ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ …ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΚΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1034272806

    Η ανακοίνωση απόκτησης συστημάτων S-400 από την Τουρκία δημιούργησε νέα δεδομένα σε ότι αφορά την ικανότητα αεροπορικού ελέγχου και την ικανότητα αποτροπής που παρείχε μέχρι σήμερα η Πολεμική Αεροπορία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ thinknews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Ο ΠΟΥΤΙΝ
      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ?
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΠ Κ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ

    2. Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 18:17
      Θα το τολμήσει η Παλαιά Τάξη; Απαντάει η Ρωσία στις κυρώσεις – Κρατάει την ανάσα του ο πλανήτης
      Σε κρίση (ξανά) οι σχέσεις των δύο υπερδυνάμεων.

      Η Μόσχα, εξαντλώντας την υπομονή της, αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση στις νέες αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας τις οποίες θεσμοθέτησε με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου το αμερικανικό Κογκρέσο. Έτσι ζήτησε από την Ουάσινγκτον να μειώσει, από την 1η Σεπτεμβρίου, σε 455 τον αριθμό των μελών του προσωπικού της πρεσβείας και των προξενείων της στη Ρωσία, ενώ από την 1η Αυγούστου αναστέλλει τη χρήση από την αμερικανική πρεσβεία στην Μόσχα μιας εξοχικής κατοικίας που διαθέτει στην περιφέρεια της ρωσικής πρωτεύουσας, όπως και των αποθηκών που βρίσκονται στην βιομηχανική ζώνη της πόλης.

      Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι τι θα επακολουθήσει μετά την απάντηση αυτή της Μόσχας; Θα υπάρξει κάποια ανάλογη απάντηση από την Ουάσιγκτον; Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τι θα επακολουθήσει και κανείς δεν μπορεί στην παρούσα φάση να πει αν θα υπάρξει κάποια ανάλογη αντίδραση από μέρους της Ουάσιγκτον και ποια τροπή θα πάρουν οι εξελίξεις. Προς το παρόν υπήρξε η διπλωματική αντίδραση του αμερικανού πρεσβευτή στην Μόσχα Τζον Τεφτ, ο οποίος εξέφρασε «τη βαθειά του απογοήτευση και την κατηγορηματική του αντίθεση» για τα μέτρα που έλαβε η Μόσχα.

      Ωστόσο, το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ανάλογη αντίδραση από την Ουάσιγκτον, είναι υπαρκτό, γεγονός που δεν αποκλείει και το Κρεμλίνο, αφού στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρεται ρητά ότι σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια μέτρα θα υπάρξουν ανάλογα αντίμετρα. Συνεπώς, δεν μπορεί κανείς να λέει ότι μετά το απαντητικό «πλήγμα» της Μόσχας δεν θα επακολουθήσει κάποιο άλλο «πλήγμα» από την Ουάσιγκτον. Ούτε επίσης να αποκλείσει ότι δεν θα επακολουθήσουν και άλλα «πλήγματα» από μέρους της Μόσχας.

      Οι πιθανότητες να υπάρξει ακολουθία «πληγμάτων» και όχι μόνο στον διπλωματικό τομέα, είναι υπαρκτές, καθώς πολλοί Ρώσοι αναλυτές θεωρούν ότι η απάντηση αυτή που έδωσε η Μόσχα με τον περιορισμό των Αμερικανών διπλωματών, ήταν μια απάντηση στην απόφαση που είχε λάβει ο Ομπάμα να απελάσει τον Δεκέμβριο του 2016, 35 Ρώσους διπλωμάτες και να κατασχέσει δύο οικήματα (εξοχικές κατοικίες) που ανήκουν στην ρωσική διπλωματική αντιπροσωπεία στις ΗΠΑ, και όχι μια απάντηση στις κυρώσεις του νομοσχεδίου που ενέκρινε το αμερικανικό Κογκρέσο.

