ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ-ΚΕΛΙΑ” ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitretodis-kouklatzis-foto-708

    Σε μια συγκινητική πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ένας κάτοικος της Σύρου. Ο ίδιος θέλησε να στείλει μια επιστολή στους Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες στην Τουρκία.

    Μια επιστολή με λέξεις που δυναμώνουν τον αγώνα επιβίωσής τους, των οικογενειών τους, όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στην αδικία, τη λήθη και το ψεύδος, αναφέρει το cyclades24.gr.

    Στην επιστολή του Στρατή Ευστρατίου, ο οποίος με αυτή την πρωτότυπη κίνηση ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά.

    epistoli-tourkia

    Αναλυτικά η επιστολή:

    «Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.

    Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.

    Να ξέρετε ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.

    Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.

    Μην λυγίζετε και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.

    Μέσα στην φυλακή της Αδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Αδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.

    Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας»

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς τι μυαλά κουβαλάνε ορισμένοι. Ρε φωστήρες εσεις που κάνετε τους εξυπνους μεσα από την ασφαλεια του σπιτιού σας εδώ βλέπετε τους αρχιγαλοναδες και τους αργηγους των εποπλων δυναμεων και εχουν γκριζαρει το μισο Αιγαιο, στεκονται κλαρινο σε ολες τις προκλησεις τους των τουρκων και βριζετε τα παιδια αυτά που ηταν όχι σε καποιο γραφειο η βυσματουχοι αλλα υπηρετουσαν στον Εβρο. Με αυτους (τους ανωτερους) να τα βαλετε, αυτοι φταίνε που αντι να απαντησουν όπως πρεπει τα εχουν κανει πλακακια με τους προδοτες και εχουν αφησει την Ελλαδα μας στο ελεος της. Nτροπη σας δυστυχώς εχει χαθει κάθε ανθρωπια και τσιπα.

    2. Απλως έκαναν οτι τους έλεγαν οι ανώτεροι τους , δυστυχώς . Αυτά διδάσκουν στα νεα παιδιά . Αυτό δεν σας δίνει εσάς το δικαίωμα να τους βριζετε απο τον καναπέ σας .

    3. ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940 !!!!!

    4. Ειναι για να γελαει ολοκληρη η υφηλιος για τα μυαλα που κουβαλανε οι νεοραγιαδες
      Αν αυτοι ειναι ηρωες ο Λεωνιδας , ο Κολοκοτρωνης τι ηταν ;
      Ο Ιτσιος τι ηταν ;
      Εξισωσαν τις κοκκινοσκουφιτσες δημοσιους υπαλληλους με τους Ηρωες των Ελληνων ;;;;;;;;

    5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ, ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΙ 300) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΗΡΩΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

      1. Ένα μεγάλο μπράβο !!!! Σκέφτεστε τόσο λογικά !!!! Απάντηση δεν θα σας δώσουν όλοι αυτοί του καναπέ που καθόμαστε και μας πατάνε τα σκουλήκια των (300) της Βουλής, και αν σας δώσουν θα είναι ότι τους βολεύει δυστυχώς !!!!!

    6. Αν ήξεραν πως θα φυλακιστούνε δεν θα παραδίνανε τα όπλα τους, νόμιζαν πως σε μια ώρα θα λήξει το θέμα όπως γινόταν πρίν. Μετά τα ελληνόφωνα σκουπίδια θα τους κατηγορούσαν πως προκάλεσαν πολεμική σύρραξη ή θα τους σκότωναν οι τουρκαλάδες, γιατί σίγουρα ήταν περισσότεροι και πιθανόν κομάντος. Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέτε ορισμένοι. Φταίει καθαρά η ηγεσία του στρατού, αφού είδανε πως μας εμβόλησαν στα Ιμια, ώστε να πάρουν αιχμαλώτους αν το βυθίζανε, θα έπρεπε να σκεφτούν ό,τι σκέφτεται και ο κάθε άνθρωπος που έχει λίγο μυαλό όχι πολύ, πως θα το ξαναεπιχειρήσουν είτε στον Έβρο, είτε στο Αιγαίο. Ειδικά ο στρατός μετά απο τόσες τούρκικες πουστιές όφειλε να ξέρει καλύτερα πως λειτουργεί ο εχθρός. Το λέγαμε και εδώ μέσα πως θα απαγάγουν Έλληνες για να μας εκβιάσουν, πριν γίνει. Ο Αποστολάκης αν είχε ήθος θα έπρεπε να παραιτηθεί την ίδια στιγμή της ξεφτίλας του.

    7. Ηρωες? χωρις μια τουφεκια,χωρις μια σταγονα αιμα,\παραδιδοντας οπλα?
      Προδοτες ειναι κ τους αξιζει οτι τραβανε,δεν λυπαμαι ,γιατι στον στρατο πηγαν για τα λεφτα κ να εξασφαλισουν σιγουρο μεροκαματο
      Οταν διαλεγεις τετοια Σωματα Αστυνομιας,Εισαγγελιας,Στρατου να εχεις κατα νου οτι η ζωη δεν σου ανηκει κ πρεπει να υπερασπιστεις αυτο για το οποιο εταχιθηςκ στεφανωνεσαι ΗΡΩΑΣ
      Εσεις στην Συρο απο–οπου–καταγοταν κ ο παππους μου,ειστε μεγαλοι Προδοτες

    8. Το κρατιδιο της Ε.Ε;;; να γινει ξανά ΕΛΛΑΔΑ οπως ηταν και ολοι και οι 300 να ξεκουμπιστουν απο την βουλη των Ελληνων μαζι με τους αυλικους τους!!!

    9. Οτι πρεπει να ερθουν στην πατριδα δεν το συζηταμε. Να μου πει καποιος γιατι αυτοι οι δυο ειναι Ηρωες. Μηπως επειδη δεν υπερασπιστηκαν τα συνορα της πατριδας;;; αν οι Ελληνες αξιωματικοι ειναι σαν αυτους εχουμε προβλημα.

    10. Οι ηρωες ΔΕΝ παραδιδουν τα οπλα τους .
      Αυτοι οι δυο ειναι φανερο οτι ηταν δημοσιοι υπαλληλοι και ριψασπιδες .
      Ο.Υ.Κ

    Comments are closed.