ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘA ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    i-kakopoiisi-ton-neon-670x400


    Τι θα λέγατε, αν ο 15χρονος γιός σας ερχόταν μια μέρα από το σχολείο στο σπίτι και σας ανέφερε για μια συνομήλικη συμμαθήτριά του, η οποία δεν θέλει πλέον να είναι κορίτσι, διότι αποφάσισε από εδώ και στο εξής ότι θέλει να είναι αγόρι ; Οι περισσότεροι από εμάς θα κοροϊδεύαμε το έφηβο κορίτσι, ή θα κουνούσαμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι μας. Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά θα είναι αλλιώς!

    Στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου με μια αίτηση!

    Το δρόμο για την Ολομέλεια της Βουλής παίρνει το νομοσχέδιο για τη διόρθωση της ταυτότητας φύλου που «πέρασε» από την αρμόδια επιτροπή με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

    Ερωτηματικό παραμένει η στάση του Κώστα Κατσίκη που εμμένει στις διαφωνίες του και θέτει όρους για την στήριξη των επίμαχων άρθρων.

    Ενστάσεις για τον περιορισμό μεταξύ έγγαμου βίου και αλλαγής ταυτότητας φύλου, διατύπωσε πάντως, και το Ποτάμι. Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε από ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν ΝΔ και Ένωση Κεντρώων.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής, ανακοίνωσε πως θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα τη νομοτεχνική βελτίωση προκειμένου να ξεκινά από τα 15 χρόνια το όριο ηλικίας για την διόρθωση φύλου, με τις προϋποθέσεις της προσωπικής βούλησης, της σύμφωνης γνώμης των γονέων αλλά και με επιστημονική γνωμοδότηση πιθανότατα από το Παίδων και από ανθρώπους που ήδη εμπλέκονται στην παρακολούθηση. Απέρριψε ωστόσο, το αίτημα που διατυπώθηκε από πολλούς φορείς να γίνει διόρθωση φύλου και σε έγγαμους, ή να γίνεται η φυλο-μετάβαση με απλή δήλωση, γιατί όπως είπε δεν διασφαλίζει την διαδικασία.

    Το νομοσχέδιο του Σύριζα για την αλλαγή φύλου έχει στόχο την διάλυση της ψυχοσύνθεσης των παιδιών μας στα σχολεία

    Το πρώτο προοδευτικά κακοποιημένο παιδί στην Αυστραλία που είναι και το …καναρίνι στο χρυσωρυχείο για το τι μας περιμένει στα επόμενα 2 χρόνια του προγράμματος “σώμα και ταυτότητα” στα Ελληνικά σχολεία. Δεν έιναι όμως μόνο η μακρινή Αυστραλία που έχει υιοθετήσει τα προγράμματα στο σχολείο περί αποδοχής τρανσέξουαλ και …σύγχισης φύλλων!

    Σε ένα δημόσιο σχολείο της Γερμανίας, νότια του Αμβούργου, εντάσσεται στο νέο σχολικό πρόγραμμα , όπου δεν αναγνωρίζεται στους μικρούς μαθητές το φυσιολογικό τους φύλο αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν να συμπεριφέρονται αμφισεξουαλικά. Αυτός είναι ο περίφημος νέος «εκπαιδευτικός πολιτισμός» της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι άντρες πρέπει να αφήνουν στην άκρη τα αντρικά χαρακτηριστικά και τους αρσενικούς «περιορισμούς» τους και να αυξάνουν τις… μέχρι τώρα γυναικείες «δεξιότητές τους». Έτσι δημιουργούνται όπως αναφέρεται, οι προϋποθέτει για μια βασική μαζικοκοινωνική αλλαγή. Ο άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού ανάμεικτου φύλου, πρέπει επομένως να ενώσει μέσα του όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία ως τώρα είναι χωρισμένα σε άντρας και γυναίκα. Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». Οι διαφορές ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο ακόμα και στην εκπαίδευση των παιδιών.

