κανει ανοικτα θεμα ως φαινεται απο σεβασμο, να μεινει στην ηγεσια,
      και ο λαος να μη βλεπει μελλον.
      Αν δεν γουσταρεις να φυγεις απο τη χα μιχαλολιακο καθως την θεωρεις δημιουργημα σου και εισαι συνδεδεμενος, να την μαζεψεις απ την βουλη, και να δωσεις χωρο σε κατι αλλο πατριωτικο.
      Ο ελληνικος λαος δεν θελει να βλεπει ναζιστικα καταλοιπα, και επειδη δεν γουσταρει την ουσια του, αλλα και επειδη ειναι παθων.-

      ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ(ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ)ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ο μιχαλολιακος εξαφανισμενος, και σημερα εμφανιστηκε να μασ δειξει τα βιτσια του. Σεβαστο οποιος πιστευει οτι δεν μπορει, δεν ειναι ευκολο, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
      Οποιος γουσταρει ναζι δεν εχει θεση στην βουλη. Εμεις ειμαστε απογονοι του ελευθερου ελληνικου πνευματος και οχι της πιο σαπιας ιδεολογιας που ειδε ο κοσμος μεχρι σημερα.
      Ειτε ακουτε τις 400 000 που σας πιστεψαν και σας ψηφισαν και αλλαζετε, ειτε μαζευτε τα και καντε οτι θελετε οπως πριν μπειτε στη βουλη. Συμορφωθειτε η φυγετε.
      Παρακαλω κ.Χιο να μην κοπει

    18. Ευγε
      Η χρυση αυγη ξεκινησε σαν ακροδεξια οργανωση-κινημα, μετα εγινε κομμα, ελπιζοντας πολλοι οτι θα βλεπανε ενα πατριωτικο σχηματισμο, ομως αντ αυτου τελικα επελεξε να γινει ενα δεξιο κκε. Απεχοντας απο παντου, με δυο ομιλιες καθε τοσο, και ο μιχαλολιακος κανει τα στραβα ματια οτι δεν ακουει οτι δεν τον σηκωνει αλλο το κλιμα, αλλα προτιμα επειδη κανεις δεν το κανει ανοικτα θεμα ως φαινεται απο σεβασμο, να μεινει στην ηγεσια,
      και ο λαος να μη βλεπει μελλον.
      Αν δεν γουσταρεις να φυγεις απο τη χα μιχαλολιακο καθως την θεωρεις δημιουργημα σου και εισαι συνδεδεμενος, να την μαζεψεις απ την βουλη, και να δωσεις χωρο σε κατι αλλο πατριωτικο.
      Ο ελληνικος λαος δεν θελει να βλεπει ναζιστικα καταλοιπα, και επειδη δεν γουσταρει την ουσια του, αλλα και επειδη ειναι παθων.-

      ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ(ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ)ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ο μιχαλολιακος εξαφανισμενος, και σημερα εμφανιστηκε να μασ δειξει τα βιτσια του. Σεβαστο οποιος πιστευει οτι δεν μπορει, δεν ειναι ευκολο, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
      Οποιος γουσταρει ναζι δεν εχει θεση στην βουλη. Εμεις ειμαστε απογονοι του ελευθερου ελληνικου πνευματος και οχι της πιο σαπιας ιδεολογιας που ειδε ο κοσμος μεχρι σημερα.
      Ειτε ακουτε τις 400 000 που σας πιστεψαν και σας ψηφισαν και αλλαζετε, ειτε μαζευτε τα και καντε οτι θελετε οπως πριν μπειτε στη βουλη. Συμορφωθειτε η φυγετε.
      Παρακαλω να μην κοπει

      1. τα θες και τα λες? οι βουλευτες της χα ειναι κομμενοι απ τα καναλια και απο πανω εχουν και περιοριστικους ορους..λιγος σεβασμος στην αληθεια δεν βλαπτει νομιζω