      Για παράδειγμα ο Κονσταντίν Σίμονοφ, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Εθνικής Ενεργειακής Ασφάλειας, δήλωσε σήμερα στον έγκυρο ραδιοφωνικό σταθμό της οικονομικής ιστοσελίδας bfm.ru ότι «φυσικά και το ζήτημα δεν θα σταματήσει εδώ. Αυτή τη στιγμή η σοφοί θα κάθονται και θα σκέφτονται: Πως θα δώσουμε μια άμεση απάντηση στο νομοσχέδιο; Υπάρχουν μερικά ευαίσθητα θέματα, στα οποία θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε ζημιά (στους Αμερικανούς-σ.σ.). Το πιο απλό είναι αυτό που αφορά την συνεργασία με την Boeing στον τομέα του τιτανίου, όπου θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό να βρούμε άλλο συνεργάτη». (Το εργοστάσιο τιτανίου που λειτουργεί με την Boeing βρίσκεται στα Ουράλια-σ.σ.). Ο Σίμονοφ δεν αποκλείει και τα μέτρα στον τομέα της διαστημικής συνεργασίας (οι Αμερικανοί προμηθεύονται πυραύλους για τις εκτοξεύσεις των δικών τους διαστημικών αποστολών), αλλά και μια σειρά άλλους τομείς. Ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει ότι αν προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο «αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαγράψουμε από τις σκέψη μας τις οποιεσδήποτε αυταπάτες που έχουμε ότι μπορούμε να επανακινήσουμε κάπως τις σχέσεις μας και ότι ακολουθούμε αντίθετους δρόμους».

      Αναφερόμενος στην λογική αυτή της «ανταλλαγή πληγμάτων» ο διακεκριμένος Ρώσος αναλυτής Φιοντόρ Λουκιάνοφ, που είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής και διευθυντής του περιοδικού «Η Ρωσία στην παγκόσμια πολιτική», εκτιμά ότι «τη στιγμή που το Κογκρέσο στην ουσία έχει ψηφίσει το νομοσχέδιο και ο πρόεδρος είναι έτοιμος να υπογράψει το πακέτο με τις κυρώσεις, δεν μπορούμε να ελπίζουμε γενικά σε μια βελτίωση, για αυτό δεν υπάρχει τίποτα το καλό στην ανταλλαγή των πληγμάτων». Επισημαίνει δε ότι «το κυριότερο είναι ότι η λογική αυτή των πληγμάτων συνίσταται στο ότι κάθε επόμενο πλήγμα πρέπει να είναι οδυνηρό και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο». Ο Λουκιάνοφ, όμως, παρότι βλέπει δυσοίωνη την προοπτική των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων και όπως λέει τα προσεχή χρόνια «δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα το θετικό», θεωρεί ότι η ανοχή που έδειξε η ρωσική ηγεσία, δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Η κλιμάκωση, ενδεχομένως να συνεχίσθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά βλέπουμε και πάλι, με βάση το ότι σιωπήσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο, ότι το αποτέλεσμα είναι χειρότερο απ’ ότι θα ήταν αν τότε δίναμε άμεσα την δική μας απάντηση». Για αυτό και διερωτάται «Για ποιο λόγο πρέπει να σιωπούμε; Υπάρχουν κάποιοι κανόνες, τυπικοί και μη τυπικοί στον τομέα της διπλωματίας, τους οποίους πρέπει να τηρούμε, καθώς οι απόπειρες να τους παρακάμψουμε δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα».

      Το Κρεμλίνο, με την απάντηση που έδωσε στην Ουάσιγκτον στο ζήτημα των κυρώσεων, φαίνεται πως συνειδητοποίησε πλήρως, ότι η ανοχή που έδειξε απέναντι της, όχι μόνο δεν επέφερε κανένα απολύτως θετικό αποτέλεσμα, αλλά οδήγησε στην επιδείνωση των μεταξύ τους σχέσεων. Η δήλωση που έκανε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, τον οποίο επικαλείται η γνωστή ιστοσελίδα gazeta.ru, ότι «η Ρωσία δεν θα υποταχθεί ποτέ στις αμερικανικές μεθόδους επιβολής κυρώσεων, που χρησιμοποιεί η Ουάσιγκτον» απηχεί και τις τελευταίες διαθέσεις του Κρεμλίνου.

    3. ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ …ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΡΓΙΔΑ ΠΟΥΤΙΝ

      ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ S400 ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ?

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ..ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ” ΣΕΙΣ

      ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ

    4. Έλληνες το πρόβλημα σας είναι ότι έχετε κουμουνηστηκόποιηθει, δηλαδή, πολλά κουμουνια και άμυαλοι και το κάθε κουμουνι λέει τι δίκη του σαχλαμάρα, παράδειγμα, Τσίπρα, αλα λέει τι μια μέρα, και αλα την αλη, αλα λέει και αλα κάνει. Δεν ξέρει αν μιλάει η κλάνει. Έτσι είναι τα κουμουνια δεν ξέρουν αν βαδηζουν δεξιά η αριστερά και τα έχουν κανει όλα μ@@νη σαλάτα.

    5. ρε αχρηστοι νεοελληνες μπασταρδοτουρκοι ψηφιζετε αθεο πρωθυπουργο και θελετε ο πουτιν να ασχοληθει σοβαρα μαζι σας; αι χαθειτε ρε ρουφιανοι γλυφτες της υφηλιου

      1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.

