ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

    Κοινοποίηση:
    Spiderman-feat

    Ζούμε σε μια περίοδο που θέλουμε ήρωες! Δεν θέλουμε όμως να μας κοροϊδεύουν!

    Είδα το βίντεο με τον μετανάστη που σε 45 δευτερόλεπτα έσωσε ένα τετράχρονο παιδί. Να ρωτήσω κάποια πράγματα τώρα γιατί μου έκαναν εντύπωση.

    1. Το παιδί ήταν τεσσάρων χρόνων και είχε την δύναμη να κρατηθεί από το μπαλκόνι για ένα λεπτό τουλάχιστον; ..όταν εμείς ως ενήλικες με το ζόρι κρατάμε τριάντα δευτερόλεπτα το βάρος μας σε ένα μονόζυγο με πλήρη λαβή;

    2. Ο διπλανός στο παιδί στο μπαλκόνι.. γιατί δεν κινήθηκε;.. πόσο μάλλον αν ήταν ο πατέρας του;

    Είναι προβληματισμοί να ξαναπώ. Μακάρι ο νεαρός να έσωσε το παιδί κάνοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια…αλλά κάποια πράγματα γνωρίζοντας ειδικά πως λειτουργούν γονείς για τα παιδιά τους εν ώρα κινδύνου ..ας πούμε πως δεν μου κάθονται σωστά. Πιθανόν να έχω λάθος, άλλωστε δεν τα ξέρουμε και όλα..απλά μου κάθεται περίεργα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Αντί να τους βάλει όλους φυλακή τους έκαναν ήρωες.

    2. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥΣ!
      ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΠΑΔΕΣ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ!

    3. Ρε τον πιτσιρικά είχε τα άντερα να πάει και στα δεξιά…..

    4. Ειναι το dna μεσα στο ΑΙΜΑ των αραπαδων,να σκαρφαλώνουν σαν τις μαϊμούδες!!!

      1. Σε τυπους σαν εσενα,ειναι στο αιμα τους να ειναι πανιβλακες. Ρωτησε τους συγγενεις σου, καποιος θα ξερει να σου πει την αληθεια.

    5. Eυφανταστοι και δυσπιστοι Ελληνες!!!!
      Ο,τι και να τους πεις η να τους δειξεις αυτοι θα πιστευουν στο αντιθετο και σε συνωμοσιες.

    6. Όλοι το είδαμε και δεν χρειάζεται να είσαι ο Αινστάιν για να καταλάβεις πόσο στημένο ήταν. Ο άντρας στο διπλανό μπαλκόνι άνετα τραβούσε το παιδί, το διαχωριστικό δεν τον εμπόδιζε καθόλου, θέλανε να κάνουν έναν παράνομο νόμιμο και ήρωα. Έχω περάσει πολλές φορές σε παιδική ηλικία το διαχωριστικό της γειτόνισσας όταν ξεχνούσαμε τα κλειδιά μας, δεν σκόνταψα ποτέ, ήταν γελοίο, δύο κινήσεις είναι και για σιγουριά κρατάς το διαχωριστικό, είναι δύσκολο να πέσεις, εκτός αν σε σπρώξουν. Είχε περιθώριο ο άντρας να περάσει πρώτα το αριστερό του πόδι και μετά το δεξί στο άλλο μπαλκόνι και να αρπάξει το παιδί για πλάκα.

    7. Πριν από λίγο καιρό ο Πάπας έδωσε δημόσια υπηκοότητα σε έναν άλλο λαθρομετανάστη επειδή λέει έσωσε κάποιον άλλον από μια ληστεία. Πολύ περίεργα μας τα λένε…Επίσης, αυτός που σκαρφαλώνει τόσο εύκολα τους ορόφους μήπως είναι κλέφτης εκπαιδευμένος να σκαρφαλώνει σε διαμερίσματα; Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες ειδήσεις.

    8. Ο πατέρας στέκεται και κρατάει το παιδί περιμένοντας να ανέβει η τσίτα,μόνο και μόνο για να μην πάει κάτι στραβά με το παιδί.Σκηνοθετημενο βίντεο των νεοταξιτων,οι υπόλοιποι φάτε σανό φρέσκο.

    9. ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ . ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΊΜΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ( ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ) ΣΕ ΧΑΣΑΝ; ΜΠΑΙΡΑΝ; ΣΚΑΤΑΝ ; ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΩΩΩΩΝΟΝΤΑΙ . ΤΡΩΩΩΩΩΝΕ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ .
      ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ .

    10. Όλα καλά για την σωτηρία του παιδιού , κανείς όμως δεν μας εξήγησε πως βρέθηκε το παιδί σε αυτή την θέση , το προστατευτικό του μπαλκονιού είναι αρκετά ψηλό για αυτό και με λεία επιφάνεια , αφού έστω το καβάλησε ,πως δεν το παρέσυρε το βάρος του αλλά πιάστηκε και κρατήθηκε με το ένα χέρι , αν το έκανε όλο αυτό μόνο του τότε πιο πολύ αξιοθαύμαστη η επιτυχία του ,από την επιτυχία του σωτήρα του .

    11. Στις ειδήσεις είπαν ότι οι γονείς του τετράχρονου παιδιού δούλευαν και δεν ήταν σπίτι.και όλα αυτά να ισχύουν.πειτε πως ναι. δεν κατηγόρησε κανείς τους γονείς που παρατάνε μόνο του ενα μικρό παιδάκι στο σπίτι;όταν ξέρουμε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα Και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Γαλλίας απέχουν έτη φωτός από το δικό μας δεν το πήγαν εκεί;
      Και από Την άλλη έχετε δει πώς σκαρφαλώνει ο λαθρο;για Την πλάκα του.μπορει να μην είναι σαν τους υπόλοιπους οκ να το δεχτώ αλλά αν ήταν υπό άλλες συνθήκες χαλαρα σε ληστεύουν βιάζουν σκοτώνουν.
      Πάντως ένα ξέρω ότι εξασφάλισε το μέλλον του..

      1. Μα ειπε ο μακρον οτι την υπηκοοτητα που θα δωσει του αραψ θα την αφαιρεσει απο τον πατερα του μωρου για να μη χαλασει η ισορροπια.
        Οποτε μια η αλλη

    12. Το όλο σκηνικό είναι ακραίο και δεν πείθει.Ο καθένας μπορεί να εκφράζει αμφιβολίες και να κάνει δεύτερες σκέψεις,ειδικά λόγω των σημερινών συνθηκών που επικρατούν στην Ευρώπη και της λυσσαλέας προσπάθειας της ΝΤΠ να επιβάλλει την γνωστή ατζέντα της.Ομως ο κόσμος πήρε χαμπάρι και αντιδρά και δεν καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν. Και βέβαια αυτό δεν αρέσει σε κάποιους ανεκδιήγητους ιδεοληπτικούς οι οποίοι σπεύδουν να στηρίξουν την προπαγάνδα.Λίγη αυτονόητη και λογική σκέψη δεν βλάφτει παίδες…Το αντίθετο μάλιστα…

    13. ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΄΄ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΕ ΄΄ …ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ….. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ……ΟΥΣΤ…….

    14. ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΄΄ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΕ ΄΄ …ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ….. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ……ΟΥΣΤ…….

    15. Το διαχωριστικό δεν εξέχει, στο σημείο που ήταν μπορούσε να το φτάσει και το πάρει γρήγορα στο διπλανό διαμέρισμα πιάνοντας το δυνατά από το δεξί χέρι και ώμο και από τα πλευρά, αφού φαίνεται πως και τα δύο χέρια του ενήλικα μπορούσαν να φτάσουν το σημείο.

      Το παιδί ίσως γύρω στα 17-19 κιλά, αλλά και πάλι θα μπορούσε ένας μέσος Άνδρας να το τραβήξει δίπλα, τουλάχιστον θεωρητικά φαίνεται εύκολο. Aυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως μπορεί να μην ήθελε να αναλάβει κάποια ευθύνη εάν πήγαινε κάτι στραβά την ώρα που προσπαθούσε να πάρει στο άλλο μπαλκόνι ή η στάση του σώματος και η θέση παρά των φαινομένων δεν επέτρεπε κατά την κρίση του να σηκωθεί ούτε αυτό το βάρος. Ανάλογα.

      Αυτό όμως δεν έχει κάποιο αντίκρυσμα υπέρ κάποιας φιλομεταναστευτικής πολιτικής, εκεί μετράνε γενικότερα τα ποσοστά και η πραγματική στατιστική εγκληματικότητας και η πολιτισμική αντικατάσταση. Και στην περίπτωση που δεν ήταν στημένο, δεν λέει κάτι.

    16. ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ

    17. Εμένα απλα μου επιβεβαιώνει ότι ο μαύρος έχει κάποια σχέση με τους πιθήκους έτσι όπως σκαρφάλωσε(προφανώς η προπόνηση από τις ληστείες στα διαμερίσματα επαιξε το ρόλο της…). Πιστεύω αν ο αμυγδαλωτος μακρόν του έδινε ένα φορτηγό μπανάνες θα τον έκανε πιο χαρούμενο… (και ναι φαίνεται στημένο ο άλλος που είναι στο μπαλκόνι έτσι να έκανε το έπιανε…σε μια Ευρώπη όπου οι λαθρομετανάστες κλέβουν σκοτώνουν κτλ ψάχνουν ήρωες για τη κοινή γνώμη να μας δείξουν ότι δεν είναι όλοι το ίδιο…) μετά από κάποια ληστεία σε διαμέρισμα 7ου ορόφου του είπαν οι αστυνομικοί πως μπήκες? Σκαρφάλωσα… Α είσαι ο κατάλληλος σου έχουμε ένα ρόλο…)

    18. Πρεπει να εισαι πολυ γκαου για να μην βλεπεις οτι
      1)Το παιδι δεν κρεμεται με τα χερακια του μονο αλλα παταει και στα καγκελα.
      2)Ο διπλανος δεν μπορει ν ακινηθει διοτι πολυ απλα υπαρχει διαχωριστικο αναμεσα στα μπαλκονια.

