ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ «ΚΡΥΦΕΣ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ –– «ΈΣΒΗΣΑΝ» ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    skopia-ellada-768x512

    Επιβεβαίωσε την «κωλοτούμπα» του Πάνου Καμμένου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο Νίκος Κοτζιάς.

    Ο υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν είπε ότι δεν συμφωνεί με τον όρο Μακεδονία, αλλά ότι δεν συμφωνεί με τον όρο Μακεδονία στα ελληνικά», επιβεβαιώνοντας έτσι πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει κάνει πίσω σε μία ακόμη «κόκκινη γραμμή».

    Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ, ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει καταλήξει στις προτάσεις τις για την ονομασία των Σκοπίων, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για το ποιες είναι αυτές.

    Υπενθύμισε πως η κυβέρνηση συζητά μία σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, εξηγώντας ότι απορρίπτεται ο όρος «σλαβομακεδονία» λόγω της άρνησης της αλβανικής πλευράς των Σκοπιανών. Ξεκαθάρισε ότι, εάν δεν λυθεί τώρα το Σκοπιανό, τότε η γειτονική χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί σε διεθνείς οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ.

    Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό στην Ελλάδα, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει, καθώς «υπάρχει η κυβέρνηση και η Βουλή». «Θυμίζω ότι η ενδιάμεση συμφωνία του 1995 για την ΠΓΔΜ έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς καν να περάσει από τη Βουλή».

    Ο υπουργός απέρριψε τους ισχυρισμούς πως η κυβέρνηση μπορεί να πέσει από το Σκοπιανό, καθώς δεν χάνεται έτσι η δεδηλωμένη βάσει του Συντάγματος.

    Εξαπέλυσε ακόμα επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας «το πραγματικό ερώτημα είναι αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα και να πάψει η χώρα μας να είναι φυλακισμένη στην ιστορία. Όλα τα άλλα είναι μικροκομματικές συζητήσεις. Εμείς είμασε μία κυβέρνηση που θα λύσουμε το πρόβλημα, εφόσον και η άλλη πλευρά είναι σοβαρή. Δεν έχουμε πρόβλημα να πάρουμε ιστορικές ευθύνες. Η ΝΔ απέδειξε ότι είναι ανίκανη ως αντιπολίτευση, δεν ζητάμε να μας κάνει προτάσεις, αλλά μόνο να αφήσει την κυβέρνηση να κάνει τη διαπραγμάτευση».

    Εσωκομματικά προβλήματα για τον Πάνο Καμμένο με το Σκοπιανό

    Δεν θα είναι και τόσο εύκολο, από ό,τι φαίνεται να πείσει τα στελέχη του κόμματος του ο Πάνος Καμμένος, για μια νέα κιβίσθηση σε σχέση με το Σκοπιανό. Για τα Μνημόνια, ήταν η σκληρή διαπραγμάτευση, οι κακοί δανειστές, το δημοψήφισμα και κάπως έστω και δύσκολα όσοι παρέμειναν, προσπαθούν να το διαχειριστούν. Τώρα όμως για το Σκοπιανό, πώς θα το διαχειριστούν; Είναι βλέπετε και η τελευταία κόκκινη γραμμή, είναι και το τελευταίο χαρτί του «πατριωτισμού».

    Ευρισκόμενοι σε ένα τέτοιο αδιέξοδο, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης τάχθηκε κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία και παραγωγό του, σε όποια λύση προωθηθεί.

    Η συνεδρίαση αυτή, πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών και πολιτευτών, ενόψει της μεθαυριανής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου καθώς και του επικείμενου Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας. Συμμετείχε ακόμη και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Λαζαρίδης Γιώργος.

    Η Μακεδονία και δη η Θεσσαλονίκη, ήταν από τους σταθερούς πυλώνες του Πάνου Καμμένου για την είσοδο στην Βουλή. Η διαχείριση της επικείμενης «κωλοτούμπας» για να μη ρίξει την κυβέρνηση και να διασώσει την υπουργική του καρέκλα, θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του κόμματος του. Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου πέτυχε από τα πιο μεγάλα εκλογικά ποσοστά του στις τελευταίες εκλογές, ενώ εκλέγει και δύο βουλευτές στην Α ‘ και Β’ Θεσσαλονίκης , Ζουράρις και Λαζαρίδης αντιστοίχως. Επίσης στο Ν.Σερρών, εκλέγεται και η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Τσαρουχά.

    Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

    Η κυβέρνηση πριν ανοίξει δημοσίως τη συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων, πραγματοποίησε σειρά κρυφών δημοσκοπήσεων διαφορετικού τύπου, τόσο στη βόρεια Ελλάδα, όσο και αστάθμητων κ.α. σε σχέση με την ονομασία και τα πιθανά ονόματα για τη γειτονική χώρα.

    Μία από αυτές δείχνει «ντέρµπι» με το 47% να τάσσεται εναντίον µιας λύσης του προβλήµατος της ονοµασίας που θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία», το 46% υπέρ και ένα 7% εµφανίζεται είτε να µη γνωρίζει είτε να µην ενδιαφέρεται για το θέµα.

    Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα κρίνεται από πρόσωπα κοντά στην κυβέρνηση ως πολύ ενθαρρυντική για το Μέγαρο Μαξίµου και το υπουργείο Εξωτερικών, όπου εκτιµούν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος στο κοινωνικό πεδίο για να προωθηθεί συµβιβασµός σε ένα τόσο παλιό και ευαίσθητο εθνικό θέµα.

    Σηµαίνει αυτό ότι θα πρέπει να θεωρούµε σίγουρο ότι µέχρι το καλοκαίρι θα έρθει συµφωνία στη Βουλή; Η απάντηση είναι αρνητική.

    Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν τα Σκόπια, στην κυβέρνηση παρά τα όσα λένε, δεν έχουν πρόθεση να ρισκάρουν στη Βουλή. Αν φανεί ότι οι ΑΝ.ΕΛ. καταψηφίζουν και όλη η αντιπολίτευση είτε καταψηφίζει είτε απέχει, θα το κάνουν «γαργάρα». Παρόλο που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέµα δεδηλωµένης εφόσον δεν πρόκειται για ψήφο εµπιστοσύνης, γνωρίζουν ότι θα δηµιουργηθούν τόσο ισχυρές πολιτικές εντυπώσεις, ώστε µετά δεν θα µπορούν να σταθούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ…. ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ 46% ΕΛΛΗΝΩΝ….ΤΑΣΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΛΔ..ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;;;………….
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ;;;;;;;; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ………

    2. ” Εμείς είμαστε μία κυβέρνηση που θα λύσουμε το πρόβλημα, εφόσον και η άλλη πλευρά είναι σοβαρή. Δεν έχουμε πρόβλημα να πάρουμε ιστορικές ευθύνες.¨
      Και ο Κ. Καραμανλής είχε πεί (1959)γιά τη συμφωνία που υπέγραψε σε Ζυρίχη-Λονδίνο ,γιά το Κυπριακό..
      -Είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου!’
      Και μετά από 15 χρόνια η Τουρκία κάνοντας χρήση-δικαιολογία της Εγγυήτριας Δύναμης,κατέλαβε το 49% της Μεγαλονήσου!

    3. Ο μπουταρης κανει εργοστασιο στα σκοπια ….οινοποιειας , καθως και σχολη..
      Δεν το ξερατε ;;;;

    4. Μτουταρη ξεφτλα προσκυνα τον αττιλα!!Εισαι η ντροπη της Πολης και ολοκληρης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      Π.Α.Ο.Κ 1926

    5. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ καλυτερα αλλαξε το και καντο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΚΕΤΟ γιατι τετοιο σκατο εισαι…Αλλα θα ερθει και η ωρα σου κι εσενα ….

    6. Π@υστη Καμένε δεν ξέρω ποιός θα σε ψηφήση αργότερα αλλά να είσαι σίγουρος οτι δεν θα βρείς
      άλλους μακάκες για ν α μπείς στο μπ@υρδέλο την βουλή.
      Η ντροπή μας να είναι ισόβια ντροπή σου σε σένα και στούς απογόνους σου.
      θα μπείς στο πάνθεον των προδοτών της πατρίδας μας.
      Τι σε ταίζουν και σκέφτεσαι έτσι,

    7. Τραβατε ρε να πλυνετε κανενα πιατο που θελετε και να εχετε λογο στα αλλα κρατη.

