ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ – ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    tora eksofilo

    Πρωτοφανή επίθεση κατά της εκκλησίας εξαπέλυσαν κυβερνητικοί κύκλοι μετά την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στην οποία ξεκαθαριζόταν ότι η Εκκλησία «δεν μπορεί να αποδεχθεί την απονομή του όρου “Μακεδονία” ή παραγώγου του ως συστατικού ονόματος άλλου Κράτους, το οποίο θα έχει επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της “Μακεδονίας”».

    Στη διαρροή που έκαναν οι κυβερνητικοί κύκλοι ταύτιζαν την ηγεσία της εκκλησίας με τη Χρυσή Αυγή ενώ, μεταξύ άλλων, εξέφραζαν ερωτήματα για το αν η ηγεσία της Εκκλησίας αποφάσισε να κάνει ανοιχτή παρέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας.
    Συγκεκριμένα έθεταν πέντε θέματα:

    – άραγε η ηγεσία της Εκκλησίας αποφάσισε να συμπορευθεί με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής;

    – εξέφραζαν απορία αν η ηγεσία της Εκκλησίας «αποφάσισε να κάνει ανοικτή παρέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας», και πρόσθεταν ότι καθώς ήδη με την κριτική της έχει ξεπεράσει τα όρια των «αρμοδιοτήτων» της, «μήπως να μας πει κιόλας η Εκκλησία και ποιο όνομα θέλει, για να το διαπραγματευτεί η κυβέρνηση με τα Σκόπια;».

    – η ηγεσία της Εκκλησίας δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει την κυβέρνηση και να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

    – η ηγεσία της Εκκλησίας, όπως δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θέλει να εμπλέκεται το κράτος στις «ιερές υποθέσεις» της, θα πρέπει να γνωρίζει, εξίσου ξεκάθαρα, ότι επιβάλλεται να μην εμπλέκεται και η ίδια στις κρατικές και διπλωματικές υποθέσεις. Ειδικά σε τέτοια σοβαρά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

    – η ηγεσία της Εκκλησίας, η οποία δηλώνει ότι «κόπτεται» για τα εθνικά θέματα, επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και να εστιάζει στο εθνικό συμφέρον και όχι στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων ιεραρχών, και πολύ πιθανώς, των προσωπικών πολιτικών «συγγενειών» τους, με πρόσχημα δήθεν τις ανησυχίες του «ποιμνίου» τους για το ονοματολογικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Όποιοι δεν σέβονται το δικαίωμα ενός δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος του να αυτοπροσδιορίζεται και αντί αυτού προχωρούν σε χαρακτηρισμούς τύπου “φασίστα, ναζιστής” κλπ, είναι ο ίδιοι φασίστες.Μεγαλύτεροι φασίστες και μαριονέτες των νεοταξιτών, από αυτούς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια – και εναντιώνονται στο ΜΟΝΟ δημοκρατικό φιλ-Ελληνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής – από την Ελλάδα, δεν υπάρχουν.
      https://www.youtube.com/watch?v=m6bSsaVL6gA

    2. Απλά όπως το λένε τα παιδιά από πάνω ο μαίανδρος είναι αρχαιοελληνικο σύμβολο και λένε αλήθεια αυτή είναι η αλήθεια δεν μπορούμε να την αλλάξουμε αλλά υπάρχουν στο κόμμα ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ που είναι σατανιστές και ναζιστές και υπάρχει ένας κύκλος ατόμων της ηγεσίας που είναι στημένοι από την εξουσία του τοπικου συστήματος διεφθαρμένων ανθρωπων!!!

    3. ησυχαστε λαγουδοκλεφτεs περιστεροχεσμενα τηs πολιτικηs μαμηs καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ οφσοροκουραδισταs

    4. Εχει ο μεανδρος αγκυλωτο σταυρο? δεν ειναι μονο που εισαι γκαβος εισαι και εγωιστης και καραμαλακας περα για περα. βλακα ε βλακα ανοιξε τα στραβασου βαλε γυαλια και κοιτα!!