    19. ουστ ρε απλυτοι γερμανοτσολιαδες πρακτορες δηθεν αντιφασιστες ουτε 100 ατομα δε μαζεψαν στην αντισυκεντρωση που εκαναν οι βρωμιαριδες εθνομηδενιστες επαγγελματιες ανθελληνες για να προκαλεσουν μια ζωη αντιλαικοι ξενοδουλοι με ξεπερασμενες και αρρωστιμενες αντιεθνικες ιδεοληψιες ουτε τους νεκρους των ιμιων δε σεβονται τα σταλινοφασιστικα ορκ αλλα ας ξερουν οι ξεφτιλες οτι ο ελληνικος λαος θα ξεβρωμισει τον τοπο μας

    20. με τους χιτλερικούς χαιρετισμούς που κάνει ο μιχαλολιάκος δίνει τρόφη στο σύστημα και καρφώνεται απο μόνος του!!

      1. ο μιχαλολιακος σηκωσε το χερι του σε μια κινηση χαιρετισμου οπως ολος ο κοσμος..αν στο μυαλο καποιων φανηκε ναζιστικος να πανε σε οφθαλμιατρο

    21. Προς το ανθελληνικό σκουπίδι που μπαίνει εδώ μέσα και με 15 προσωνύμια προσπαθεί να υποβαθμίσει,γελοιοποιήσει και ιεροσυλήσει εις βάρος μιάς εκδήλωσης μνήμης για τους τρείς ήρωες που θυσιάστηκαν, υπερασπιζόμενοι το χώμα και τον αέρα μιάς Πατρίδας, που αυτός και οι όμοιοί του μολύνουν κ μόνον με την παρουσία και την βρωμερή αναπνοή τους:¨Καριόλη οπισθογεμή,πακιστανολάγνε-καροτολάγνε-πρωκτολάγνε,εσύ και οι όμοιοί σου λακέδες ,μισθοδοτούμενοι από σόρους και σια,είστε τελειωμένοι,νεκροζώντανοι και δεν το ξέρετε.Το τέλος σας πλησιάζει ερμαφρόδιτα υβρίδια ανθρωποειδών πιθήκων,πιο σύντομα απ΄όσο ο καμμένος από τους μπάφους εγκέφαλός σας φαντάζεται.
      Η Ελλάδα προώρισται να ζήση και θα ζήση!Τα σκουλήκια θα λιώσουν.

      ΥΓ:Να ελπίζω σε δημοσίευση;αστείο…

    22. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΓΚΟΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΟΟΡΤΣΟΣ!!

    23. ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ!!!!!
      ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ= 3 ΑΤΟΜΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ= 5 ΑΤΟΜΑ, ΛΑΓΟΣ = 2 ΑΤΟΜΑ, ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ= 3 ΑΤΟΜΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ= 4 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ= 3 ΑΤΟΜΑ, ΖΑΡΟΥΛΙΑ= 2 ΑΤΟΜΑ, ΟΥΡΑΝΙΑ= 10 ΑΤΟΜΑ…ΜΑΝΙ,ΜΑΝΙ ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 32 ΑΤΟΜΑ!!!! ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α!!!!! ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

    24. Δεν έχει κόσμο, πού τον είδατε τον κόσμο; Μερικοί από τις τοπικές του κόμματος είναι, οι βουλευτές και οι μάνες τους. Α ναι είναι και η κουμπάρα του Μιχαλολιάκου χαχαχα!!!
      Ζήνων

    25. Η εκδήλωση δεν θα είχε κόσμο για να γίνει σε πλατεία, γι΄αυτό και ο Μιχαλολιάκος που αλληλοϋποστήριζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ κανόνισε να απαγορευτεί η εκδήλωσή τους για να μην ξεφτιλιστούν τελείως. Τα γνωστά Μιχαλολιάκια κόλπα για τους ανόητους. Μόνο που οι ανόητοι λιγόστεψαν στο κόμμα και δεν έχουν πια οπαδούς για συγκεντρώσεις
      Maraki

    26. Ακόμα έχω την απορία γιατί ο Μιχαλολιάκος τον Μάιο του 2014 φίλησε το χέρι του Κουκούτση στη βουλή. Μήπως γιατί δεν τον ξεφτίλισε δημοσίως; Λύστε μου την απορία όποιος γνωρίζει.
      Και…τσακ!

