ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΒΟΜΒΑ. Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ: ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ «ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ;»

    Κοινοποίηση:
    02

    Βόμβα στο Εφετείο: «Είδα δυο άντρες να κρατούν ένα σακίδιο πλάτης και να έχουν ανέβει τη σκάλα που οδηγεί στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Εφετείου. Ήμουν μέσα στο κτίριο και τους είδα από τη τζαμαρία», είναι τα λόγια του αστυνομικού που είδε τους τρομοκράτες να τοποθετούν την βόμβα στο Εφετείο

    «Βγήκα έξω και τους φώναξα “τι θέλετε εδώ;;”. Τότε ο ένας από τους δυο άφησε στην κολώνα το σακίδιο και έτρεξαν να φύγουν. Κατέβηκαν τη σκάλα και στην οδό Λουκάρεως ήταν σταθμευμένο ένα νομίζω χρυσάφι αυτοκίνητο στο οποίο μπήκαν και εξαφανίστηκαν….».

    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ: ΔΕΙΤΕ πως ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ το ΕΦΕΤΕΙΟ οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

    Έτσι περιέγραψε στα στελέχη της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός φρουρός του εφετείου Αθηνών τη στιγμή που οι τρομοκράτες έφτασαν μέχρι την είσοδο των δικαστηρίων και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

    Την ίδια ώρα, άγνωστος τηλεφωνούσε στην Εφημερίδα των Συντακτών και σε ιστοσελίδα λέγοντας ότι σε 40 λεπτά θα σκάσει βόμβα.

    Ο χώρος αποκλείστηκε και πέντε λεπτά νωρίτερα από το χρονικό όριο που είχαν δώσει οι δράστες, σημειώθηκε η έκρηξη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στην επιχείρηση τοποθέτησης της βόμβας συμμετείχαν τέσσερα άτομα, που προσέγγισαν το σημείο με λευκό φορτηγάκι. Δύο εξ αυτών βγήκαν από το όχημα και τοποθέτησαν τσάντα παγιδευμένη με εκρηκτικά μπροστά στο Εφετείο.

    Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι αρκετά μεγάλες, καθώς έχουν σπάσει τα τζάμια σχεδόν μέχρι το δεύτερο όροφο του Εφετείου, ενώ υπάρχουν ζημιές και σε απέναντι πολυκατοικίες. Η πρόσοψη των δικαστηρίων έχει σχεδόν καταστραφεί.

    6

    Οι αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών κάνουν λόγο για ωρολογιακό μηχανισμό μεγάλης ισχύος και μετέφεραν τα υπολείμματα στα εργαστήρια για να διαπιστώσουν τι είδος εκρηκτικής ύλης χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    IMG_5185IMG_5183IMG_5182IMG_5181booobomnba3

    Éó÷õñüò åêñçêôéêüò ìç÷áíéóìüò åîåñÜãåé ôá îçìåñþìáôá óôï Åöåôåßï Áèçíþí êáé ðñïêÜëåóå åêôåôáìÝíåò êáôáóôñïöÝò óôçí ðñüóïøç ôïõ êôÞñéïõ. ÕðÞñîå ðñïåéäïðïéçôéêü ôçëåöþíçìá óå äõï ìÝóá åíçìÝñùóçò,ÐáñáóêåõÞ 22 Äåêåìâñßïõ 2017 (ÅUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)
    Éó÷õñüò åêñçêôéêüò ìç÷áíéóìüò åîåñÜãåé ôá îçìåñþìáôá óôï Åöåôåßï Áèçíþí êáé
    ðñïêÜëåóå åêôåôáìÝíåò êáôáóôñïöÝò óôçí ðñüóïøç ôïõ êôÞñéïõ.
    ÕðÞñîå ðñïåéäïðïéçôéêü ôçëåöþíçìá óå äõï ìÝóá åíçìÝñùóçò,ÐáñáóêåõÞ 22 Äåêåìâñßïõ 2017 (ÅUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

    ΔΕΙΤΕ πως ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ το ΕΦΕΤΕΙΟ οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. και γιατι δεν πηγαν να παρουν τον σακο αφου ξερανε οτι μετα σαραντα λεπτα θα εκραγει και να τον πανε σε μια αλανα;οσο για τον αστυνομικο μεγαλο νουμερο.

      1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

    2. ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΕΙΠΕ ΖΗΤΩ Η ΧΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    3. Τους φωναξα,αχ καλεε τι θελετε εδω καροτα καθαρισμενα η ακαθαριστα καλουεεεε.

    Comments are closed.