    5. Οι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι απάτριδες. Το εμπεδώσαμε εδώ και καιρό. Οι άλλοι “λεβέντες” του λεγόμενου συνταγματικού (μη πω) τόξου που κάναν γαργάρα το θέμα δεκαετίες πλέον, τώρα τι κάνουν;;; Συμπορεύονται με τους εθνοπροδότες! Κάτω τα χέρια σας από την Εκκλησία μας και τη Μακεδονία μας, μισέλληνες!

    6. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΡΑΙΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ; ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΤΟ ΤΙΜΗΜΗΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ! ! !
      ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ ! ! ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
      ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥ ΣΠΑΝΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ( ΧΡΥΣΟΥ,ΛΙΓΝΙΤΗ,ΟΥΡΑΝΙΟΥ,
      ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ Κ.Λ.Π ),ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;
      ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ,ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ” ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗ ΣΟΛΟΥΝ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ) ;
      Η ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ
      ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ “), ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ;
      ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ;

    7. Άραγε όλοι οι Συριζαίοι τον παίρνουν και γέρνουν; Όλο μαλακισμένες απορίες έχουν γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ο λαός την εξουσία την φτυνει κατάμουτρα, οι σπιουνιές για την εκκλησία δεν πιάνουν σε εμάς και κυρίως απο βρωμοστόματα ανάξιων. Διαστρεβλωτές της ιστορίας, παλιοκουμουνια μισέλληνες, αν δεν υπήρχαν Παπαφλέσσες η Ελλάδα θα ήταν ακόμα υπό οθωμανική κατοχή, οπότε βουλώστε το. Θα ανακατευεται όσο θέλει η εκκλησία. Αν έχετε αρχίδια κάντε δημοψήφισμα για το όνομα, κότες λυράτες.

    8. Διαβάστε ολοι τις εξομολογήσεις ενός Αμερικάνου πρώην πράκτορα της ΣΙΑ να δειτε τι λέει για την Γιουγκοσλαβία και πως την διέλυσαν. Τα ιδια να περιμενουμε κι εμεις στην Μακεδονία μας. Τωρα, λέει, εχουν μπει μεσα μεγάλες ξένες εταιρίες και εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο τβ χωρων που αποσχησθηκαν απο την Γιουγκοσλαβία. Δυςτυχως για εμας, εχουμε κι εμεις πολυ ορυκτό πλούτο στην Μακεδονία. Και φυσικα, εννοείται πως δεν τον αφήσουν στους γυφτοσκοπιανους.

    9. Εχουμε 300 πολιτικα προδοτες παρτετο χαμπαρι. Υπαρχει ΕΝΑΣ να ξεσηκωσει το λαο. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ.

    10. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΩΜΕΝΟΥ … ??? “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ’ ΤΟΞΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΔΗΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΚΡΑΙΟ Η ΝΑΖΙΣΤΗ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ

    11. Ξυπνατε προβατα αν μετα απο τετοιο ξεσκισμα αν μετα απο τοση εξαθλιωση του λαου αν μετα απο τοσες αυτοκτονιες… αν μετα απο τοση προδοσια κατα της πατριδος μας.. πιστευεται σε κομματα εισαστε αξιοι της μοιρα σας.

    12. Λεει ο ΣΥΡΙΖΑ ‘ η εκκλησια να περιοριστει στα του οικου της…” Μηπως διαφευγει το γεγονος οτι στα χρονια της σκλαβιας απο τους Μογγολους [ φυλη των ΧΙΟΥΓΚ-ΝΟΥ ] η εκκλησια κρατησε ζωντανη την ΕΛΛΑΔΑ?

      1. Εχουμε 300 πολιτικα προδοτες παρτετο χαμπαρι. Υπαρχει ΕΝΑΣ να ξεσηκωσει το λαο. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ.