    Με λίγα λόγια όπως θα διδάσκονται πλέον στα προοδευτικά σχολεία της Γερμανίας και όχι μόνο, τα διαφορετικά μας φύλα θα πρέπει να γίνουν «ίδια». Τέρμα λοιπόν με τις αξίες, τις παραδόσεις, τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που πρόβαλλαν την διαφορετικότητα μεταξύ αρσενικού κα θηλυκού και όλα αυτά για ένα «ουδετερόφυλο» άτομο.

    Τέρμα δηλαδή με λίγα λόγια στην ίδια την φύση μας, αυτή που μας την δώρισε ο Παντοδύναμος και δημιουργούμε μια δική μας, διεστραμμένη τρανσέξουαλ φύση, χάριν της μεγάλης προόδου της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


    Αλλαγή φύλου σε πέντε λεπτά

    Με τις προωθούμενες διατάξεις ορίζεται ότι το πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.
    Προβλέπεται ότι «ως ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει δε την προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στην βούληση του προσώπου».

    Σύμφωνα με τις συνοδευτικές εκθέσεις, «ορίζεται ότι σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ ταυτότητας φύλου και καταχωρισμένου φύλου, το πρόσωπο μπορεί να ζητήσει την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου του ώστε αυτό να αντιστοιχεί στην βούληση, την προσωπική αίσθηση του σώματος και την εξωτερική του εικόνα. Καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη διόρθωση καταχωρισμένου φύλου, η οποία γίνεται με δικαστική απόφαση και δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική αγωγή ή επέμβαση» ενώ επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η αλλαγή μία μόνο φορά της νέας ληξιαρχικής πράξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Παρακαλουνται οι κ.κ. φασιστες να κοιτανε τα δικα τους παιδια και να μην ασχολουνται με τα παιδια των αλλων.

    2. ΡΕ ΤΟΝ Π@ΛΟ ΛΕΜΕ
      ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ
      ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΗΠΕΙΡΟ
      ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ

    3. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!

      τις 20 Οκτωβρίου αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των ιδιοκτητών ακινήτων τα φετινά «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή τους, έως το τέλος, δηλαδή, Οκτωβρίου, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

      Ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι από τον φόρο ακινήτων να εισπράξει και φέτος 2,65 δισ. ευρώ με τις εκτιμήσεις για το συνολικό ύψος των φόρων για τα ακίνητα που θα βεβαιωθούν να ανέρχεται σε 3,2-3,3 δισ. ευρώ.

      Υπενθυμίζεται ότι φέτος η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε πέντε, αντί για έξι μέχρι πέρυσι, δόσεις καθώς η τελευταία δόση θα πρέπει να καταβληθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου.

      Τη «λυπητερή» αναμένεται να λάβουν περίπου 6,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, για τους οποίους να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του ΕΝΦΙΑ.

      Σημειώνεται ότι ο φόρος μπορεί να πληρωθεί και με πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με την τράπεζα, είτε για το σύνολο του φόρου ή για κάθε μία από τις 5 μηνιαίες δόσεις.

      Συνολικά, οι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να πληρώσουν στο ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 3,2 δισ. ευρώ (εκ των οποίων τα 2,65 δισ. ευρώ θεωρούνται εισπράξιμα) σε πέντε δόσεις με την τελευταία να καταβάλλεται στα τέλη Φεβρουαρίου 2016. Η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

      Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει στα τέλη Οκτωβρίου με τους προσωπικούς τους κωδικούς να εισέλθουν στο ηλεκτρονικό σύστημα taxisnet προκειμένου να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα και με την ταυτότητα οφειλής να πληρώσουν τον φόρο που τους αναλογεί.

    4. μα τι λεει ο καραγκιοζης ο ανωμαλος διορθωση φυλου σωνει και καλα τα παιδια και τα εγγονια μας να ειναι ανωμαλα .να κανουν τα δικα τους ετσι μια και ειναι πισωγλεντηδες αυτα ειναι ανηκουστα γεννηθηκες αγορι και αγορι θα παραμεινεις γεννηθηκες κοριτσι και κοριτσι θα παραμεινεις αυτοι ειναι φασουληδες σε ρολο κυβερνησης φτου σας ρεζιληδες

    5. αφού δεν αντιδράμε και τώρα να βγούμε στους δρόμους και να πάρουμε παραμάζωμα κάθε ανθελληνικό λαθρόσκατο, συριζανελ, αναρχόπουστες, λαθρόσκατα εμπόρους ναρκωτικών, πούσταριά κτλ κτλ είμαιστε άξιοι τις μοίρας μας.

