ΤΟ “ΚΟΜΜΕΝΟ” ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris-mpaltakos5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Όχι μόνο να το …εμπεδώσετε !!!

      Αλλά να τους το τρίψετε και στην ….μούρη !

      Τους παλιανθρώπους !!!

      Και στο φινάλε φινάλε να πάνε στο διάολο !!!

      Ούτε οι εικόνες μπορούν να τους …σώσουν !

      Ούτε το Άγιον Όρος !!!

      Πηγαίνετε ρε στο διάολο που σας λέω πεζεβέγκηδες του…σκότους και της αλητείας !

      Θέλετε να βάλετε ΑΘΩΟΥΣ εκλεγμένους βουλευτές στης φυλακές !

      Για να τους πάρετε κοπρίτες τους …ψήφους !

      Άι στο διάολο !
      Στράτος Δ

    2. Όχι άλλες απουσίες, κύριε Μπαλτάκο.
      «Τά έν οίκω μη εν δήμω», κύριε Μπαλτάκο. Αλλά ως φαίνεται, εσύ έλειπες από το μάθημα εκείνη την ημέρα. Και δεν φρόντισες να μάθεις την επομένη, τι είχαν κάνει στην τάξη οι συμμαθητές σου, ούτε και ρώτησες ποτέ τον καθηγητή σου τι σημαίνει αυτό το αρχαίο ρητό. Πώς δηλαδή, τά οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα δεν τά δημοσιοποιούμε.
      Κύριε Μπαλτάκο, εγώ προσωπικώς δεν σέ γνώριζα. Έμαθα προσφάτως πώς ήσουν τό «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού, και ότι ήσουν και γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτό σημαίνει λοιπόν κύριε, πώς οτιδήποτε ακούμε και βλέπουμε μέσα σ’ αυτό το συμβούλιο, δεν το δημοσιοποιούμε.
      Τώρα εσύ κύριε Μπαλτάκο, μπορεί να έπαθες κρίση ειλικρίνειας, ή να ένιωσες ξαφνικά τύψεις για την τεράστια ύβρι την οποία διέπραξε το κόμμα στο οποίο ανήκεις. Την δίωξη δηλαδή αθώων ανθρώπων, μόνο και μόνο επειδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και οι ξένοι παράγοντες στους οποίους δίνει λόγο, δέν μπορεί να αντιμετωπίσει στον πολιτικό στίβο τους αντιπάλους του.
      Ψάξατε λοιπόν μαζί με τους παρατρεχάμενούς σας, και βρήκατε «ψύλλους στ’ άχυρα». Ποιος δηλαδή φοράει στολή παραλλαγής, ποιος έχει μία καραμπίνα στο σπίτι του, ποιος διαβάζει την τάδε εφημερίδα, και ποιος χαιρετάει έτσι κι άλλιώς. «Ξεψειρίζετε την μαϊμού», στην κυριολεξία. Και να με συγχωρήσεις πού αναφέρω τόσες παροιμίες, αλλά ο ελληνικός λαός υπήρξε πάντοτε σοφός. Και μέσα από απλές, ταπεινές εκφράσεις, έλεγε πάντοτε την αλήθεια. Αυτήν την αλήθεια, πού ούτε τά πτυχία και οι περγαμηνές, ούτε και οι υπουργικοί θώκοι μπορούν να υποστηρίξουν.
      Και αν κύριε Μπαλτάκο, στην πολιτική σου πορεία, είδες ότι τά πράγματα δεν είναι έτσι όπως έπρεπε να είναι, όφειλες να παραιτηθείς. Ακούσαμε στο επίμαχο βίντεο, τον συνομιλητή σου, να σού λέει πώς αν είσαι δίκαιος άνθρωπο, πρέπει να πάς στον εισαγγελέα και να καταθέσεις την συγκεκριμένη πολιτική δίωξη. Και η απάντησή σου; «Αν πάω, θα γίνει μία προανακριτική επιτροπή μισής ώρας, και μετά η υπόθεση θα μπεί στο αρχείο». Ας πήγαινες εσύ, και άς έμπαινε η υπόθεση στο αρχείο. Ας διαρκούσε αυτή η επιτροπή μόνο μισή ώρα. Μόνο μισό λεπτό. Διότι αυτό το μισό λεπτό θα ήταν ικανό να ξεπλύνει όλη την πολιτική βρωμιά. Θα ήσουν καθαρός μετά, κύριε Μπαλτάκο. Θα έλεγες πώς έκανες το καθήκον σου. Πώς είπες την αλήθεια και «νίπτω τάς χείρας μου». Αντ’ αυτού, κρύφτηκες, έμεινες παρατηρητής και μόνο σε μία μυστική συζήτηση κατόρθωσες να ψελλίσεις την αλήθεια.
      Αλλά «ουδέν κρυπτόν», κύριε Μπαλτάκο. Είδες; Κι άλλο ρητό….
      Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ κύριε Μπαλτάκο, τά ρητά και οι παροιμίες είναι πολύτιμος οδηγός στην ζωή μας. Αλλά εσύ, φρόντισες να λείπεις από το μάθημα. Και οι απουσίες από το μάθημα «πληρώνονται ακριβά».

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ;EINAI KAI ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ…ΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΠΚΟΡΝ.ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ “ΤΣΟΝΤΑ” ΚΑΙ “ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ”!!!!

    4. Ναι…δε λέω…καλύτερος ο ήχος…
      To καλύτερο όμως από το βίντεο και τον ήχο του…είναι οι εννιά εικόνες στον τοίχο …πίσω απ τον κολασμένο Μπαλτάκο!
      Συμπερασμα…όπου ακούς πολλά ….πατερημά…κράτα και μικρό καλάθι!

    Comments are closed.