ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ! ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    401ac67fdeb782c60897bd4d8c3a5c59-106

    Ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της προχθεσινής ετήσιας συνέντευξης Τύπου, της 13ης κατά σειράν, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις και σχόλια , ενώ χαρακτηρίσθηκε από αρκετούς αναλυτές «προεκλογική», αναφέρθηκε εκτενώς και στα τρέχοντα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Ρώσους πολίτες, ανακοινώνοντας την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι περιλαμβανομένων και ατομικών επιχειρήσεων. Στην ουσία πρόκειται για ένα προεκλογικό δώρο, παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει και πριν από έξι χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος, δηλαδή πριν από τις τότε προεδρικές εκλογές, όπως επισημαίνει η οικονομική εφημερίδα Vedomosti. Τότε είχαν παραγραφεί οφειλές που αφορούσαν το 31% των ψηφοφόρων , ενώ αυτή την φορά το ποσοστό ήταν μεγαλύτερο, αγγίζοντας το 45% σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο Ρώσος πρόεδρος είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τρόπο κατηγορηματικό, ότι οι οφειλές αυτές πρέπει να παραγραφούν επειδή δεν δημιουργήθηκαν με ευθύνες των ίδιων των φορολογουμένων, αλλά εξαιτίας της ανεπάρκειας του φορολογικού συστήματος.

    Συνεπώς οι πολίτες δεν θα πρέπει να αποταθούν στις εφορίες , αλλά το ποσό των 80 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ) στο οποίο ανέρχονται οι συνολικές αυτές οφειλές θα παραγραφεί αυτομάτως, όπως επισημαίνει η εφημερίδα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η εφορία θα παραγράψει οφειλές φόρων ύψους 41 δισεκατομμυρίων ρουβλίων, οι οποίες αφορούν περιουσιακά στοιχεία και οι οποίες έχουν σωρευθεί από 1ης Ιανουαρίου του 2015, καθώς και τις αντίστοιχες προσαυξήσεις που έχουν επιβληθεί για το ίδιο διάστημα, όπως διευκρίνισε στην εφημερίδα αξιωματούχος της κυβέρνησης. Επιπλέον θα παραγραφούν οφειλές φόρων ύψους 16 δισεκατομμυρίων ρουβλίων που αφορούν τις ατομικές επιχειρήσεις. Η παραγραφή αυτή αφορά εκείνους που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και όσους εξακολουθούν να ασκούν την επιχειρηματική δραστηριότητα. Όπως αναφέρει μάλιστα η ρωσική εφημερίδα , επικαλούμενη τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φορολογίας, στο διάστημα Ιανουαρίου -Νοεμβρίου 2017 διέκοψαν την δραστηριότητα τους 6,9 εκατομμύρια επιχειρηματίες (ατομικές επιχειρήσεις) , αριθμός μεγαλύτερος κατά 600 χιλιάδες σε σχέση με το 2016.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο μεγαλος τουρκολαγνος ηγετης

    2. Ενώ ο δικός μας Τσίπρας ετοιμάζεται να μας χρεώσει και το χεσιμο…ετοιμάζει η εφορία ειδικά τσιπάκια που θα τοποθετούνται στις χεστρες… για να μετράνε πόσες φορές έχεσες την ημέρα!!!σου λένε εχεσες πάνω από μια φορά;;άρα τρως πολύ…πόθεν εσχες;;

    3. Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΠΡΑΜΑΤΑ …..ΕΔΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ …….ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΔΙΚΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΗΦΗΣΙΑ ΕΚΕΙ ΒΑΖΑΝΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΥΠΕΔΑ ΤΟΤΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ……..ΨΕΥΤΙΚΟΤΑΤΑ……….ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ …………….ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ …………….ΨΑΞΕ ΠΑΛΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΑ ΔΗΣ………….ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΄ΠΩΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΗΤΗ …………..ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΖΟΧΑΤΖ……..ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ………………..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ……………..ΠΟΤΕ……………ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΒΡΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΙ ΒΡΑΧΟΣ…….ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ……….

      1. TI EINAI ? ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ !! …AΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕ.. ΑΥΤΟ !! …1ον.ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ… Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ (1,5δις ευρω)ΣΕ 50.000.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !! ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΗΓΕΤΗ.. ΕΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΨΗΦΟΥΣ.. ,ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.. !! 2ον. ΓΙΑ ΤΟ 2018 ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.. ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ+ΝΑΖΙ ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ …ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ-ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΖΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ + ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ (δεν είναι ορθόδοξος ηγέτης αυτος, ένα πιονι είναι ..μιας ορθόδοξης χωρας από τις πολλες.. ) . ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ … ,ΑΡΚΕΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ πχ . ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ (να το καταλαβαινα καπως).. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΟΝΙ.. . ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.. ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ πχ..ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ +ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ..ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !! ΑΚΟΜΗ ..ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΛΙΑ.. ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ 50.000.000 ΡΩΣΩΝ !!! ΤΕΛΟΣ.. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ , ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ..ΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ.. ,ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (υπαρχει ηδη η Παγκοσμια Τραπεζα).. ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ.. ΑΦΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ .. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. . Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ,ΤΟΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ??!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΑΠΛΑ , ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΙΟΝΙ …ΤΟ ΚΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ..ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΑ.. (ακομα και στην αρχαια Ελλαδα) . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ.. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ..ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 50.000.000 ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.. ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ…