      2. Mπασταρδοτουρκος εισαι και κρυβεσαι πισω απο ελληνικο ονομα γιατι ντρεπεσαι να φανερωσεις το κανονικο σου μωρη λουλου…και οσο για τον πουτιν ,γινεται να σε εχουν ξεφτιλισει με τον χειροτερο τροπο και εσυ οχι μονο να μην κανεις τιποτα αλλα στο τελος να εχεις και κολλητιλικια μαζι τους …γιατι αυτο κανει η ρωσια τελευταια!Και ρουφιανοι και γλυφτες της υφηλιου δεν ημασταν ποτε και ουτε θα γινουμε για να σου κανουμε τη χαρη , αν θες να λες κατι βρωμιαρη να εχεις και αποδειξεις που εισαι εδω και τρως και πινεις τσαμπα …αν θελεις να βρεις τετοιους ψαξτους στη βρωμοφαρα σου, που μας την κρυβεις πισω απο ενα ελληνικο ονομα παλιοκοτα!! Αν και μπορουμε να φανταστουμε ποια ειναι….και πρωτα απο ολα κοιταξου στον καθρεφτη ρε σιχαμα , βρωμιαρη που μου λιγδωσες το εντερο απο δικο μου λαδι και εβγαλες και γλωσσα …και αντε ξεκουμπιδια απο τον τοπο μου!!!

        1. Η μοναδική χώρα που έχει κάνει προδοσία άθλημα είμαστε εμείς

        2. η συριζοπουστας εισαι η πασοκορουφιανος η νουδογλυφτης.. γι αυτο τραβα γ@μησου χαμενο κορμι νεοελληναρα

      3. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΗΔIΑΣΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ… ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΒΡΟΜΑ

    6. Ο Πούτιν στέλνει την Τουρκία σε πόλεμο δεν αφήνει η Ρωσία να γίνει κανένας αγωγός προς την Ευρώπη!!!
      Και όποιος κατάλαβε…..

    7. χαχα θυμάμαι ρε Στέφανε που ηθελες να κανεις ρωσοφιλο κόμμα ή που εκανες αγωνα να πέσει ο Σαμαράς για να βγει ο Τσίπρας χαχα τους πίστεψες και τους δυο,με λιγα λογια την πάτησες…δεν πειραζει ομως…το θεμα ειναι να παραδέχεται κάποιος το λάθη του…αναβασε το σχόλιο οσο και αν πονάει και μην κρύβεσαι πίσω απο τα λάθη σου!

    8. Μην ξεχνάς το λόγο Του KYPIOU !!!
      “Αν µε αρνηθείς στους φίλους σου, θα σε αρνηθώ στον ΠATEPA MOU!!!”

      1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

    9. Η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν είχε συνάψει αμυντική-ενεργειακή συμφωνία-συμμαχία με τη Ρωσσία στο παρελθόν για να την κρίνουμε.
      Όσο αφορά τη στήριξη των Μπολσεβίκων κομμουνιστών προς τον Κεμάλ έγινε αφού εμείς είχαμε στηρίξει πρώτα τους Λευκούς Ρώσσους του Τσάρου στον εμφύλιο που είχαν μεταξύ τους και στείλαμε Έλληνες στρατιώτες να πολεμήσουν στη Κριμαία εναντίον των κομμουνιστών.
      Επικράτησαν οι κομμουνιστές με τα γνωστά αποτελέσματα.
      Ποτέ δε κατάλαβα γιατί κατηγορούμε τους Ρώσσους, όταν στο παρελθόν τους έχουμε πουλήσει άπειρες φορές όταν μας ζήτησαν να κάνουμε στρατηγικές συμφωνίες στο ενεργειακό-αμυντικό τομέα και εμείς δίνουμε πάντα τα χέρια στους Αμερικανούς και στην Ε.Ε.
      Πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη Πούτιν πέρυσι στην Αθήνα που πρότεινε στον Τσίπρα επέκταση της συνεργασίας των δύο χωρών και σε άλλους τομείς πέρα του τουρισμού,στο τομέα της ενέργειας και της άμυνας.
      Η απάντηση του χαζοχαρούμενου Τσίπρα ήταν αόριστη, ασαφής με αποτέλεσμα να μείνουμε μόνο στα μνημόνια συναντίληψης που υπέγραψαν οι δύο χώρες και δεν αποτελούν καμία συμφωνία στη πράξη.
      Οι Αμερικάνοι πουλάνε σε όλο το κόσμο όπλα και σε εμάς και στους τούρκους.
      Οι Ρώσσοι επίσης πουλάνε όπλα σε όλο το κόσμο και μας ενοχλεί που πουλάνε στους τούρκους όπως και οι Αμερικάνοι,αλλά δεν μας ενοχλεί που ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αγοράσουμε από τους Ρώσσους σκύβοντας το κεφάλι δηλώνοντας υποταγή στη Δύση.
      Το πρόβλημα είμαστε εμείς σαν λαός,που ενώ η πλειοψηφία είναι φιλικά προσκείμενη προς τη Ρωσσία, δίνουμε την εξουσία με τη ψήφο μας σε φιλοαμερικάνικες κυβερνήσεις που ενεργούν κάθε φορά εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας μας.
      Τον Καποδίστρια που οι Ελβετοί του έφτιαξαν άγαλμα, γιατί τους έκανε κράτος με σύνταγμα και νόμους, εμείς τον δολοφονήσαμε και μέχρι σήμερα ψηφίζουμε Ελληνόφωνους Εβραίους που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τη πατρίδα μας.
      Δεν υπάρχουν αγάπες ή φιλίες αλλά συμφέροντα,
      που εμεί ςόμως δεν είμαστε σε θέση να προασπίσουμε.
      Μετά μας φταίνε οι Ρώσσοι ή όλοι οι άλλοι…

