ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ: «ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

    Κοινοποίηση:
    μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος

    «Μύδρους» κατά πολιτικών και αυτοδιοικητικών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας της Ιεράς Παράκλησης στην Ι. Μονή Ζιδανίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 ενώπιον περιορισμένου ακροατηρίου προσκυνητών, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας στο μοναστήρι.

    Επικαλούμενος ότι «νομοθετούνε όλη την αθλιότητα» και την πληροφορία για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, ο σεβασμιώτατος -μεταξύ άλλων- κατακεραύνωσε:

    «…Η Παναγία να βοηθήσει τους άρχοντες. Ποιους άρχοντες; Να ξεκινήσω από τη Βουλή; Εκεί είναι όλη η σαπίλα. Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων, παρεκτός εξαιρέσεων στα πέντε δάκτυλα της χειρός, από όλους τους συνδυασμούς… Ποια Τοπική Αυτοδιοίκηση; Το ίδιο. Ελάχιστοι είναι σοβαροί άνθρωποι, αλλά δεν ακούγονται. Κανένας σοβαρός άνθρωπος, κανένας υπεύθυνος Έλληνας, δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Τι να κάνω εκεί πέρα, μου λένε, πώς να τα βγάλεις πέρα με την Κόπρο του Αυγείου, πώς να τα βάλεις με τη Λερναία Ύδρα…

     …Με ενημέρωσαν ότι κυκλοφόρησε εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, με την οποία καταργείται η προσευχή από τα σχολεία. Και είναι η ίδια στάση από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Δεν μιλάει κανείς, γιατί όλοι εκμαυλίζουν για ψήφους, αυτό είναι το μέλημά τους… Όπως προείπα, είναι κάποιοι που αγωνιούν και αγωνίζονται, αλλά χάνονται μέσα στη λάσπη, μέσα στην Κόπρο του Αυγείου…» .

    vimaorthodoxias.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ta kounounoskyla ,ehoun epanaferi stin ellada tou 2017 ,to 1946 kai eseis exakolouthite na kumosaste. mipos o Georgios Papadopoulos ekane megalo lathos opou sas estile diakopes anti nasasexafanisi apo to prosopo autois tis timimenis kai potismenis me authono elliniko aima gis? auta ta koumounoskyla den kanoun oute gia kopria. simera,apolamvanete ton karpo ton duo teleuteon eklogon tis epilogisas. sas ehi trelani ifilosofia, tis dimokratias. stin nigiria enas lohias x ekatharise ta politika skoulikia kapote.stin ellada pote epitelous enas ipodekaneas tha analavi drasi,.( inigiria vlepete ehei 30.000.000 plithismo,opote tis analogouse enas lohia, i ellada ton 10. 000.000 einai arketos enas ipodekaneas.

    2. ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ 1979.

    3. KOITA ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      1. Δεν ειναι μπαρμπας ρε ψηφοφόρε της κακιάς ωρας

      2. Μπαρμπας ειναι το μυαλο σου ξευτιλισμενε ελληνοφωνε .
        Οσο υπαρχουν Ελληνες Ιεραρχες οπως ο Αγιος Σερβιων και Κοζανης , υπαρχει και ελπις να λευτερωθει η Πατρις απο ελληνοφωνους και γραικυλους ψηφοφορους αληταραδων αεργων , αβαπτιστων , αμορφωτων , κλεφτων και σουργελων .
        Η βοθροβουλη των δωσιλογων πρεπει οποσδηποτε το συντομοτερο να γκρεμιστει εκ θεμελιων .

      3. ΕΣΥ ΜΕΓΙΣΤΕ ΝΑΝΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…..

      4. Δεν φταις εσυ. φταινε αυτοι που σε μεγαλωσαν και λες αυτα σκεφτεσαι. γιατι πρεπει να ειναι ιδιοι και χειροτεροι απο εσενα.

    Comments are closed.