ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΔΥΟ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΕΕΙ Η ΕΛΑΣ! – ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 40 ΛΕΠΤΩΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΦΕΤΕΙΟ

    Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στο κτίριο του Εφετείου της Αθήνας. Άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδα και ιστοσελίδα στις 2 και 55, προειδοποίησε ότι υπάρχει βόμβα η οποία θα σκάσει στις 3:20.

    Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε τσάντα την οποία άφησαν μπροστά από το κτίριο δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η περιοχή αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Στο σημείο μετέβησαν και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος της βόμβας και να βρουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

    Éó÷õñüò åêñçêôéêüò ìç÷áíéóìüò åîåñÜãåé ôá îçìåñþìáôá óôï Åöåôåßï Áèçíþí êáé ðñïêÜëåóå åêôåôáìÝíåò êáôáóôñïöÝò óôçí ðñüóïøç ôïõ êôÞñéïõ. ÕðÞñîå ðñïåéäïðïéçôéêü ôçëåöþíçìá óå äõï ìÝóá åíçìÝñùóçò,ÐáñáóêåõÞ 22 Äåêåìâñßïõ 2017 (ÅUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ : Οι πρώτες εικόνες από το Εφετείο Αθηνών μετά την έκρηξη της βόμβας

    Éó÷õñüò åêñçêôéêüò ìç÷áíéóìüò åîåñÜãåé ôá îçìåñþìáôá óôï Åöåôåßï Áèçíþí êáé ðñïêÜëåóå åêôåôáìÝíåò êáôáóôñïöÝò óôçí ðñüóïøç ôïõ êôÞñéïõ. ÕðÞñîå ðñïåéäïðïéçôéêü ôçëåöþíçìá óå äõï ìÝóá åíçìÝñùóçò,ÐáñáóêåõÞ 22 Äåêåìâñßïõ 2017 (ÅUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

    Αμέσως, η αστυνομία κινητοποιήθηκε και η περιοχή εκκενώθηκε. Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:25.

    bomba2

    bomba5

    bomnba3

    booo

    Οι πρώτες φωτογραφίες από το κτήριο του Εφετείου, ελάχιστα λεπτά μετά την βόμβα:

    Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά «ο καπνός από την βόμβα στο Εφετείο φαινόταν από μακριά, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη».
    Η δημοσιογράφος που κατοικεί επί της Αλεξάνδρας, διαγωνίως απέναντι από το κτήριο του Εφετείου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, τόνισε ότι «όλοι οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ενώ άμεσα αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην Αλεξάνδρας από δύο περιπολικά».Επίσης, «ένα ακόμα όχημα της Αστυνομίας φώναζε στους κατοίκους να μην κατεβαίνουν στο δρόμο, αλλά να παραμείνουν στα σπίτια τους». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΆ ΤΗΣ

    Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ………ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ………ΣΑΝΟ ΤΡΩΜΕ;

    2. Τους 282 υπαλληλακους των τοκογλυφων να δουμε ποτε θα τους τιναξουμε στον αερα.

    3. ΄Οταν πας στο σουπερμάρκετ παίρνεις τυρί,μακαρόνια,αυγά και μια μπόμπα παχειά-παχειά να την φας και να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Μας δουλεύετε? Αυτές οι δουλειές είναι πρακτόρικες. Πράκτορες των Ισραηλινών,των Αμερικάνων και δεν συμμαζεύεται. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.΄Ολοι οι πράκτορες που σταθμεύουν στην Ελλάδα δουλεύουν για τον Τσίπρα. Αυτός εξυπηρετεί τα σχέδια τους και αυτά τα σχέδια προωθούνται με τις μπόμπες.

    4. Όποιος σπέρνει θύελλες , θερίζει καταιγίδες …. Αντε και η επόμενη στο Μαξίμου ….

      1. Δεν πρόκειται να βάλουν στο Μαξίμου.Όχι τουλάχιστον όσο στεγάζονται τα αφεντικά τους. Ή εάν θα το κάνουν, θα βάλουν ένα πυροτέχνημα για να σπάσουν λίγα τζάμια, ίσα-ίσα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Όπως ακριβώς κάνουν και με τις τράπεζες.

    Comments are closed.