    10. Αυτα να τα βλέπουν οι χρισαβγιτες που κανουν πιπες τους ρωσους!!

      1. ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

        1. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ!!!

          1. ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ. ΤΙ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ;

    11. Έχει σημαντική ουσία να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας κάτι όλοι οι Άνθρωποι…
      Το να βγάζουμε υπεύθυνο έναν ολόκληρο λαό (Ελληνικό, Ρωσικό, Τουρκικό κ.τ.λ.) για τις ύποπτες ενέργειες του κράτους τους, είναι λάθος… Πάρα πολλοί πέφτουν στην παγίδα της δήθεν υπερηφάνειας κ παρασύρονται από τους εμπορικοσωτήρες της κάθε θρησκείας ή της κάθε χώρας που γεννήθηκαν, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε στο πως θα νιώθουμε υπερήφανοι για να μη καταντάμε να γινόμαστε πιόνια σε στημένα ύπουλα σχέδια εκείνων που μας εκμεταλλεύονται για να στήνουν την δικιά τους ιστορίας, σε βάρος της Αρχαίας Αληθινής Ιστορίας (την οποία δεν θέλουν να την ξέρουμε)… Επίσης θα πρέπει να ξεχωρίζουμε τις υπεύθυνες αποφάσεις εκείνων που κουμαντάρουν το κάθε κράτος, από τους λαούς …Κατά βάθος το σύστημα που ζούμε σπέρνει τον διχασμό σε πολλά πράγματα, γι’ αυτό δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα…

      Πρέπει να έχουμε την δύναμη να παραδεχόμαστε μέχρι κ το αν πιαστήκαμε μια ζωή κορόιδα… Πρέπει να εντοπίσουμε το Αλήθεια, είτε είναι χαριτωμένη είτε είναι σκληρή… Το να προσπαθούνε μερικοί να δικαιολογήσουν καταστάσεις, δεν είναι ουσιαστικό …Όλοι μας πιανόμαστε κορόιδα σε αυτή την εποχή που ζούμε, κ η ουσία είναι να καταλαβαίνουμε για να προσέχουμε…

    12. Πλάκα κάνετε! Το “ξανθόν γένος” δεν έχει τη δύναμη να εγγυηθεί στην Ελλάδα τη σταθερότητα και την ασφάλεια, απλά γιατί η Δυτική συμμαχία είναι πάρα πολύ απλωμένή.
      Αυτά είναι γνωστά από το Β’ Παγκόσμιο και τη διεκδίκηση ζωνών επιρροής.
      Πείτε μια στιγμή που ζητήσαμε τη στήριξη της Ρωσίας και δε μας ‘πρόδωσε’. Βασικά δεν είναι προδοσία, είμαστε πολύ μακριά γι’ αυτήν και περιτριγυρισμένοι από ‘συμμάχους’ της Δύσης.
      Γι’ αυτό και ο Καραμανλής είχε πει ότι “Ανήκομεν εις την Δύσιν”, δυστυχώς με την έννοια ότι η Δύση μας κατέχει.

    13. ….ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…ΕΔΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ….ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΩΝ….ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ .ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ…ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ….ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ….ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….;;;;;;…..ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ……ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΝΕ-ΛΑΒΕΙΝ……..