    27. Μπείτε και στο σάιτ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να δείτε πόσες χιλιάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι.

    28. Στο επισημο σαιτ του αρχηγου γραφουν για χιλιαδες συγκεντρωμενους παλι καλα που δεν εγραψαν και εκατομμυρια.Λιγη τσιπα ρε δεν εχουν αυτοι που γραφουν αυτα τα κειμενα? Για στραβους η για τελειως ανοητους μας περνανε? Πανω απο 150 ατομα δεν ηταν με τιποτα οσα επαγγελματικα πλανα και να παρουν αυτο δεν αλλαζει. Γι αυτο να κοιταξει ο αρχηγος να κανει την αυτοκριτικη του και να αφησουν την προπαγανδα, μη μας περνανε για ανεγκεφαλους.

    29. μαγκες κόψτε τις μαλακιες εγω ειμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ που σημαίνει οτι ειμαι ακραιος αλλα αλλα μην γράφετε ανακρίβειες μια χαρά ήταν η συγκέντρωση σίγουρα δεν ήταν όπως του 13 η μεγαλειώδη αλλά όχι 100 200 άτομα ήμαρτον και δεν είμαι κομματόσκυλο για πάρτη μου τελείως

    30. To συντομότερο δυνατό να φύγει από την ηγεσία του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος. Καταξεφτιλιστήκαμε. Το κόμμα καταστρέφεται εξαιτίας του κι αυτός κάνει πόλεμο στον Ηλία Κασιδιάρη, τον μόνο άξιο να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος και να φέρει επιθυμητά αποτελέσματα. Ντροπή στον αρχηγό που κυνηγά ανελέητα τον Ηλία, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση την κατάσταση αυτή να την αφήσουμε να συνεχιστεί. Ο αρχηγός κάθε μέρα που εξακολουθεί να βρίσκεται στην αρχηγία, μόνο ζημιά στο κόμμα κάνει. Να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή μαζί με την οικογένεια και να μην υπονομεύει το κόμμα. Με τον Ηλία Κασιδιάρη αρχηγό θα μπορέσει το κόμμα να ορθοποδήσει. Καιρός να σταματήσει η κατρακύλα του κόμματος.
      Ε. Νασμαντής

    31. Η Χρυση Αυγη μας έχει φλομώσει στα ψέμματα. Είπε ότι και καλά της απαγόρευσαν τη συγκέντρωση, αλλά μετά την έκανε έξω από τα γραφεία της με λίγο κόσμο και μάθαμε ότι η ΕΡΤ θα αναμεταδώσει την εκδήλωσή της, δηλαδή ενώ όπως έλεγαν τους απαγόρευσαν τη συγκέντρωση μετά θα την αναμεταδώσουν. Ποιο συστημικός δεν γίνεται να είσαι Μιχαλολιάκο. Όλα αυτά τα είπαν γιατί δεν είχαν κόσμο στη συγκέντρωση.
      Ματίνα

      1. @Ματίνα: Κλείσε το στόμα σου, όταν μιλάς μυρίζει σπέρμα.

    32. Καλά ε!!!!⅞:” τι πολλούς αντιφφφφασσσσιστττττας εχ,,,, αυτην η Αθηνα ρε παιδί μου;;

    33. Σασ σκισαμε τανες και ακομα πονατε ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

    34. Ο ξεφτιλισμένος καραγκιόζης που γράφει με διάφορα ονόματα (Σπύρος Δημητρίου, Θ. Ευθυμιάκης, Μπάτης, Σαράντος, Γεωργία, Βασίλης Ντ., Ματ. Καλομοίρης, Νάντια Κ., Papakis κτλ, ας κάνει ένα κλύσμα με ξίδι, ας βάλει τις ζαρτιέρες του και ας πάει να προσφέρει την οπίσθια οπή του στον πακιστανό επιβήτορα του.