    8. Χρυση αυγη και απο Αυστραλια ισως η μονη ελπιδα

    9. Βρε καλως τον , ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ , εσπευσε να παιξει το παιχνιδι της αχρειας προπαγανδας των νεοταξιτων
      ” οπου ακουγεται ΧΑ βγαινω και φωναζω Ναζι Ναζι!! Ετσι για να συντελεσω στο να συνδεθει αρηκτα στην συλλογικη μνημη αυτων που διαβαζουν κσι πανε να σκεφτουν”
      Χαζος Μα@λ@κας σκετος να υπογραφεις καλυτερα.

    10. Αφου χρεοκοπησαν τη χωρα κσι ξεπουλησαν τα παντα, Λιμανια, Αεροδρομια, Τραινα, ΟΤΕ κλπ και ετοιμαζονται για τη ΔΕΗ και τα Νερα, τωρα οι κατσαπλιαδες της ψευτοαριστερας συνεπικουρουμενοι απο τα υπολοιπα πολιτικα σκουπιδια, ετοιμαζονται να ξεπουλησουν και το ονομα” Μακεδονια” στους Γυφτοσκοπιανους!!!!! Οι ναι σε ολα πολιτικαντηδες, τωρα που τα Σκοπια καιγονται να μπουν στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ και εχουν αναγκη την Ελλαδα για να γινει αυτο, αντι να απαιτησουν το ονομα των Γυφτοσκοπιανων να ειναι Βαρντασκα, αυτοι τους χαριζουν χωρις ντροπη το ονομα της Μακεδονιας!!!!! Πρεπει ο λαος να ξεσηκοθει απο τους καναπεδες, γιατι μετα θα ειναι αργα!!!!!

    11. Αφου χρεοκοπησαν την χωρα, αφου ξεπουλησαν τα παντα, Λιμανια, Αεροδρομια, Τραινα, ΟΤΕ κλπ και ετοιμαζονται για ΔΕΗ και Νερα, τωρα ξεπουλουν και το ονομα ” Μακεδονια” στους Γυφτοσκοπιανους οι ναι σε ολα κατσαπλιαδες της ψευτοαριστερας, συνεπικουρουμενοι απο τα υπολοιπα πολιτικα σκουπιδια!!!! Τριβουν τα χερια τους απο χαρα οι Σκοπιανοι, σου λεει βρηκαμε στην Ελλαδα τους συγχρονους Εφιαλτες να μας βαφτισουν και επισημα πλεον ” Μακεδονια”!!!! Αντι τωρα που εχουν την αναγκη της Ελλαδας για να μπουν στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, να επιμεινει η Ελλαδα να ονομασθουν Βαρντασκα, τους χαριζουν οι πολιτικαντηδες το ονομα ” Μακεδονια” !!!!!!! Πρεπει ο λαος να ξεσηκωθει απο τους καναπεδες, μετα θα ειναι αργα!!!!

    12. ” να πάψει η χώρα μας να είναι φυλακισμένη στην ιστορία. “!!! ΑΚΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ!!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΔΗΛ. ΝΑ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ…ΓΟΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, Σ’ ΕΝΑΝ…ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ!!! ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΗΛ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΙΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΛΟΣ ΘΑΜΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…Μ’ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ!!! ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!! ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ, ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ, ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

    13. Κανενας απο εσας τους 300 δεν θα επρεπε να ειναι στη βουλη! !!!!!! Πολιτικα σουργελα ολοι. Που εισαστε ανικανοι να ξεσηκωσετε ενα λαο που ειναι σε νιρβανα.

