ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ – «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ» – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

Κοινοποίηση:
782_Putin_2

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, που θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων και στα οποία θα συμμετέχουν και στρατεύματα που σταθμεύουν κοντά στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, τα γυμνάσια θα πραγματοποιηθούν σε απάντηση «στις απειλές» Δυτικών αξιωματούχων εναντίον της Μόσχας.

«Στη διάρκεια των γυμνασίων θα ληφθεί σειρά μέτρων για την εκπαίδευση στην προετοιμασία και τη χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων», διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο στην ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στο Telegram.

Η άσκηση αυτή έχει στόχο «να διατηρήσει το επίπεδο προετοιμασίας» του στρατού και να διασφαλίσει την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Ρωσίας μετά «τις προκλητικές δηλώσεις και απειλές κάποιων Δυτικών αξιωματούχων εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Ρωσία διαθέτει το μεγαλύτερο παγκοσμίως οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. με αυτα που κανει ο τουρκοπουτιν θα το φαει το κεφαλι του μια ωρα αρχυτερα χα χα

  2. φοβηθηκαμε τωρα …αχαχαχαχαχα…Κατσε ρε γελοιε φασιστα στα αυγα σου. Δεν ξερεις τι σε περιμενει

    1. Από τα εμβόλια το έπαθες ή έτσι γεννήθηκες; Με ανθρώπους σαν εσένα πού έχουν πίτουρα για μυαλό φαίνεται γιατί η Ελλάδα είναι τελειωμένη. Τον φόβισες τον Πούτιν φτωχονοήμονα.

    1. αυτα τα πραγματα ειναι για αντρες. Οχι για κοτες. Κατσε ρε φασίστα Πούτιν στα αυγα σου

  3. Άιντε ρε μ@κ@κ@ μας έχεις πρήξει με πυρηνικό πόλεμο, δηλαδή την καταστροφή της ανθρωπότητος. Είσαι ψυχοπαθής και σε βαριά κατάσταση.

    1. Πρόσεχε τι γράφεις άρρωστε για έναν πατριώτη που μάχεται για τα ιδανικά της πατρίδας, αν δεν είχαν σύνορα μαζί τους και δεν υπήρχαν Ρωσόφωνοι θα είχε επιτεθεί με τακτικά πυρηνικά όπλα…

  4. Αντε,κοντε, ριχτα να τελειωνουμε… Ετσι κι αλλιως, ζωη δε λεγεται αυτη που ζουμε.Ριχτα πριν στα ριξουν οι τρανσεξουαλ

  5. Ρώσοι κτηνη σας εύχομαι ότι αγαπάτε περισσοτερο να το χάσετε τουρκοφιλα τομαρια…

  6. Ειναι μια απειλη!!…αλλα οτι καπου θα ξεσπασει ενας καινουργιος πολεμος ειναι σιγουρο μην παμε στην ταιβαν ειναι μακρια ολοι η πολεμοι γινονται τριγυρω μας κοσοβο,ιρακ,συρια,ισραηλ,ουκρανια.
    Το αιγαιο ειναι λογος πολεμου δεν χωραει συζητηση.

    1. Εδώ είμαι αδελφέ!
      Ο Βλαδίμηρος και οι Δυτικοί ξύνονται στην πυρηνική γλίτσα του τσομπάνη!

Leave a Response