ΣΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΚΥΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SIMA TIMIS STOUS OPADOUS TOY PAOK  1

    “Όλοι εμείς οι αναγνώστες του makeleio.gr αφιερώνουμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ τα σήματα μεγάλης τιμής που εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ όλους τους Πακιστανούς που ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα και που ήθελαν να κάνουν ψευτομαγκιές στην Ομόνοια και να κάνουν ψευτομαγκιές στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

    Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κράτησαν την ελληνική σημαία ψηλά, μας εμψύχωσαν με το παραπάνω, όλοι οι Έλληνες υποκλινόμαστε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ΕΠΟΣ κατά των λαθροπακιστανών. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λοιπά κόμματα εντός-εκτός βουλής, κρατικός μηχανισμός δεν υπάρχουν ούτε στον χάρτη!

    ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΙΜΗΣ!”

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    SIMA TIMIS STOUS OPADOUS TOY PAOK 1 SIMA TIMIS STOUS OPADOUS TOY PAOK 2

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. AYTH EINAI ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
      ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΘΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΩ ΣΕ Τ-SHIRT ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΗΔΩΝ.

    2. Από το μεσημέρι έγραψα ένα σχόλιο ρε παιδιά που είναι;;τι είναι αυτά που κανετε αφού δεν βρίζω γιατί το κανετε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω…κρίμα ρε παιδια γιατί το χαλάσατε έτσι ένα τόσο πετυχημένο σασί τι να άλλο να πω εσεισωεισαταν κάποτε πατριώτες καί απλα παιδιά…τωρα τι θέλετε να αποδείξετε δεν μπορώ να το καταλάβω…απλώς λυπάμαι για την συμπεριφορά σας

    3. Τα Παόκια τσάκισαν τα Πάκια…

    4. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΚΙΑ–ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
      ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….
      ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΥΕ ΠΙΛΑΦΑΚΙ…..
      —–ΜΕ ΑΓΑΠΗ——

    5. Μπράβο στους Παοκτζήδες!Δεν μασάνε και φοράνε παντελόνια.

    6. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ…ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…ΑΠΛΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ..ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΜΜΜΜΜ

    7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    8. Οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οτι οι ανθελληνες άπλυτοι κομμουνιστές που ψηφισαν μισούν την Ελλαδα μας. Η αλλοίωση του εθνολογικού ιστού των Ελλήνων γίνεται κατόπιν σχεδίου των κομμουνιστών. Έλληνες ξυπνήστε εχετε βάλει το δολοφόνο του έθνους της θρησκείας της οικογένειας στο σπίτι σας. Μην περιμένουμε να μας σώσουν τα γατάκια της νδουλας ουτε ο πακιστανο λάγνος μιχαλολιακος. Πρέπει να πάρουμε της τύχες μας στα χερια μας ήρθε η ώρα συνέλληνες ξεσηκωθείτε και εμείς τα 10 και πλέον εκατομμύρια που ζούμε στο εξωτερικό είμαστε μαζί σας. Οργανωθείτε δώστε το σύνθημα κανενα κομμουνι κανένας λάθρο ισλαμολαγνος στην πατρίδα μας. Ας παραδειγματιστούμε απο τον λεωνιδα μέχρι των κολοκοτρωνη και την Μπουμπουλίνα. Αδέρφια ο καιρός έφτασε τώρα ειναι η ώρα σε λίγα χρονια θα ειναι αργά.

    9. “““ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,,,,,,ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ……..

    10. Σε αντίθεση με την ομάδα που ήταν απούσα, ο λαός του Π.Α.Ο.Κ έδωσε δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη για άλλη μια φορά. Κατέκλησε την Ομόνοια και τη γύρω περιοχή όπου βρίσκεται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αθηνών από το πρωί.

      Σε μια πορεία ενός μέρους των οπαδών μας από το Μοναστηράκι προς το σύνδεσμο συναντηθήκαμε στην πλατεία Ομονοίας με μια πορεία μουσουλμάνων και δημιουργήθηκε ένα μικρό περιστατικό.

      Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το πως την παρουσιάζουν οι δημοσιοκάφροι που έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια με την αλήθεια και είναι γνωστό και στον πιο αδαή το τι κάνουν για μερικά κλικ παραπάνω. Οι πορείες συναντήθηκαν και στην αρχή δε συνέβη το παραμικρό ούτε φιλοφρονήσεις ούτε τίποτα και ενώ η κεφαλή της πορείας είχε φύγει οι μουσουλμάνοι άρχισαν να προκαλούν έντονα με χειρονομίες και όχι μόνο την ουρά της πορείας που αποτελούνταν απο 20-30 άτομα χώρις κανέναν απολύτως λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι άμεση χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος βρίσκεται απέναντι μας.

      Έτσι λοιπόν το γεγονός πήρε πολύ περισσότερη δημοσιότητα από όσο του άξιζε μιας και προφανώς και δεν είχε καμία σχέση με ρατσιστές φασίστες και ότι άλλη μαλακία γράφτηκε και ακούστηκε. Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία γι αυτό λοιπόν καλό θα είναι από εδώ και στο εξής όποιος δημοσιογράφος, πολιτικός ή παρατρεχάμενος γράφει ή σχολιάζει για τον Π.Α.Ο.Κ να προσέχει καλά τα λόγια του γιατί ο ασπρόμαυρος χείμαρρος τα παρασέρνει όλα.

      Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

    11. Στην Ελλάδα μόνο Έλληνες

    12. Με την συγκαταθεση δυστυχως αυτης της κυβερνησης των λαθρολαγνων, εγινε η Ελλαδα αποθηκη λαθρομεταναστων και ο ερχομος τους στα νησια μας δεν εχει σταματημο, η αδιαφορια τους για το που θα παει αυτη η κατασταση ειναι παριμοιωδης, καρφι δεν τους καιγεται τους αθλιους!!!!! Με την πολιτικη τους ευνοουν την ανομια και την λαθρομεταναστευση, ξεφραγο αμπελι η χωρα!!!!! Και μη χειροτερα!!! Αντε ξεκουμπισθητε!!!!!

    13. σειρα εχουν τωρα να τις φανε και οι προδοτες μισελληνες αναρχοκομουνιστες φονιαδες του κατοχικου σταλινικου καθεστωτος του 74….

    14. Είστε πολύ αστείοι όταν τρέχετε πάκια, τα ουρλιαχτά σας μου θυμίζουν ποντίκια.
      Ξυπνάτε αλάνια, μοιράστε αγάπη παντού.

    15. Καλη αρχη Ελληνες!!! Μπραβο στους ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο μας τους χαλβαδες της Αθηνας χιλια μπραβο!!!! Αναμενουμε προβοκατσια προσεχως τυπου αμιρ….Προσοχη,

    16. Οι παράνομοι λαθροεισβολείς έφεραν και μεγάλη εγκληματικότητα στην πατρίδα μας.Δολοφονίες,ληστείες,ναρκωτικά κλπ..Είναι ψέμματα προδότες?Αυτή την Ελλάδα θέλετε για τα παιδιά μας μπάσταρδοι ανθέλληνες?

    17. ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ….

        1. ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΙΣΩΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΑ 301 ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΩ ΜΙΣΗΤΟΣ..

    18. Κανένας δεν θα βγει ρε παιδιά να πει ποσά εκατομμύρια χαρίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου και του Βενιζέλου στον ΠΑΟΚ ;;;εκατομμύρια που τα πληρώσαμε εμείς ο λαουτζίκος για να κάνουν το κέφι τους και την ψηφοθηρία τους οι Θεσσαλονικείς υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ;;;
      Και από ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο ΠΑΟΚ μεταλλάχτηκε σε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ελεο Ρώσου που στήνει δουλειές με τους απατεώνες ψεύτο κομμουνιστές !!!!
      Τον ρώτησαν ρε τον πρόεδρο τους αν εγκρίνει την πράξη τους που είναι ο καπνέμπορος ένα με τους κοπρίτες αλληλέγγυους ;;

    19. ερχωνται παλουκωματα και ο σωσων εαυτω σωθητω. Οι ελληνες μιλησαν, οι μακεδωνες μιλησαν, διοτι οτι δε λυεται, κοπτεται {Μ.Αλεξανδρος}…

    20. ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!
      Π.Α.Ο.Κ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    21. Έφυγαν αυτό πήγα δόλος έχουν από ξύλο περασε βαλτός ήταν αυτή βουνό πήγε μεγάλο καράβι φυσούσε πολύ ατμό συννεφιά στο ξερό έπεσαν πόλεις ξυλιές στα χωράφια του Άδη έγινε επανάσταση και ειρθε Κώστας χαμός στο ισιαδι λαό Λέλα θάλασσα τελείωσαν

    22. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΒΑΡΒΑΡΟ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΣΩΣΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΗΤΩ..

    23. Ειδες μαλάκα παναγιωταρε και μιχαλολιακο πως γινονται οι δουλειες; ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Γιαυτο εφυγε ο Μιχος μπαζα γιατι εσεις προσκυνατε τα πακιστανια

    24. Να πανε στην χωρα τους δεν τους θελουμε εδω..πλεον εγιναν πολλοι ,ποσα ελληνοπουλα γεννιουνται την ημερα και ποσα λαθρο – ξενοι – γυφοι δεν τα ξερουν αυτα ?τα ξερουν και ειναι σχεδιο μειωση – αφανισμου των ΕΛΛΗΝΩΝ σε ποια αλλη χωρα εχουν γινει αυτα ..πουθενα..!! η κυρια Τασια και η κυβερνηση ολη να τους παρει στα σπιτια τους.φοβομαστε να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας πλεον ολα κλεψιες.σκοτωμοι κτλπ.τους ταιζουμε καλα ασε τα επιδοματα που παιρνουν..καλα εκαναν οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ..!!

    25. NA AΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟ.-ΠΑΚΙΣΝΑΝΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ…Ε ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡ.ΕΝΩΣΗ.. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ – ΡΩΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..!!

    26. ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ…ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!

    27. ΕΜΕΙΣ και μονο εμεις εχουμε μετατρεψει τον τοπο μας σε ασυλο παγκοσμιου εγκληματικοτητος…….και ολη αυτη η θανασιμη εγκληματικοτητα ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ να την υποστουμε.

    28. επί συριζανθελ μεγαλούργησαν ΜΚΟ με ισλαμικό προσανατολισμό όπως κεερφα, κίνηση απελαστε κλπ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος κ Ερντογάν για τη πλήρη ισλαμοποιηση της Ελλάδας. Οι πράκτορες της νέας τάξης έχουν εγκαταστήσει μόνιμα στη χώρα πάνω από δύο εκατομμύρια δήθεν πρόσφυγες κ οικ.μεταναστες από το 2015 ως τώρα… Ευτυχώς ο σανος τελειώνει κ ο Έλληνας ξυπνά έστω κ αργά…

    29. Το ίδιο να κάνουν και στα δυο σιχάματα Αλέξης και Πάνος Βλέπεις και οι δυο κοπριές αυτα τα καθάρματα καταστρέφουν την χώρα Μπράβο και παλι στα λεβεντόπαιδα του ΠΑΟΚ

    Comments are closed.