      1. Λευτέρη, το κλύσμα απόψε το έκανε η Χρυσή Αυγή και η αφεντιά σου, μετά τα χάλια της συγκέντρωσής σας. Προβλέπω στο τέλος να μείνετε εσύ και η κουμπάρα του Μιχαλολιάκου να χειροκροτάτε τον αρχηγό σας στις συγκεντρώσεις των Ιμίων, γιατί άλλοι οπαδοί δεν θα υπάρχουν
        Πίπης

    35. Ο Μιχαλολιάκος φταίει που πήρε την κατηφόρα το κόμμα. Δεν τον θέλει κανείς για αρχηγό, αλλα εκείνος δεν αφήνει την εξουσία. Δεν φεύγει ο Μιχαλολιάκος και γι΄αυτό φεύγει ο κόσμος. Κατάλαβαν σιγά σιγά πολλοί ότι δεν μπορεί ο Μιχαλολιάκος να ανεβάσει το κόμμα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να το επιτύχει αυτό γιατί ο κόσμος τον θέλει για αρχηγό.
      Φαίδων Μυροδήμος

    36. Ολως περιεργως το ιδιο καθεστως που απαγορευσε την ανοιχτη συγκεντρωση,θα μεταδοσει σε μαγνητοσκοπιση τη συγκεντρωση αυριο στις 13.30 στο κρατικο ΕΡΤ2.Δυστυχως η ΧΑ απογοητευει.

      1. Όλως τυχαίως οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες δεν έχουν τιμήσει ποτέ την επέτειο των Ιμίων και ενοχλούνται με την χ.α. που δεν ξεχνά.Δυστυχώς οι προδότες έχετε παρεισφρήσει παντού.

    37. Πού τον είδες το σεισμό βρε Χίο; Εκτός κι αν έτρεχε η Ουρανία, τότε δικαιολογείσαι. Καμιά εκατοστή με το ζόρι οι συγκεντρωμένοι.
      Σπύρος Δημητρίου

      1. @Σπύρος Δημητρίου: Ξυδάκι, ξεφτιλισμένε καραγκιόζη.

        1. Λευτέρη, το κλύσμα απόψε το έκανε η Χρυσή Αυγή και η αφεντιά σου, μετά τα χάλια της συγκέντρωσής σας. Προβλέπω στο τέλος να μείνετε εσύ και η κουμπάρα του Μιχαλολιάκου να χειροκροτάτε τον αρχηγό σας στις συγκεντρώσεις των Ιμίων, γιατί άλλοι οπαδοί δεν θα υπάρχουν
          Πίπης

        2. Καημένε Λευτεράκη, εσύ μόνο απόμεινες στον Μιχαλολιάκο και στους κουμπάρους του πιστό κομματόσκυλο. Τουλάχιστον γλείφεις κανα κοκκαλάκι ή μπα;
          Αρμαγεδών

    38. Πάει και η Χρυσή Αυγή. Πήρε βάγια που λένε και στο χωριό μου. Δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε διακόσια άτομα. Ε τι περίμεναν με τον Μιχαλολιάκο αρχηγό; Φαινόταν πολύ ζορισμένος ο Μιχαλολιάκος και εκνευρισμένος πολύ, γιατί δεν είδε κόσμο στη συγκέντρωση. Και πώς να δει, αφού δεν μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης γιατί του απαγορεύουν να μιλάει σε συγκεντρώσεις του κόμματος οι δικαστές. Απαράδεκτος όρος αυτός, ένας βουλευτής να μην μπορεί να μιλά στο λαό ενώ είναι εκλεγμένος από το λαό. Αλλά νόμιζε ο Μιχαλολιάκος ότι τον συνέφερε να μην μιλάει ο Κασιδιάρης στον κόσμο. Τώρα που είδε πως χωρίς τον Κασιδιάρη ομιλητή, ο κόσμος δεν μαζεύεται στις συγκεντρώσεις του κόμματος θα αναθεωρήσει. Η εικόνα των ομιλητών στη συγκέντρωση ήταν τραγική. Δεν ξέρουν να μιλήσουν, να πουν δυο σωστές κουβέντες. Μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέρει να μιλάει και να βγάζει το κόμμα ασπροπρόσωπο, οι άλλοι δεν ξέρουν να ανοίξουν το στόμα τους να πουν κάτι σωστό. Τραγική εικόνα παρουσίασαν οι ομιλητές. Χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη είναι χαμένη η Χρυσή Αυγή.
      Θ. Ευθυμιάκης