    13. ((άραγε η ηγεσία της Εκκλησίας αποφάσισε να συμπορευθεί με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής;))

      Αραγε μας κυβερνουν δημιοκρατες η υπαλληλακια της μοσαντ ιδου η απορια.

    14. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ..ΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;

    15. Ο/Η Νοθευμενο χασισακι καπνιζουν τα χασιστερα πρεζονια λέει:

      Οι αριστεροι χασιστες ειπαν τους παπαδες φασιστες,εδω γελαει και ο καθε καυμενος.

    16. Δεν είμαστε ναζιστές. Στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε

      1. Το επισημο σημα της ΧΑ Ο Μαιανδρος πανιβλακα ειναι αγκυλωτος σταυρος?Βαλε στο google Μαιανδρος και ξεστραβωσου βλημα.Προσκυνα τωρα τους γερμναοτσολιαδες που κυβερνανε,και πληρωνε φορους στο ναζιστικο ραιχ της μερκελ,βελαζοντας..Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      2. εισαι μεγαλο βλημα εσυ ο μαιανδρος ειναι ελληνικο συμβολο αρχαιο. και αν προσεξεις τον μαιανδρο τον εχουν και μεσα στη βουλη πανω στα ξυλινα να σου πω και το αλλο εξυπνακια γιαλαντζι εσεις το παιζετε ταχα δημοκρατες αφου ειναι ετσι γιατι εχετε αφησει στο νομισματικο μουσειο πανεπιστημιου τον αγκυλωτο σταυρο πανω στα καγκελα???? ρωταω εγω και καλυτερα να με λενε φασιστα παρα κυβερνητικο κατακαθι

    17. Ο/Η Χ.Α χαρακτήρισαν οι αριστερή την εκκλησία οι αριστεροί ΦΟΝΙΑΔΕΣ! λέει:

      Είναι ΤΙΜΗ να χαρακτηρίζουν κάποιον Χρυσαυγίτη οι αριστεροί και ας μην είναι! Αριστερός (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ) σημαίνει ΦΟΝΙΑΣ, μακράν χειρότεροι και από τους Ναζιστές ..

    18. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

    19. Τι λέτε βρε ηλιθιοι που εχετε το θράσος να αποκαλείτε την Χρυσή Αυγή νεοναζιστικό μόρφωμα ενω δεν εχετε το θαρρος να παραδεχθειτε οτι ζουμε την χειροτερη αριστερη δικτατορια

    20. Δεν είμαστε ναζιστές. Στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε

      1. Μ@Λ@ΚΙΣΜςΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΧΑΣΑΝ

    21. Τι λέτε βρε ηλιθιοι που εχεται το θράσος να αποκαλείται την εκκλησία χρυσή αυγή. Επιτέλους ας βγει καθαρά μπροστά ο Ιερώνυμος και δεν θα ξέρετε που θα κρυφτητε

    22. ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
      ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΖΩΟΜΟΡΦΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ.

    23. Φωτια θα ριξει ο Θεος να μας καψει..!! Η Πατριδα μας χανετε,ολα πωλουνται και εμεις καθομαστε με σταυρωμεννα χερια. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!!

      1. Ξυπνατε προβατα αν μετα απο τετοιο ξεσκισμα αν μετα απο τοση εξαθλιωση του λαου αν μετα απο τοσες αυτοκτονιες… αν μετα απο τοση προδοσια κατα της πατριδος μας.. πιστευεται σε κομματα εισαστε αξιοι της μοιρα σας.

    24. Ολοι οι αριστεροι απλα ανοητοι,προδοτες της χωρας.Το θεμα ειναι εμεις που δεν τα θελουμε αυτα τι κανουμε??Κρυβομαστε πισω απο ενα πληκτρολογιο??Μηπως ηρθε η ωρα για πραξη και λαικη εξεγερση??

    Comments are closed.