    14. Μια μικρή διορθ να μην πουν τα τσουτσεκια του ΣΚΑΙ για το Γύρο που έγραψα απο ότι βλέπω είναι με Ω και όχι με Ο αν κάποιος φιλόλογος ξέρει τον λόγο να μας τον πει. Εγώ με την λέξη Γύρο ήθελα να πω και να ορίσω το γεωμετρικό σχήμα και την φράση “γύρω απο” τώρα γιατί είναι με Ω δεν το έχω διδαχθεί στο σχολείο πρέπει να κάνω διδακτορικό για να δω γιατί είναι έτσι. Το ότι έγραψα Γύρο Γϋρο σύμφωνα με τα Ελληνικά που διδάσκουν στο σχολείο είναι λάθος άρα πρέπει να δεχθώ ότι είναι λάθος πιστεύω θα έπρεπε να γράψω πέριξ των προέδρων κλτπ Υποψιάζομαι λοιπόν κύριοι και σας το λέω μιας και τα Ελληνικά μου είναι φτωχά ότι το Γύρω γράφεται με Ω γιατί θέλει να δηλώσει την λέξη Γυρίζω απο ή το γυρνάω. το Ο είναι Ο μικρό και το Ω μεγάλο άρα το να γράψει κάποιος το Γύρο με Ο Μικρό ή Γύρω με Ω μεγάλο λογικά θα πρέπει να έχει κάποια αλλαγή στο νόημα. Φυσικά κανένας δεν θα σας το διδάξει αυτό στο σχολείο γιατί ούτε οι ίδιοι ξέρουν. όταν λέμε απο το γύρο του κόσμου ή έκανα το γύρο του κόσμου και γύρω απο το κόσμο βλέπετε καθαρά ότι στο Γύρω απο το κόσμο έχουμε να κάνουμε με περιστροφή απο με κέντρο το κόσμο ενώ όταν λέμε το γύρο μιλάμε για το γεωμετρικό σχήμα της γής ή έναν κύκλο γύρω απο την Γή. άρα εγώ σωστά σκέφτηκα την λέξη Γύρο γιατί ειχα στο μυαλό το γεωμετρικό σχήμα όμως στο νόημα έπρεπε να το γράψω διαφορετικά. Αυτό απλά για να βοηθήσω όσους ίσως έχουν το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα και εγώ με τις ορθογραφίες των λέξεων που μας έβαζαν να τις μαθαίνουμε παπαγαλία ενώ όπως βλέπετε υπάρχει μία φιλοσοφία πίσω απο όλα αυτά. όπου έχω λάθος η διόρθωση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Μερικές φορές η σκέψη δεν ακολουθεί το γραπτό λόγο σωστά ειδικά όταν πρέπει να γράψεις ζωντανά για αυτό και κάθε γραπτό περνάει απο τα φιλτρα και τις διορθώσεις κάτι που εγώ δεν κάνω όταν γράφω ζωντανά ένα σχόλιο γιατί θελω περισσότερο να πω το μήνυμα παρα να ασχοληθώ με τα γραμματικά λάθη που στην τελική δεν με ενδιαφέρουν αφού είναι ένα σχόλιο και όχι π.χ. ένα βιβλίο που απαιτεί την σωστή γραφή.

    15. Δεν ειναι ακομα 100% οτι θα τους τα πουλησει η οτι η τουρκια θα τα αγορασει. Η τουρκια ζητα και τιμη για το συστημα που κατασκευαζει η ιταλια με την γαλλια. Μην ξεχναμε και το νατο εχει και αυτο να το εγκρινει. Τα μογγολια μια ζωη κωλοτριχες τραβανε και ο Ελληνας ρουφαει οτι τους δωσει ο ΑΤ.

    16. ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!

    17. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει τελικά. Ρε πάτε καλά ξεχνάτε ότι οι τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο su-24 σκοτώνοντας τους πιλότους του! Ούτε δύο χρόνια δεν έχουν περάσει από τον Νοέμβριο του 2015! Τι μ@λ@κιες λέμε τώρα γιά πιά συμφέροντα και κουραφέξαλα μιλάμε, εδώ υπάρχει αίμα, θυμάστε πως οι τουρκόφωνοι της Συρίας περιφέρανε τα πτώματα κραυγάζοντας “Τουρκία” και “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος” σκυλεύοντας τα πτώματα των ρώσων πιλότων! Αν αυτό συνέβαινε σε αμερικάνικο αεροπλάνο υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι οι αμερικάνοι θα το ξεχνούσαν και θα έδιναν σε χώρα που έκανε εχθρική ενέργεια οπλικό τους σύστημα και μάλιστα διαφημιζόμενο ως το καλύτερο! Ό,τι θελουμε λέμε τώρα η Ρωσία και ο Πούτιν προσωπικά καταξεφτιλίστηκαν. Όταν μιά χώρα που προβάλεται μάλιστα σαν υπερδύναμη παραθεωρεί τέτοια γεγονότα τότε είναι ή δεν είναι η απόλυτη ξεφτίλα;

      1. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ; Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ;
        ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ, Ο ΠΟΥΤΙΝ; ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ;
        ΣΥΝΕΛΘΕ.