    6. το ISIS εφτιαξε χαλιφατο, εμεις θα φτιαξουμε αδερφατο….
      εσεις τους ψηφισατε, ολοι μας τους λουζομαστε! ετοιμαστειτε και για τους ελαφροδεξιους Κουληδες τωρα!

    7. Αγαπητοί, εμάς δεν μας περιμένει ΤΙΠΟΤΑ, γιατί απλούστατα δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει …
      Να δείτε τί περιμένει αυτούς που θα τολμήσουν να περάσουν αυτά τα “προοδευτικά” προγράμματα …

    8. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟ

    9. Εαν δεν διαλυθει το σκυλοβουλιο των γαμημενων δοσιλογων και ανωμαλων , θα διαλυθουμε εμεις .
      ΕΜΕΙΣ , η , Αυτοι .
      Με εκλογες ΔΕΝ φευγουν ουτε οι αποικιοκρατες , ουτε οι δοσιλογοι ξευτιλισμενοι κομματοσυμμοριτες .
      Οποτε μια οδος μας εμεινε …
      Ο νοων νοειτω , ο δε μη νοων εσαει κοιμηθητω .

    10. Οσο βλέπουν όλοι αυτοί οι άθλιοι κατσαπλιάδες – που δυστυχώς τους ψηφίσατε και μας κυβερνούν – ότι δεν υπάρχει μαζική αντίδραση, θα αποθρασύνονται και θα φέρνουν τον ένα επαίσχυντο νόμο πίσω από τον άλλο, όπως στην προκειμένη περίπτωση…πρέπει να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ μας, όσοι αγαπάμε τη χώρα και είμαστε άνθρωποι που στηρίζουμε τις πατροπαράδοτες αξίες και παραδόσεις μας, πριν να είναι πολύ αργά. Να δώσουμε ένα μάθημα σε αυτά τα ερπετοειδή υπαλληλάκια του Σόρος και της νέας τάξης πραγμάτων…Μου έλεγε ένας συνάδελφος οτι στις ΗΠΑ, όπου εδώ και δεκαετίες έχει επιτραπεί οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες να υιοθετούν παιδιά (το μεγαλύτερο ΑΙΣΧΟΣ), αυτά τα παιδιά που σήμερα είναι ενήλικες, επειδή δεν μεγάλωσαν σωστά, αλλά, με προβλήματα (διότι ούτε ο πατέρας υποκαθιστά τη μητέρα, ούτε το αντίθετο), έχουν κάνει κίνημα και ενημερώνουν τον κόσμο ούτως ώστε να μην υιοθετούν παιδιά οι ανώμαλοι για να μη μεγαλώσουν τα παιδάκια αυτά με τα ίδια προβλήματα που μεγάλωσαν οι ίδιοι…αλλά τα πουλημένα ΜΜΕ εδώ δεν τολμάνε να τα προβάλλουν…

    11. Επιφυλαξεις οι φουσταρες της Νδουλας ενω μεχρι χτες χτυπιοταν Ο KΟΥΛΗς ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΤΕς ΣΤΟΝ Σφυριζα,μια ωραια παρεα που σας δουλευει ψιλο γαζι διποδα γιδια.

    12. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ, Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΨΕΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ;;;;

    13. όποιος δεν ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα είναι άξιος της μοίρας του…

    14. “ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ;;;;;;;
      ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    15. Tsipra???Σε γραφω στα Αρχίδια μου διότι περνω την οικογένεια μου και φεύγω απο το Μπουρδέλο που δημιουργεί η Αριστερά σου..Αν σε πετύχω κάπου θα σε φτύσω στη μούρη πουλημενε προδότη και προδότες.

    16. ΦΆΤΕ ΣΎΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΌΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΟΥΛΗ. ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΊΔΙΑ. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΕΤΕ.

    17. ΚΛΙΚΑΝΤΟΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΨΗΧΟΡΑΓΕΙ ΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΗΓΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΠΛΕΩΝ ΘΑ ΔΟΛΟΦΩΝΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΙΑΣΤΕ ΚΑΡΑΟΥΛΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΥΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΥΔΩΡΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΣΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    18. Πολυ καλα κανουν. Αλλα πρωτα να ψηφιστεί η αλλαγή είδους ζώου. Πχ Απο άνθρωπος σε βόδι σε 2 λεπτα με μια απλη αιτηση στον δημο της περιοχης σας

      1. Ειναι να ψηφιστει απ’ οσο ξερω κι εχουν κανει ηδη αιτηση, ο Φιλης με τον Παγκαλο!!! Συντομα θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα πρωην ανθρωποειδη και νυν μοσχαρια της βουλης!!!

    19. χαρα στον σκαι και στα καναλια που εχουν μαζεψει ολα τα ανωμαλα…….

    20. Αντε σειρά έχουν οι παιδοφιλοι & οι κτηνοβατες.
      Μην μιλάς μ@λακα γιατί θα σε βαφτίσουν φασίστα οι ακροαριστεροι!
      Ανάπτυξη να δουν τα μάτια σας!

    21. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΥΛΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΦΥΡΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

    22. Γενική αποχή των παιδιών μας, από τα μαθήματα ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ …
      Ομαδικές καταγγελίες / μηνύσεις / αγωγές, κατά των ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ των παιδιών μας …
      ΟΛΟΙ έξω στους δρόμους, να σώσουμε ό,τι ακόμη μπορεί να σωθεί …
      ΄Η εμείς ή αυτοί … Μέση λύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …

    23. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΌΤΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΆΛΩΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΑΝΩΜΑΛΊΑΣ ΔΗΛ.Η ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ ΠΉΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΌ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ?

    24. Εσύ να τα βλέπεις που τους ψήφισες……εσένα που σου αρέσει η παγκοσμιοποίηση, ζείτε την για να την βλέπεις.

    25. Οι συριζαιοι ειναι ανωμαλοι και οταν αγγιζεις σεξουαλικα θεματα αναφερομενος σε 15χρονα παιδακια λεγεσαι παιδοφιλος.

    26. ο καθε γονιος εχει ευθύνη για το παιδί του.Αν ειναι λοιπον πιο βλαμμένος απο αυτους της κυβέρνησης τοτε καλο θα ηταν να μην εκανε καθολου παιδια ή να υπήρχε μια αρμόδια υπηρεσία που να απομακρύνει τα παιδιά απο τετοιους δολοφονους ψυχής. Ο καθενας πλεον πρεπει να δωσει αγώνες τοσο μεσα οσο κ εξω απο το σπίτι του. Ξυπνήστε αφήστε τις καρέκλες κ το σαπισμα στις καφετέριες καθως κ τις τζάμπα μαγκιές απο τα πληκτρολόγια, Κανενας δεν φοβάται τις κενές απειλές. Δειτε γυρω σας τι γινεται πουλανε την χωρα, τα παιδια μας κ σε λιγο κ τα τομαρια μας. Σταματήστε επιτελους να ασχολείστε με ηλιθιότητες κ παρτε την κατασταση στα χερια σας. Μονο σαν ελληνικός λαος μπορουμε να ανατρέψουμε αυτη την κόλαση. Σταματήστε λοιπον να εισαστε θρασύδειλοι αφήστε τα λογια κ παμε να κανουμε πράξεις. Χωρις ανατροπη η κατρακύλα αυτη δεν θα σταματήσει μεχρι να μας φαει ολους

    27. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας ρεεεε. Πολύ καλή δουλειά και με στοιχεία. Συγχαρητήρια και σε σένα Χίο που αναδεικνύεις δουλειές που λείπουν από τη κοινή γνώμη.

    28. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ :: ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΨΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΦΑΩΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ !!!!!! ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    29. Μπράβο ρε Στέφανε που αναδεικνύεις τέτοια κανάλια στο youtube και
      μπράβο και στο παληκάρι γιατί μιλάει την γλώσσα της λογικής, αυτήν που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε οι διεθνιστές νεοταξίτες αριστεροί και φιλελέδες.

    Comments are closed.