      1. @Θ. Ευθυμιάκης: Με πόσα ονόματα γράφεις, μωρή ξεφτιλισμένη κουνίστρα;

        1. Λευτέρη, το κλύσμα απόψε το έκανε η Χρυσή Αυγή και η αφεντιά σου, μετά τα χάλια της συγκέντρωσής σας. Προβλέπω στο τέλος να μείνετε εσύ και η κουμπάρα του Μιχαλολιάκου να χειροκροτάτε τον αρχηγό σας στις συγκεντρώσεις των Ιμίων, γιατί άλλοι οπαδοί δεν θα υπάρχουν
          Πίπης

      2. Το γεγονός είναι πως ό,τι κι αν κάνει ο Μιχαλολιάκος εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη δεν μπορεί να τον νικήσει, γιατί έχει την αγάπη του πατριωτικού κόσμου. Οπότε άδικα κουράζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και τα κομματόσκυλά του εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη. Πιο ισχυρός βγαίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην καρδιά του κόσμου.
        Σ. Αξινιάκος

      3. Μωρή κουφάλα άπλυτε , άσε κάτω το εορτολόγιο !

    39. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!! ΓΙΑ 10 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ

    40. Ρε Γερμανοτσολιάδες εθνοπροδότες $υριζομούρηδες ενας χρόνος πέρασε….

      ….που είναι η διακδίκηση του κατοχικού δανείου;;;

      ….πού ειναι η απαίτηση πληρωμής των κατοχικών αποζημιώσεων;;;

      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    41. ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΟΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ

    42. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΔΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930 ? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ…

    43. Θα κάνουνε πορεία μπρος πίσω για να φαίνονται πολλοί. Στη Μεσογείων μέσα στα αυτοκίνητα για να μη φανεί πόσο λίγοι είναι χαχαχα!
      Μπάτης

      1. @Μπάτης: Σταμάτα μωρή κουνίστρα να γράφεις με δέκα διαφορετικά ονόματα. Το ξέρουμε ότι είσαι τραβέλι και γουστάρεις Χρυσαυγίτικο κρέας στην οπίσθια οπή, αλλά οι Εθνικιστές δεν τον χώνουν σε τερψίπρωκτες ανωμαλιάρες.

    44. Ο Ν. Μιχαλολιάκος φαίνεται πολύ θυμωμένος επειδή ο κόσμος αγαπάει τον Ηλία Κασιδιάρη κι αυτόν τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα…

      1. Εντάξει μην είμαστε κι άδικοι. Τον Μιχαλολιάκο τον εκτιμάει η κουμπάρα του και του κάνει φαν κλαμπ, αυτή κι ο Λευτέρης τα μέλη του κλαμπ και πολλοί του είναι.
        Μπεμπέκος

    45. Πιστευω οτι οι συγκεντρωμενοι ειναι πανω κατω 80 με 100 ατομα. Αν βαλεις δηλαδη τους συγγενεις, τους φιλους και τους βολεμενους του αρχηγου και των βολευτων της ΧΑ οι υπολοιποι αγνοησαν το καλεσμα του αρχηγου. Οσον και αν ταιζουν σανο τα μελη τους οι βολευτες της ΧΑ για εξουσιες κτλ η μεγαλη αληθεια ειναι οτι το ποταμι της ΧΑ που θα επνιγε τους ανθελληνες δυστυχως ξεφουσκωσε και παει να στερεψει. Οι χρυσαυγιτες και κυριως η ηγεσια αντι να βριζουν οποιον τους κανει κριτικη καλα θα κανουν να δουν τη φταει και πηραν την κατηφορα, πριν να ειναι πολυ αργα.