    18. πουτινιες ο πουτιν ο ορθοδοξος ηγετης..Φιλλελληνας….θα παρει την πολη να την δωσει στους γυφτους τους Ελληνες να την κανουν οπως την Αθηνα.

    19. Θα κάνω μία δήλωση που την έχω μέσα στο κυβερνητικό πρόγραμμα όταν με το καλό έλθει η ώρα όπως και πολλά αλλα σάπια νομοθετήματα αυτό δεν το βλέπετε απο κανέναν άλλο ούτε απο το ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ θα καταργήσω το νομό με τα POS γιατί ο κάθε επαγγελματίας θα έχει τρόπο να επιλέξει αυτός το πως θα χρεώνει τους πελάτες του όταν δε είναι online συναλλαγές φυσικά εκεί θα δίνω καθαρή μείωση φορολογίας στα έσοδα απο αυτές τις δραστηριότητες και δεν θα επιβάλω με την βία στο κόσμο να κάνει συναλλαγές με Κάρτα θα επαναφέρω τα μετρητά όπως και θα επαναφέρω τις συναλλαγές με μετρητά. ΓΙατί θα το κάνω αυτό; γιατί η τεχνολογία είναι για να βοηθάει και όχι να υποτάσσει τον άνθρωπο. έχω πολλά περισσότερα αλλά δεν τα λεώ γιατί ξέρω ότι κάποια τσουτσέκια πολιτικοί θα τα αντιγράφουν. ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ πραγματικός με τα καθάρματα η κόλαση ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν αναμετρήθηκε μαζί μου γιατί το απέτρεψε ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ δεν σήκωνε ούτε τα τηλέφωνα να μιλήσει μαζί μου ήταν λάθος όλη η διαδικασία και έτσι με πέταξαν απο έξω όπως κάνουν όλα τα κοράκια που έχουν μαζευτεί γύρο γύρο. Τώρα αν αναμετρηθώ για την προεδρεία της ΝΔ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα έχανε και το ξέρει καλά όμως για αυτόν είναι πιο σημαντικό να κάνει αναμέτρηση με τον ΤΣΙΠΡΑ ο οποίος είναι ένα τίποτα ένας ψευτάκος που έκλεψε όσα έλεγα για να σας εξαπατήσει και τώρα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σας παίζει θέατρο. Που είναι οι προτάσεις του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ; εγώ λέω καθαρά τις προτάσεις που είναι η Χ.Α. που είναι τα άλλα κόμματα λοιπόν βλέπετε όλοι είναι μαζί με το σύστημα και τρέμουν γιατί δεν ξέρουν τίποτα είναι άσχετοι ενώ εγώ ξέρω τι πρέπει να γίνει. δεν θα πω περισσότερα όποτε θέλετε καλέστε να σας πω τι πρέπει να γίνει. Οι Πατριώτες κάποια στιγμή και η Χ.Α. πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να συνεχιστεί αυτό ή να φάνε όλοι μαζί μία ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ στο κεφάλι.

    20. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ». ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

      ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ.
      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.
      ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΟΥΣΙΑ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.

    21. Ακουτε τον Παισιο και αφηστε τους σ300. Ασε που αν μας κουνηθει κανενας θα κατεβουν οι Ελ και θα τους κανουν αλατι.

    22. Εάν η χρεία τες κουρταλή. Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, Αλλ’ ανάσασιν καμιά Άλλος σου έταξε βοήθεια. Και σε γέλασε φρικτά. Άλλοι, οϊμέ! στη συμφορά σου

    23. Πρωτα απ’ολα η Ρωσια κοιταει τα συμφεροντα της και καλα κανει.Δευτερον ποτε μα ποτε δεν μας εχει βοηθησει η Ρωσια.Ακομα και στη Μικρασιατικη καταστροφη,με τον Κεμαλ ηταν η τοτε ΕΣΣΔ.Τριτον ουτε κι εμεις καναμε ποτε μια σοβαρη προσεγγιση με τη Ρωσια σε στρατηγικο επιπεδο.Η μονη προσεγγιση και βοηθεια απο τη Ρωσια,ηταν οι Ρωσσιδες που μαζικα κατεκλυσαν τα κωλομπαρα και τα τρωγανε απο τους γερους,μεχρι το 2010.Αλλοιμονο λοιπον σε οσους πιστευουν σε ορθοδοξα τοξα,ξανθα γενη και προφητειες.

