28/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ “ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ” ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ NA ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠOΛΙΤΕΣ. ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ(ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

    Κοινοποίηση:
    φωτο

    Οι διαδηλωτές που ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο και συνάντησαν τις κλούβες της αστυνομίας στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής όπου θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα η αναγόρευση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ, μέσω της Βασιλέως Γεωργίου.

    Και σε εκείνο το σημείο, οι συγκεντρωθέντες συνάντησαν τον φραγμό των ΜΑΤ και παρότι προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Μέγαρο Μουσικής.

    Η αστυνομία, στην προσπάθεια να απωθήσει τους διαδηλωτές, έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.

    και σε εκείνο το σημείο, οι συγκεντρωθέντες συνάντησαν τον φραγμό των ΜΑΤ και παρότι προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Μέγαρο Μουσικής.

    Η αστυνομία, στην προσπάθεια να απωθήσει τους διαδηλωτές, έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.



    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το θεμα ειναι να βρεθει ηγετης να λυτρωσει τον λαο απο τα πολιτικα δεινα χωρις να ανοιξει ρουθουνι. Οσο οι ελληνοφωνοι και οι τουρκοσποροι εξακολουθουν να ριμαζουν με την ψηφο τους την χωρα και λογω ελλειψης παιδειας αυτα και χειροτερα θα γινουν. Τα σκληρα μετρα αναγκαια οταν η κατασταση εινει ασυδωτη και εκτος ελεγχου.

    2. Nai 50 atoma einai to thema esis ethnikistes kai patriotes ti kanete? vevea kanete epanastasi apo ton kanape kai to pliktrologio mono na krinete kserete proskinimeni ragiades me esas tha sothi i xora? ntropi tis eladas den einai afti pou diamartironte ala esis pou katheste kai apo tin asfalia tou kanape grafete tin kathe malakia sas

    3. Ριχτε ξυλο και χημικα στα απλυταρια!!!!
      Ωραια πραγματα!!!
      Πως σας φαινεται τωρα που οι πουστηδες που στηριζετε σας πηδανε αριστερα σκουπιδια ;;;

    4. Βγήκαν πάλι τα κουμουνια να παίξουν διπλό ταμπλό, μαζεύουν κόσμο γιατι όταν πέσει ο Πινόκιο θα τους εξαφανίσουν.

    5. καλα ρε 50 ατομα κανουν πορεια και τα 2/3 ειναι ηλικιωμενοι μου θελεται και πορειες εδω δεν ξερεται να κανετε πορειες αμα δεν μαζευτει ολοι νεολεα της χρυση αυγης δεν γινεται τιποτα

    6. Που είστε ρε δεξιοί και εθνικιστές;Σας αρέσει που τώρα τα ΜΑΤ στράφηκαν εναντίον σας;Αλλά από ότι έχω καταλάβει τόσα χρόνια εσάς σας αρέσει η βία,ο φασισμός και η καταπίεση.Φάτε τα στη μάπα τώρα,σκουπίδια.

    7. Μια ζωή οι μπάτσοι τα ίδια.Βρε καλά κάνουμε και τους μπουρλοτιάζουμε σε κάθε ευκαιρία.Ήμασταν μπαχαλάκηδες εμείς ε;Να δούμε τώρα που θέλετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο.Βρε πως άλλαξε ο κόσμος,θα μάθετε με τον καιρό.

    8. Καλως εκαναν οι πραιτωριανοι . Δεν επιτρεπεται στους σκλαβους να διαμαρτυρονται στα πιονια της ντπ .
      Οι σκλαβοι πρεπει πρωτα να απαλλαγουν απο τους Εθνοκτονους Ελληνοφωνους αντιπροσωπους τους .

    9. Παλι κοκκινες σημαιες βλεπω και ουτε μια ελληνικη…κοπροσκυλα , αριστερα τομαρια

    10. Χίλια μπράβο στα ματ…για πρώτη φορά βαράνε αυτούς που φταίνε…του κοψοχέρηδες που ψήφισαν συριζα…

    11. ΜΠΡΑΒΟ…
      Ξύλο να βάλουν και στα μανίκια όλα τα κομματόσκυλα που τόσα χρόνια πέφταν στα τέσσερα στα γραφεία του κάθε προδότη βολευτή με κύριο γνώμονα “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”.
      Καλά για τα αναρχοάπλυτα δεν το συζητάμε. Στο κεφάλι και με μεταλλική ράβδο.
      Τα βρωμογερόντια όμως λείπουν που τόσες δεκαετίες με την ψήφο τους κατέστρεψαν την χώρα. Κόψιμο κι άλλο οι συντάξεις να ψοφήσουν χωρίς ασπιρίνη.

      1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ,ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ “ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ” ΑΛΛΑ Ο ……ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ! ! ! ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ….ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ! ! ! ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ! ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ,ΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ! ! !

      1. Ο Γιούνκερ φταίει που πάει να βραβευτεί.

    12. Το παρα-κράτος παρακράτησε…

      1. Λουγκρες αριστερες ειναι χρυσο μου,9000 συκιες και λεσβιες εχει το σωμα.

    Comments are closed.