    46. Εχουν μεγάλη πλάκα οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Σε κάποιες από αυτές η πεθερά του Παναγιώταρου κρατούσε δύο σημαίες στα χέρια για να φαίνονται πολλοί.
      Σαράντος

      1. @Σαράντος: Είδα και μια σημαία, βαθιά στην οπίσθια οπή σου.

        1. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό;Μ’αρέσει και βάζω ότι θέλω,ενοχλώ κανέναν;
          Σαράντος

    47. αυτο με τα συνθηματα που ενας το λεει για να το πει μετα το πλήθος ειναι γραφικο και γελοιο. λες και εχουμε να κανουμε με ρομποτακια που ακολουθουν τις εντολες που τους δινουν. οσο η χρυση αυγη πρεσβευει και λειτουργει σαν οργανωση με στρατιωτικους ορους και ναζιστικες πρακτικες θα παραμεινει στα ιδια ποσοστα.

      1. Επειδή είναι ούγκανα και δεν ξέρουν ούτε ένα σύνθημα να πουν μόνοι τους υπάρχει ένας που τα έχει γραμμένα και τους τα λέει κάθε φορά κι αυτοί μετά κάνουν την ηχώ του. Η λοβοτομή δεν έχει καταργηθεί ακόμη;
        Mpalafoutis

      2. πολύ εύστοχο σχόλιο,πολιτική έτσι μόνο δεν κάνεις εν έτη 2016

    48. Τα έχει πάρει ο Μιχαλολιάκος στο κρανίο γιατί δεν κατάφερε να μαζέψει κόσμο στη συγκέντρωση. Αφού δεν μιλάει ο Κασιδιάρης ο κόσμος δεν πήγε στη συγκέντρωση.
      Γεωργία

      1. @Γεωργία: Ρε ξεφτίλα, γράφεις και με γυναικείο όνομα;

    49. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ?? Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΣΥΡΙΖΑ Κ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ

    50. to ΜΟΝΑΔΚΟ κομμα που αποτιει φορο τιμης
      στα παληκαρια που επεσαν στα ΙΜΙΑ………….
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…….

      Στηριζουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ……..

    51. κι αυτοι που πανε, ηρωες ειναι με τοσο πολεμο που γινεται στην χα…ο πολυς λαος φοβαται μην στοχοποιηθει γι αυτο δεν παει σε συγκεντρωσεις της χα…την ψηφο του τη ριχνει ομως..μια χαρα ειναι η συγκεντρωση, ποιος μαζευει κοσμο σημερα ετσι κι αλλιως

    52. Τον Μιχαλολιάκο μόνο η κουμπάρα του τον αποθέωσε. Μίλησε και ο κουμπάρος του, οικογενειακή υπόθεση η Χρυσή Αυγή, τι τα θες! Αν δεν ανήκει κανείς στην οικογένεια Μιχαλολιάκου, τον στέλνουν για τα θελήματα του κόμματος και μετά σπίτι του να φέρει λεφτά να δώσει στο κόμμα, δηλαδή στην οικογένεια Μιχαλολιάκου. Δεν του φθάνουν δυο βουλευτικοί μισθοί του αρχηγού, παίρνει και από το επίδομα των ανέργων μελών, γιατί για να είναι μέλη του κόμματος, πρέπει να πληρώσουν τον οβολό τους έχουν δεν έχουν.
      Βασίλης Ντ.

      1. @Βασίλης Ντ: Τραβέλι, τράβα στον πακιστανό σου, μας έπρηξες τα κάκαλα. Σε έχουν πάρει όλοι πρέφα, ξεφτιλισμένο σκουπίδι με τα δέκα ονόματα.