    14. θα συμφωνήσω με τον Gatos. H XA υπήρξε μια παταγώδη απογοήτευση, ενα ακομα συστημικο κόμμα που μας το φόρεσαν για να σταματήσουν τις αντιδράσεις και να εγκλωβίσουν τους πατριώτες πιστεύοντας εσφαλμένα οτι μπορει να αλλάξουν τα πραγματα αν η ΧΑ παρει μεγαλα ποσοστα κ ΄γινει κυβέρνηση. Μετα δεν την τελευταία πατατα με τον Πακιστανο πρέσβη εχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης. Και αντι αυτη τη στιγμή να ειναι ολοι στους δρομους και να ξεσηκώνουν κοσμο οπως θα εκανε καθε εθνικιστικό κόμμα στον κοσμο αυτοι εχουν βουλιάξει στις καλοπληρωμένες τους καρέκλες και μετράνε τις μερες για ποτε θα πανε να σηκώσουν τον βουλευτικό μισθός απο τα ΑΤΜ. Οι Ελληνες πρεπει να καταλάβουν οτι ΟΛΑ τα κομματα και αυτα που ειναι στην βουλη και αυτα που περιμένουν να μπουν ειναι ΟΛΟΙ ελεγχόμενοι, δουλεύουν για ξενα συμφέροντα, πληρώνονται απο ξενα συμφέροντα και κατα συνέπεια ειναι εχθροι των ελληνων πολιτων και της Ελλαδας. Ας συμμετάσχουμε ολοι στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι Παμμκεδονικες ενωσεις των απόδημων Ελλήνων, μαζικα και να αποδείξουμε οτι οχι μονο τα δηθεν ελεεινά τους γκάλοπ ειναι στημένα αλλα και να αποδείξουμε επιτελους οτι ηρθε η ώρα. Ολοι λεγαμε ας βγει καποιος μπροστα και θα τον ακολουθήσουμε ορίστε λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για τον καθενας μας, Καποιος βγηκε μπροστα στις 21 ολοι στους δρομους!!!

    15. Οπου εμφανιζεται η ΧΑ σπευδουν αμεσων αναρχοαπλυτοι και προκαλουν επισοδεια μονον και μονον για να συνδεσουν τα δελτια ειδησεων την βια με την χα στην συλλογικη μνημη των μαλακοραγιαδων
      Παντα εχουν ετοιμο ενα “θυμα” που δεν δισταζουν να θυσιασουν με το αζημιωτο φυσικα… πχ ο αληταρας φυσας
      Καραδοκουν να τους κλεισουν φυλακη για να πουλανε τα κομματια της χωρας μας ανενοχλητοι
      Στην βουλη τους κλεινουν τα μικροφωνα…. με αφορμη τον τονο της φωνης…

    16. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ’ΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ???ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΟΥΡΙΑ???ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΣΛΑΒΟΠΟΙΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!!ΛΕΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ????ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!!

    17. Δεν πειραζει μαλακες, σας καταργησανε ομως τον ΕΝΦΙΑ. Μαλακες. Σας δωσανε χαρτζηλικι 5-6 κατοσταρικα, και θα ξεπουλησουνε ο,τι θελουνε. Και Μακεδονια θα πουνε τα Σκοπια, και γεμισανε λαθρομεταναστες την Ελλαδα, και μνημονια ψηφισανε, και capital control φερανε, και κατασχεσεις θα κανουνε, και το Αιγαιο θα κανουνε γκριζα ζωνη, και επιδοματα θα δωσουνε σε ολα τα αλλοδαπα, και, και, και. Αντε μαλακες που τους φερατε, και τωρα δεν ξεκουμπιζονται αν δεν τα διαλυσουν ολα….

      1. EMEIΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ.
        ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
        Χ.Α ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    18. Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 293, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (και καλα).
      Α ρε προβατα, αλλαξτε μνηνη RAM και Επεξεργαστη στο κεφαλι σας που τα’χετε καμενα…

      1. Να αλλαξουμε μνημη.. RAM.. και να παμε στους Ναζι.. βγαζοντας από τη μνημη μας την ιστορια της Ελλαδας …που κατεστεστρεψαν οι Ναζι ???…Σταματήστε να ασχολειστε με τους Ναζι πατριδοκάπηλους καποτε…

      2. Κανενας απο εσας τους 300 δεν θα επρεπε να ειναι στη βουλη! !!!!!! Πολιτικα σουργελα ολοι. Που εισαστε ανικανοι να ξεσηκωσετε ενα λαο που ειναι σε νιρβανα.