        1. μιλας εσυ που εισαι στα 4 και η χωρα σου εχει γινει προτεκτορατο; σε παρακαλω… τραβα πηδα απο το παραθυρο ραγια που εχεις και αποψη

        2. Μήπως είσαι εντελώς αγράμματος; Καταρχή κλείσε τα CAPS γιατί έτσι δείχνεις άνθρωπος περιορισμένης ευθύνης. Όλα αυτά που λες είναι ανοησίες. Ήρθες να κάνεις την προπαγάνδα σου και να χρησιμοποιήσεις την γνωστή ρητορική περί “Ναζί” κλπ. Μιλάς εσύ για τον Πούτν, έναν ΗΓΕΤΗ που έχει την συντριπτική αποδοχή από τον κόσμο. Τσοπάνηδες, σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο! Έχετε κάνει την προβοκάτισα επάγγελμα αλλά δεν θα σα βγει σε καλό. Όταν τα αφεντικά σας οι νεοταξίτες τελειώσουν (είτε νικώντας είτε χάνοντας), τότε θα πάτε στα αζήτητα γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε. Τίποτα παραγωγικό. Σας πονάει που ο κόσμος ξυπνάει και που η ΝΤΠ πάει για βρούβες σιγά-σιγά. Δεν πειράζει. Θα το συνιθίσετε.

    4. Ερχεται η επιστροφη του χριστου στην γη.αυτο θα γινει με την ανασταση του μαρμαρομενου βασιλια ιωαννη βατατζη.ενα εχω να σας πω και αν θελετε πιστεψε το.οτι εμφανηστικε η παναγια και μου ειπε οτι ερχεται πολεμος ετοιμαστειτε αυτο εννιυσε παρτε τροφες και κατι θα γινει.τα ειπε ολα .θα ερθει πεινα ελεγε ο αγιος παισιος. Ακουστε βελοπουλο συγρινεται με προφητιες και μετανοηστε δηλαδη εξομολογηθητε και ζητηστε την βοηθεια απο τον θεο.τοτε δεν θα πεθανετε στον πολεμο που ερχεται θα γινουν θαυματα.εγω ειχα χασει την πιστη μου και ενα βραδυ ο θεος μου την επεστρεψε

    5. Προεκλογική κίνηση ή όχι, ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος-σπουδαιότερος ηγέτης που πέρασε ποτέ. Κατάφερε να ορθοποδήσει μια τεράστια χώρα με πολλές πολυπλοκότητες και μάλιστα την ώρα που διάφορα globalists-κοράκια την κατέτρωγαν. Παλεύει για το καλύτερο της χώρας και του λαού του και φυσικά (ο μοναδικά αφοσιωμένος ηγέτης) για την Ορθοδοξία. Χαίρει (επάξια) το σεβαμό όχι μόνο του λαού του αλλά και όλων των άλλων απανταχού Ορθοδόξων (και μη – σε ορισμένες περιπτώσεις) λαών.

    6. και η Ελλαδα το ποιο ιστορικό έθνος κυβερνιέται από ηγετίσκους…παιδαρέλια….300 παιδαρέλια..αλήτες

      1. Με μια διαφορα φιλε,ο Πουτιν είναι ρωσος και φροντιζει για την πατριδα του,αυτοι εδώ που κυβερνουν είναι εβραιοι με αλλαγμένα [επίτηδες] ονόματα και δεν νοιαζοντε καθολου για την δικη μας πατριδα.Αλλωστε το εχουν αποδειξει με τις πραξεις τους.

        1. Σωστος . Να λεμε την Α-ληθεια οπως ειναι , μπας και ξυπνησουν τα σκατοκεφαλα διποδα που ακομη ψηφιζουν ελληνοφωνα διποδα .

    7. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΛΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ????

    8. Εδω δεν εχουμε ηγετες. Μην μπερδευεστε. Εχουμε πολιτικους ραγιαδες.. που κανουν ταχα πως κυβερνουν.

    9. ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΦΑΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..!! ΕΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥΣ……..

      1. Όλοι πουλάνε όπλα σε όλους. Ας αγόραζες και εσύ όταν σου πουλάγανε αλλά δεν το έκανες.
        Ακόμα και τώρα μπορείς.
        Ποτέ δεν είναι αργά.

      2. Βιαζεσαι εισαι βιαστοκωλης. Τα ιδια λεγατε και για τη Συρια δυο φορες μαλιστα οτι τους παρατησε ο Πουτινγκας και την εκανε γυριστη στον Ασαντ. Το μπιφτεκι ομως που φαγατε ηταν ωμο κατεψυγμενο και συστημενο απο τη Σιβηρια. Θα φατε και τον μπιφτεκα τον μεγαλο γιατι εκτος απο αναιδεις εισαστε και τυφλωμενοι απο το σκοτος των ψυχων σας.

      3. Περιμενε ακομα λιγο και θα φας φρεσκα κολυβα ραγιαδακι.

    Comments are closed.