      1. ηταν δεμένο με σχοινί περασμένο απο το στήθος του και βγαλμένο απο το δεξι χέρι.
        ειναι κόλπο το οποιο το κανουν η κασκαντέρ σε ταινιες. και οι σκηνές ειναι κομμένες εκει που πρέπει.

        1. ΕΛΕΟΣ
          Κι εγω ειμαι αστροναύτης. Μωρε πάτε καλα και λέτε τετοιες αρλούμπες;;; Το οτι ειναι στημένο ειναι ηλίου φαεινότερο. Ποσο χαζός πρεπει να ειναι κανεις για να φάει τετοια ..φόλα;;;;… εκτος και αν ειναι καποιος βαλτός. Εξ αλλου ο αλλοδαπός πως σκαρφάλωσε εκει πάνω;;; Λες και ειχαν βάλει καποια πιασίματα για να μπορέσει να ανεβεί. Που στον διάολο πιάνεται και σκαρφαλώνει;;; Για δες καλύτερα. Κι έπειτα τελευταία στιγμη ο άλλος απο το διπλανό μπαλκόνι τι πιανει το παιδι, αλλα δεν το τραβάει. Περιμένει να ανεβεί ο αλλοδαπός να το τραβήξει. Πάμε καλα μωρε;;; Είπαμε ειμαστε πρόβατα, αλλα οχι και τοσο.

          1. Έχεις πάρει πολύ πράμα μάλλον. Για μείωσε λίγο την δόση γιατί σε πειράζει πολύ στον εγκέφαλο, ΑΝ ΕΧΕΙΣ…

      2. Εσυ εχεις δει το βιντεο, στα τελευταία 15 δευτερολεπτα εχει πιασει το παιδι ο μπαλκονατος και δεν το τραβάει πάνω άλλα περιμενει το, Αφρικανο, μην μου πεις οτι δεν μπορουσε να τραβηξει ενα παιδι 15 κιλα

    19. Ασχετο πως ακομη 3 μαντραχαλοι προσπαθουσαν να σκαρφαλωσουν πριν να ερθει αυτος που τα καταφερε τελικα. Ηταν και αυτοι στο σχεδιο ρε συνομωτη; Επισης ηταν στο κολπο και ο πατερας για να τον τραβανε δικαστηριο; Να ξερεις οτι τα παιδια μπορουν να σηκωσουν το βαρος τους που ειναι λιγα κιλα. Για αυτο στο μονοζυγο οι αδυνατοι αντεχουν περισσοτερο .

      1. Α,χα,χα! Τεράστια επιστημονική προσέγγιση. Φαντάζομαι το έμαθες απο κάποιο πρωινάδικο. Εκπομπή μαγειρικής ήταν ή η Μενεγάκη;

    20. Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο στέκεται στο διπλανό μπαλκόνι. Ανάμεσα στα δύο μπαλκόνια υπάρχει διαχωριστικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να φτάσει το παιδί όσο κι αν τεντώνεται. Ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιό μου.

    21. Αν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις ότι το παιδί πατάει στο περβάζι του μπαλκονιού.. Ίσως αν ο μετανάστης ήταν λευκός παριζιανος να φώτιζε η εικόνα περισσότερο και να το παρατηρούσες ανυπογραφε σχολιαστή

    22. Μονο αριστερα γιδια τα πιστευουν αυτα, επειδη θελουν να τα πιστεψουν. Καθημερινα διαπρατονται δεκαδες εγκληματα μουσουλμανων και αφρικανων σ ολη την Ευρωπη, ληστειες βιασμοι δολοφονιες τα οποια αποσιωποιουνται και σε καποιες περιπτωσεις αποτελει ποινικο αδικημα στο να αναφερτει καποιος σ αυτα.