    19. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ……. ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ………

    20. Η ΧΑ χαθηκε γιατι δεν την προβαλλουν καθολου τα ΜΜΕ .Ειναι οι μονοι που παλευουν κατα της παγκοσμιοποιησης και τους κυνηγουν θεοι και δαμονες τους εκοψαν το φεισμπουκ το ινσταγκραμ το τουιτερ , οι θεσεις της ΧΑ ειναι στο σαιτ της και ειναι σταθερα οχι στον ορο Μακεδονια . Δεχονται απιστευτο πολεμο απο τα αλλα κομματα οπως βεβαια και ολοι οι εθνικιστες σε ολη την Ευρωπη

    21. Ετοιμαστείτε διότι η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε αλλά από ότι φαίνεται θα πάρει παράταση επ’αοριστον ………………..

    22. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      7000€ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΤΡΑ .
      ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
      ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
      ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ’60.
      ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΕ:
      1)ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ.
      2)ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
      3)ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
      4)ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗ
      5)ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
      ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
      6)ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ
      ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
      ΓΙΑΤΙ?
      ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

      1. Με κάτι τέτοιους σαν και σένα σίγουρα θα γίνουν όλα αυτά.
        1)Οι βουλευτές της Χ.Α δίνουν τα 3/4 στο κόμμα και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ όταν όλοι οι άλλοι έχουν.
        2)Η Χ.Α ψηφίζει ΟΧΙ σε όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια όταν όλοι οι άλλοι ψηφίζουν ΝΑΙ
        3)Η Χ.Α έχει 17 Βουλευτές και 17 ΟΧΙ μέσα στη βουλή ενώ θα μπορούσαν να ήταν 120 βουλευτές και 120 ΟΧΙ αλλά σε αυτό φταίμε εμείς που ψηφίζουμε Κούλη, Φώφη, Λεβέντη, Κουτσούμπα, Τσίπρα, Ποτάμι, Καμμένο…
        4)Την Χ.Α δεν τη προβάλλουν τα μεγάλα κανάλια, το έργο της και τις θέσεις της και ο κόσμος έχει άγνοια.
        5) Η Χ.Α προειδοποιούσε για όλα όσα θα φέρουν οι Τσιπροκαμμένοι αλλά στο τοίχο όσο και αν μιλάς…
        ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
        γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε
        και μη ρίχνετε τις ευθύνες που σας αναλογούν στον μόνο που στάθηκε αποδεδειγμένα όρθιος.

      2. Καλα.αμα εισαι εσυ γατος με τις τρομπιες που γραφεις,χαπατο επρεπε να σε λενε.

    23. H ΗΠΑ έδωσαν εντολή στον Ζάεφ και Τσίπρα που είναι πρακτοράκια τους να τελειώνουν με το όνομα,
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
      Δίνουν στεγνά οι προδότες το όνομα για να μπεί το κρατίδιο στο ΝΑΤΟ, Ε.Ε.
      και ΕΜΕΙΣ το σώζουμε από τη διάλυση.
      Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι ο λαός να αποφασίσει για αυτόν με ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και όχι οι 150 προδότες που παραχωρούν το όνομα.
      Όλοι να υπογράψουμε διαδικτυακά το ψήφισμα της ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που είναι σε εξέλιξη για να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους με ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
      Τώρα που είναι νωρίς και οι προδότες μετράνε τις αντιδράσεις μας.
      Μετά θα είναι αργά.

      1. Jazzy παρτο χαμπαρι,δεν το σωζουμε (εμεις),το σωζουν αρκετα λαμογια πουχουν τα εργοστασια τους στα σκοπια.

    24. Η Μακεδονία πρέπει να γίνει ο τάφος των νουδουλοσυριζαίων πασοκόπουστρων πολιτικών απατεώνων. Τελείωσαν τα ψέματα γιδολαέ, ξύπνα είναι όλοι εναντίων σου.