    24. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!…ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ [ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 4% ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ] ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;..ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ, Π.Χ. ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΡΙΕΦ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ, Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΛΑΓΙΩΣ;…ΜΠΑΑΑΑ….

    25. Οι ελληνες δεν συγκλονιζοντε με τιποτα,μονο με το σουρβαιβαλ ασχολουντε και αυτη τη στιγμη ειναι αραχτοι στις παραλιες και περνουν ματι τα ξεκωλα.

    26. Ο/Η κάνω πολλά σχόλια που δεν σας αρέσουν, όχι τόσο γρήγορα! λέει:

      αυτά να τα βλέπετε εσείς στο site που λιβανίζεται και πλέκετε εγκώμια του Πούτιν και των Ρώσων κάθε μέρα, αγνοώντας την πρόσφατη ιστορία του τόπου που δεν περιλαμβάνει καμία απολύτως ανιδιοτελή βοήθεια του “ξανθού γένους” προς την Ελλάδα, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

    27. Τα κορακια που καταστρεφουν την Ελλαδα πουλησαν την Ρωσια,οχι το αντιθετο

    28. ΕΓΩ ΑΠΟΡΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ “ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ S400 ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!
      ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Patriot PAC-3 ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ??
      ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ..Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!! ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑ..ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑΗ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ@@ ΟΧΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΝ ΕΜΑΣ..ΟΜΩΣ..ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ…ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΛΑΓΝΟΥΣ??
      ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S400? ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ..ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!

    29. Γιατί μας πούλησε; Εμείς τους πουλήσαμε όταν κάναμε διακρατική συμφωνία για τα BMP3 και δεν τα πήραμε, όταν πήραμε πίσω τους αγωγούς, όταν είχαμε απενεργοποιημένα τα S-300 κλπ. Και τέλος πάντων είναι η Ελλάδα με τη Ρωσία ή με το ΝΑΤΟ; Για ποιο λόγο να μην πουλήσει τα S-400; Για τους χριστιανούς Ορθόδοξους της κυβέρνησης;
      Αν θέλουμε να απαντήσουμε ας αναβαθμίσουμε τα S-300 σε S-400. Με την ίδια λογική και οι ΗΠΑ μας πούλησαν επειδή δίνουν F-35 στην Τουρκία.
      Όλα τα κράτη κοιτάνε το συμφέρον τους και καλά κάνουν.

      1. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ; ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΜΕ;
        ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΑ @@ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ.

    30. Δεν πειράζει έχουμε αρχαιοελληνικό διαστημικό στόλο, τέτοιος λαός σαν εμάς πάντα θα νικάει γιατί είμαστε εξυπνότεροι από όλους, από τα αρχαία χρόνια.

    31. Δεν μας πουλησαν οι Ρωσοι. Μας ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΑΝ! Διαβαστε λιγο ιστορια να δειτε ποσο μας εχουν “βοηθησει” ολα αυτα τα χρονια. Για οσους μας ειχαν πρηξει τα @@ με το “ξανθο γενος”.

