ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ-ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    synora opla

    Βαρύς οπλισμός, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

    synora opla

    Συγκεκριμένα, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινούνται πεζή και να μεταφέρουν ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας. Κατά την επιχείρηση …
    ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος. Ακολούθησε καταδίωξη, πλην όμως εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης. Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν: τρία πολεμικά τυφέκια ( Kalashnikov ), με επτά γεμιστήρες έντεκα χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου τριάντα τρεις πυροκροτητές πέντε πλακίδια εκρηκτικής ύλης TNT , βάρους (1005) γραμμαρίων ένα κυτίο με δέκα πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων (1593) φυσίγγια διαμετρήματος (7,62 * 39 mm) Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Οι Ελληνες εξοπλιζονται ,
      παραγγελιες ειναι , μην ψαρωνετε…. στην επαρχια ο κοσμος δεν κοιμαται , πολλοι παραγγελνουν οπλα για να φυλαξουν τις οικογενειες και τα σπιτια τους . απο που να τα παρουν ; …αφου οι αλβανοι κανουν τις καλυτερες τιμες και το πιο γρηγορο delivery…

    2. …τους ξέφυγαν τρέχοντας στο δάσος…Πόσο μαλάκες και ανίκανοι πρέπει να είναι οι δικοί μας για να τους ρεζιλέψουν έτσι 3 σκουπιδοαλβανά;;;Φαντάσου να γίνει πόλεμος και να ‘ρχίσουν να κελαηδάν τ’αηδόνια -κανονικά όμως!Ε,ρε τι έχει να γίνει…

      1. Ιπτάμενε έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την…
        Τα δάση και τα βουνά δεν είναι ουρανός να τα βλέπεις όλα ίσιωμα. Αξιωματούχοι της FRONTEX που πήγαν πριν 10 χρόνια στα Ελληνοαλβανικά είπαν με ένα στόμα “δεν είναι δυνατόν να φυλαχθούν αυτά τα σύνορα”.

        Άλλο που οι δικοί μας οι προδότες ‘έχουν αφήσει τα σύνορα σε τέτοιο χάλι που οι Αλβανοί περνάνε περίπατο με τα καλάσνικοφ και κάνουν ληστείες μέσα στο Ελληνικό έδαφος σαν να πηγαίνουν για καφέ παραλιακή.
        Εμείς τους πληρώνουμε επιδόματα και αυτοί μας σκοτώνουν και γκρεμίζουν τα σπίτια και τις εκκλησίες στη Β. Ήπειρο.
        50 εκ € τα έξοδα των νοσοκομείων των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1991-1999 για την δωρεάν περίθαλψη των Αλβανών κατσαπλιάδων βάσει στοιχείων του Υπουργείου Υγείας.
        Μακάρι πάντως να κάνουν το μπάμ οι βρομιάρηδες γιατί θα είναι ευκαιρία μαζί με αυτούς να φάμε και τους εγχώριους αναρχοάπλυτους κατσαπλιαδες και τα ισλαμοπηθίκια τους.
        ΣΤΕΦΑΝΕ βγάλε θέμα για το ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2. Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ μας στέλνουν όλα τα Τζιχάτια πίσω…

    3. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    Comments are closed.