    25. Για να μην κουράζεστε.. ΟΙ ΗΠΑ έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ να μπούνε τα σκόπια στο ΝΑΤΟ με σύνθετο όνομα (για να μην βαρέσει διάλυση η Ελληνική Βουλή).. Τα i love USA κόμματα μαζί με τον Τσίπρα, όπως πήρε ΕΝΤΟΛΕΣ από τον Τραμπ θα πούνε ΟΚ!! Απλά φοβούνται το πολιτικό κόστος.. Γι΄αυτό πάνε με την τακτική… λάου λάου… Με τα κανάλια μαζί τους και ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ καθότι η Μέρκελ και το ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να γίνουν εκλογές και προπάντων να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

      ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

    26. Συριζέικα γκαλοπ για να ξεγελασουν το λαο και να πουλησουν τη Μακεδονια στους Σλαβους. Μην τους πιστευετε αδερφια , αν αγαπατε τα παιδια σας και τα εγγονια σας, γιατι σε αυτα θα ξεσπασει το κακο.Αν τους βασταει ας κανουν δημοψηφισμα να δουν ποσα απιδια παιρνει ο σακος. Γεμισαμε προδοτες γαμω το κερατο μου γαμω. Ου να χαθειτε!!!

    27. Νά γιατί έβγαλαν την Χρυσή Αυγή από την μέση!!!!
      Νά γιατί έπρεπε να πάνε φυλακή!
      Για να ανακόψουν την πορεία της προς την εξουσία
      Θα έπρεπε να είναι κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή και να είναι η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που κέρδισαν τον σεβασμό… Ισλανδία Πολωνία Αυστρία Φινλανδία Εσθονία Ισημερινός………..
      Αντί να χαρίζουμε την Ιστορία μας και τα εδάφη της χώρα μας σε όποιον γύφτο τα ζητήσει

    28. Αν σαν λαος αφησουμε τους 300 προδοτες να ξεπουλησουν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.. ειμαστε ολοι προδοτες. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ.

    29. ΤΟ ΝΤΟΥΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ.
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.

    30. Ετοιμαστε τουφεκια και καραμπινες Ελληνες πατριωτες….

    31. Τι λέτε ρε;;; Ποιός νόμος και ποιό Σύνταγμα, αυτά που έχετε κάνει “κουρελού”;;;

      Υπέρτατος Νόμος είναι η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

      151 ΤΟΜΑΡΙΑ δεν είναι αρκετά για να ξεπουλήσουν 3.000 χρόνια πατρογονικών εστιών, αγώνων και Ελληνικής Ιστορίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. Αν σαν λαος αφησουμε τους 300 προδοτες να ξεπουλησουν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.. ειμαστε ολοι προδοτες. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ.

    32. α τους παρει και θα τους σηκωσει τα παιδιά μας θα δίχνουν τα παιδια τους και τα εγγόνια τους και θα λένε ο πατέρας τους η ο παππούς τους η μανα τουσ η γιαγια τουσ ειναι οι προδότες ,,,να είστε σίγουρη την προδοσία κανένας λαός δεν την συγχώρησε πόσο μάλλον η έλληνες που έχουν καει χιλιάδες φορές από εσωτερικούς προδότες,,,,να είναι σίγουρη όπως αλλάζουν τη ιστορία αυτοί με τόση ευκολία θα βγει πάλη κάποιος και θα την αλλάξει και τότε τα όνομα τους θα υπάρχουν στη μαυρη λίστα να το ξέρουν τίποτα δεν μένη κρυφό και μόνιμο

    33. θα τους παρει και θα τους σηκωσει τα παιδιά μας θα δίχνουν τα παιδια τους και τα εγγόνια τους και θα λένε ο πατέρας τους η ο παππούς τους ειναι οι προδότες είστε σίγουρη την προδοσία κανένας λαός πόσοςden την συγχώρησης πόσο μάλλον η έλληνες που έχουν καεί χιλιάδες φορές από εσωτερικούς προδότες,,,,να είναι σίγουρη όπως αλλάζουν τη ιστορία αυτοί με τόση ευκολία θα βγει πάλη κάποιος και θα την αλλάξει και τότε τα όνομα τους θα υπάρχουν στη μαυρη λίστα να το ξέρουν τίποτα δεν μένη κρυφό και μόνιμο

    Comments are closed.