    53. Οι χρυσαυγίτες ξεφτίλισαν με την εκδήλωση αυτή την ιερή μνήμη των Ιμίων. Ντροπή! Προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε τι εθνικό και ιδανικό.
      Ματ. Καλομοίρης

      1. @Ματ. Καλομοίρης: Έχεις γίνει ρεντίκολο, άπλυτο πρεζόνι με τα δέκα ονόματα.

      2. συγγνώμη Ματ. ΚΑΚΟμοίρης..είναι το σωστό..

      3. εισαι αστειος…τουλαχιστον αυτοι τιμουν κατι..οι υπολοιποι τι εκαναν?

    54. Δεν δείχνουν πολλά πλάνα από τον κόσμο για να μην ξεφτιλιστούν περισσότερο. Είναι πολλοί λίγοι.

    55. Είναι κι ο Γερμενής που έλεγε «Εγέρθουτου», προσπαθεί να συλλαβίσει το λόγο που του έγραψε η γυναίκα του, μεγάλη πλάκα, αλλά δεν τα καταφέρνει και είπε λάθος τα ονόματα αυτών των δύο παιδιών που σκοτώσανε, του Φουντούλη και του Καπελώνη. Ούτε αυτά δεν ξέρει. Θλιβερό !

    56. Εγώ κ. Χίο χαμό δεν βλέπω. Ούτε είκοσι τετραγωνικά μέτρα δεν είναι η συγκέντρωση και με πολύ λίγο κόσμο αραιά. Βάζουν τις σημαίες μήπως και γεμίσουν τα κενά.
      Λαυρέντης

      1. @Λαυρέντης: Ρε καραγκιόζη, μας τα έπρηξες. Γράφε με ένα όνομα, το ‘Γεωργία’ σου πάει περισσότερο.

    57. Μιλάει κι ο Καρακώστας αυτός που όταν έγινε βουλευτής επειδή ήταν πρώτος στη λίστα που τον έβαλε ο Μιχαλολιάκος, είχε πάρει αέρα κι έβριζε τους οπαδούς τεμπέληδες και ότι είναι λαμόγια που πήγαν στη Χρυσή Αυγή για να βολευτούν.
      Παπάκης

      1. Ενώ αυτός που εξελέγη με λίστα δεν είναι λαμόγιο κάτι άλλο είναι νομίζει. Ολοι οι βολεψάκηδες κατηγορούν τους άλλους για βολεψάκηδες στη Χρυσή Αυγή. Ο βολεψάκιας του βολεψάκια γίνεται στο κόμμα. Οποιος προλάβει να βολευτεί κατηγορεί τους άλλους για να μην του πάρουν τη θέση. Ετσι κι ο Καρακώστας, αφού τον ψήφισαν τα πρόβατα, μετά τα βρίζει. Ας πρόσεχαν.
        Ξένιος

    58. Είναι και κάποιες λίγες γυναίκες που μπήκανε μπροστά μήπως και δουν τον Κασιδιάρη, έχει φάση.

    59. Τα γνωστά και μη εξαιρετέα κομματοχρηματοδοτούμενα πρόσωπα.

    60. Το SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ.. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ.
      ΑΠΑΠΑ

    61. Δυο φορές μας δείχνεις την ίδια εικόνα Στέφανε. Δεν έχει κόσμο και δεν μπορούν να πάρουν ούτε διαφορετικές φωτογραφίες. Και αν προσέξει κανείς είναι τα γνωστά κομματικά πρόσωπα του αρχηγού οι περισσότεροι. Ετσι εξηγείται η ακύρωση της εκδήλωσης στη Ρηγίλλης δεν εύρισκαν κόσμο να πάει για να γεμίζουν οι δρόμοι.
      THEREE ANT THE KOUKOS BIRD

    62. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ..
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΖΟΜΠΙ, ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΖΟΜΠΙ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ..ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

    63. Σιγά τον χαμό ρε Χίο. Από τις φώτο που μας δείχνεις δεν βλέπω κανένα χαμό..

    Comments are closed.