ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. – ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης με 127«ΝΑΙ» και 153 «ΟΧΙ»

    Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισε ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος λίγο μετά την ψηφοφορία διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ Άγριος πόλεμος στους ΑΝ.ΕΛ. Λεβέντης ο Δημήτρης Καμμένος! Ψήφισε ΝΑΙ! Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για εξαγορά!

    Απείχαν οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ, που αποχώρησαν από τη διαδικασία, ένας βουλευτής της ΧΑ και οι ανεξάρτητοι Κατερίνα Παπακώστα, Χάρης Θεοχάρης, Νίκος Νικολόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης.
    Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιαντώνης ψήφισε «ναι», συντασσόμενος με την άποψη της ΝΔ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ 52% ΤΗΝ ΕΕ ΑΛΛΑ 48% ΣΥΜΟΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ!!!ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ???

    2. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ.

    3. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΌ ΚΑΣΤΟΡΙΆ ΓΙΑ ΦΛΏΡΙΝΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΈΝΕ ΜΕΤΑ. ΠΆΡΤΕ ΤΗΛ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝ.ΤΜΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΤΉΛΙΑ.ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ

    4. ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΗ ΤΙ ΤΑΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΛΙΟΚΑΤΣΙΚΑ Ε ΠΑΛΙΟΚΑΤΣΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΩΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.!!!!!….ΠΟΙΟΝ ΑΠΠΚΑΛΕΙΣ ΡΕ ΔΗΜΠΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΡΕ….ΑΕΙ ΣΠΡΩΞΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ….ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΤΩΡΑ….ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ….ΠΡΟΔΟΤΗ…ΜΕΙΟΔΟΤΗ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΑ ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΥΡΑ…ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ….

    5. ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

    6. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙΧ????ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!

    7. ΕΑΝ ήθελε ο Μητσοτάκης να πέσει η κυβέρνηση, μπορούσε να παραιτηθεί όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, και τότε θα είχαμε εκλογές !!
      Το ίδιο ισχύει και για την…. πατριωτική Χρυσή Αυγή !!
      Γιατί δεν το κάνουνε ????
      Δεν το κάνουνε γιατί έχουν εσάς, τα υπνωτισμένα ζαγάρια να τους ψηφίζετε,
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΉΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !!!

      ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ

      ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΖΑΓΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    8. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ,ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ???

    9. μας κυβερνα το 3,5% του τσιριζα γιατι τοσο θα πιασει αλλα την ζημια την εκανε.

    10. ΠΗΡΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    11. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

      Ότι με την ψήφο σας, την οποία για μια ακόμη φορά δώσατε στον χειρώτερο, παραδώσατε την ΠΑΤΡΙΔΑ χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα και βάλατε τον εχθρό μέσα στα σπίτια σας;;; Κι’ επειδή τώρα δεν χωρούν και οι δύο μέσα στο σπίτι (νοικοκύρης και μουσαφίρης), οφείλετε να φύγετε από τα σπίτια σας, διότι τώρα πλέον, άλλος είναι ο νοικοκύρης.;;; Και που είσθε;;; δεν είπα να τα μαζεύετε και να φύγετε, είπα να τσακισθείτε και να φύγετε και να αφήσετε όλο σας το βιός πίσω, έτσι όπως καταντήσατε, εθελόδουλοι και ξεβράκωτοι…

      Τώρα καταλαβαίνετε ότι είμασθε ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ των ΗΡΩΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ των ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ;;;

      ΟΛΑ αυτά τα τομάρια δεν ελέγχουν ούτε καν τον κώλο τους (κυριολεκτικά), ΔΕΝ έχουν καμία νομιμοποίηση να υπογράψουν οτιδήποτε. Οι εφιάλτες εκπροσωπούν ΜΟΝΟΝ το ξεφτυλισμένο τομάρι τους και τίποτα παραπάνω. Γνωστοποιείσθε προς πάσα κατεύθυνση, κυρίως προς το εξωτερικό, ότι η υπογραφή των εφιαλτών δεν δεσμεύει κανέναν ΕΛΛΗΝΑ έναντι οποιουδήποτε, πολύ δε περισσότερο την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Ακόμα κι’ έτσι, δεν νομιμοποιούνται να υπογράψουν τίποτα, καθώς το Σύνταγμα που επικαλούνται όπου βρεθούν κι’ όπου σταθούν, προβλέπει ότι απαιτείται πληοψηφία 3/5, δηλαδή 180 τομαριών (Άρθρο 28, παρ. 2).

      ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    12. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο…ΒΟΥΤΣΗΣ . ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    13. Ένα μόνο θα πω!
      Όπως αυτοί μας θάβουν την πατρίδα μας που αγαπάμε, τους δίνω ευχή και κατάρα ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΟΥΝ!!
      ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!

    14. ο βουλευτης της χρυσης αυγης ψηφισε ναι με επιστολη

    15. Απείχαν οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ, που αποχώρησαν από τη διαδικασία, ένας βουλευτής της ΧΑ και οι ανεξάρτητοι Κατερίνα Παπακώστα, Χάρης Θεοχάρης, Νίκος Νικολόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης..

      Ολοι αυτοι εκτος του Μπαρμπαρουση ειναι εξισου προδοτες με τους αλλους

    16. Τίποτα δεν ισχύουν οι Κολούμπο γραφές των προδοτων

    Comments are closed.