      1. Ο Ρώσος εμπορικοσωτήρας των χριστιανών μέχρι στιγμής είναι μόνο λόγια προς στους Έλληνες, ουσιαστικά δεν νοιάζετε για τους Έλληνες, μόνο κ μόνο που συμφεροντολογεί φτάνει για να καταλάβουμε ότι δεν νοιάζετε για το καλό της Ανθρωπότητας …Γι’ αυτό μην αποκλείετε ότι κ εκείνος μπορεί να παίζει τον ρόλο του μέσα στην ΝΠΤ (Νέα Προπαγανδιστική Τρομοκρατία), κ δεν είναι τυχαίο ότι διχάζουν την Ανθρωπότητα με διάφορους τρόπους…
        Υπήρχαν Έλληνες που εμπιστευτήκαν τον Πούτιν, κ υπήρχαν Έλληνες που θέλανε να δούνε που το πάει, κ όταν ήρθε εδώ στην Ελλάδα φάνηκε τι διπλωματική μαριονέτα είναι κ αυτός …Αν ο κάθε Πούτιν στρεφόταν ουσιαστικά κατά της κωλοφάρας, θα ήμουν κ εγώ μαζί του, αλλά ο Πούτιν είναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…
        Για όσους πιστεύουν ότι ο Πούτιν έκανε την κίνηση του κ δεν τον δεχτήκαν οι Έλληνες, θα γράψω πως το βλέπω προσωπικά αυτό που είδα… Αν ο Πούτιν νοιαζότανε δεν πιστεύω ότι θα επηρεαζόταν από την άρνηση των εβραίων που κουμαντάρουν το Ελληνικό κράτος …Μπορεί ανετά να ξεχωρίσει τους Έλληνες από τους εβραίους, αλλά όλο αυτό που γίνετε Βλέπω να βολεύει το σύστημα, με όσες δικαιολογίες κ να φαίνονται για να τα φορτώνουν στους άλλους…
        Δεν ξεχνώ την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα ο Πούτιν με ποιους εβραίους μίλησε κ τι γλυκόλογα παπατζιλίκια έλεγε στον Ελληνικό λαό για τον κάθε έναν που συναντούσε …Για όσους το αποκαλούν αυτό διπλωματία, τους απαντώ ότι κ η διπλωματία είναι σαν μια ψεύτικη πράξη που δεν έχει σχέση με την Αληθινή Ανθρώπινη Πράξη…
        Δεν ξεχνώ ότι ο Πούτιν υπέγραψε το υπερμνημόνιο της ΝΠΤ …Αυτή η ουσία έχει σημασία για το τι ρόλο βαράει κ αυτός…
        Αν οι σωτήρες είναι σαν τον Πούτιν, δεν έχουν καμία διαφορά από τους εχθρούς που μας πουλάνε παπατζιλίκια …Μπορούμε να ζήσουμε κ μόνοι μας χωρίς να δίνουμε αξία σε παπατζοσωτήρες, αλλά δυστυχώς από τις συνήθειες κ τις επιλογές των περισσοτέρων είμαστε καταδικασμένοι γι’ αυτό ζούμε σε αυτά τα χαλιά…

        1. IwannisMetaxas, είχα πατήσει κατά λάθος απάντηση …Πάντος συμφωνώ με αυτά που γράφεις…

    32. Οι ρώσοι πάσχουν βαθειά από αλαζονεία (όχι ο λαός) στην πραγματικότητα είναι σοβιετικοί δεν είναι ορθόδοξοι. Το παίζουν ορθόδοξοι οι μάσκες έπεσαν. Αλλά να ξέρουν ότι έβαλαν σε κίνηση τους πνευματικούς νόμους δεν σεβάστηκαν ούτε το αίμα των πιλότων τους που τους κατέρριψαν οι τούρκοι βάσει σχεδίου όπως οι ίδιοι έλεγαν! Η Ρωσία θα το πληρώσει αυτό που έκανε, ούτε κράτος της υποσαχάριας Αφρικής δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Η Ρωσία έδωσε το σήμα σε όλον τον κόσμο ότι είναι μια χώρα χωρίς αρχές (ηθικές) μπροστά της θα το βρει από αλλού που τώρα δεν το φαντάζεται. Δυστυχώς γιά άλλη μιά φορά οι ρώσοι απέδειξαν ότι δεν εκτιμούν την Ελλάδα και τους έλληνες. Με γειά τους με χαρά τους. ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, το ακούτε ρώσοι.

    33. οι ξεφτιλισμενοι και απο το κ…ο γ@μημενοι αμερικανολαγνοι πολιτικοι μας, εστρωσαν το χαλι στον ερντογαν να συνεργαστει με την ρωσσια..τι περιμανατε να μας παρακαλαει ο πουτιν κλαιγοντας??? ολα εδω πληρωνονται..

    34. 400 αυτοι 300 εμεις για 100 πυραυλους δε χαθηκε ο κοσμος

    35. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.
      Ναι ναι ήμουν ένας απ αυτούς που πίστεψαν όχι ότι θα μας βοηθούσαν οι Ρώσοι ΟΧΙ επειδή είμαστε ωραίοι ή ορθόδοξοι, αλλά επειδή θα έχουν να λαβαίνουν απ όλο αυτό, απ την άλλη οι προδοτικές κυβερνήσεις του έκλειναν την πόρτα κάθε φορά στα μούτρα που έτσι δεν έκαναν ούτε στον Αλβανό.
      Αποτέλεσμα; Να εκλιπαρούν τα σκουπίδια τώρα να μην τους δώσουν s-400.. Δεν πειράζει θα συνεχίσουμε εμείς να βάζουμε ξιφολόγχη στο όπλο και θα νιώθουμε άτρωτοι.

      1. Πρωτα γιαλισε την ξιφολοχη στον πρωκτό σου κ μετα βάλτων στο όπλο…άπλυτε φασιστα!!

    36. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ;;;ΟΧΙ..ΕΜΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΔΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ Σ 400.Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ…

    Comments are closed.