      1. Ακριβώς δεν λέει κάτι ακόμα και εάν ένα μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών δεν συμμετέχουν σε ακραίες παραβατικές δραστηριότητες αφού και τέσσερεις ποσοστιαίες μονάδες αυξημένα εάν προβαίνουν σε κακουργήματα ανά ομάδα πληθυσμών, μια χώρα χρειάζεται διπλό ή τριπλό σωφρονιστικό σύστημα. Φυσικά δεν είναι όλοι εγκληματίες αλλά είναι 5-15% παραπάνω επιρρεπείς σε κακουργήματα έχοντας διαφορετική γνώμη για την αξία της ανθρώπινης ζωής και με ελάχιστα ή αδιανόητα ποταπά κίνητρα προβαίνουν σε διάφορα πράξεις μόλις μερικές ποσοστιαίες μονάδες από τον γενικό αυτόχθων πληθυσμό. Αυτό σημαίνει όμως διπλό και τριπλό σωφρονιστικό σύστημα, διπλή ή τριπλή ανάγκη αστυνόμευσης και χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο για όλους. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για οργανωμένες πολιτικές ή θρησκευτικές κινήσεις αλλοδαπών που συμμετέχουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Τότε ακόμα χειρότερα.

    23. Ένας μάυρος Μουσουλμάνος μετανάστης σκαρφάλωσε μερικούς ορόφους και έσωσε ένα παιδί. Τώρα πως το παιδί ανέβηκε εκεί, πέρασε το διαχωρισμό των διαμερισμάτων και έμεινε κρεμασμένο τόσο ώρα χωρίς να πέσει μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο σκηνοθέτης. Όπως και γιατί ο πατέρας του δεν άπλωνε το χέρι.
      Εγώ το πιστεύω πάντως οτι είναι αληθινό και όσο και αν μας ψεκάζει το 4ο Ράιχ θα ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για αντίσταση στα μνημόνια και στις ξένες καπιταλιστικές – ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Εξάλλου τον βράβευσε και ο πρώην υπάλληλος των Ρότσιλντ. Φαίνεται πως δεν είναι στημένο γιατί το έχω δει να το κάνει ο Μπατμαν και ο Σούπερμαν.

    24. ΟΚ παιδες υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις αλλοδαπων που ειναι καλοι
      δε ειναι η πλειοψηφια ομως…τι να κανουμε και επι ΝΑΖΙ στην Γερμανια
      υπηρχαν μερικοι αντιναζι αλλα την πληρωσαν λογω πλειοψηφιας..
      Αυτο δε θα το καταλαβουνε ποτε οι πολιτικοι…δε γινετε να φερνουνε
      χιλιαδες παρανομουςμεταναστες σε μια χωρα και επειδη μερικοι ελαχιστοι
      ειναι καλοι να δεχτουμε την πλειοψηφια τους που ειναι επικινδυνοι..
      τωρα ομως η Γαλλια …καλα να παθει αποικιοκρατες ειναι πολεμους
      κανουν οπου πανε..τιμωρια τους η μετανααστες..εμεις δε οι Ελληνες
      δε φταιμε ..μονο..
      Τωρα μιλαμε για την Γαλλια για το μεγαλυτερο πορνειο του πλανητη
      εκει δε ξερει ποιος ειναι μανα του και ο πατερας του δε εχουν θρησκεια
      εχουν ψιλοπαγανισμο ..ηταν κεντρο προστασιας των ανωμαλων
      προ 2 ΠΠ με ευλογιες Ροκφελερ Ιδρυματων απο Γερμανια τοτε η
      Γαλλια ειχε γινει προστασια ολων των ανωμαλων της γης…..η Βαβυλωνα
      της Ευρωπης…μετα την Αγγλια…οι Γαλλοι πλεον ειναι μια μειονοτητα εκει
      που υποφερει….γιατι ειναι μακακες δε ψηφιζουν ολοι αποτελεσμα
      να τους κυβερναν οι τραπεζιτες και αυτους…με μειοψηφικα κομματα.
      Οτι παθαμε εμεις το Σεπτεμβρη αν πηγαιναν οσοι καναν αποχη
      και ψηφισαν ΕΝΑ αλλο κομμα …ο Τσιπρας θα επαιρνε τα @@
      Να τι παθαμε να τι παθανε αυτοι το αξιζαν ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

    25. ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ……… ΣΑΝΟΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΄΄ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΄΄ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ …….ΟΞΩ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ….

      1. Έχεις πάρει την δόση σου πάλι ε; Μούλικο χρυσαυγουλο.

        1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΝΑΡΧΟΑΝΩΜΑΛΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΕ…ΚΑΤΙ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ!

    26. παιδια το παρατηρησα απο την πρωτη στιγμη ολο ηταν στημενο ο αλλος πανω στο ιδιο μπαλκονι μπορουσε να παρει το παιδι και ενα μικρο παιδι δεν μπορει να κρατηθει τοση ωρα πανε να μας πουν οτι οι λαθρομεταναστες ειναι καλοι

    27. Ο αλλος διπλα τι εκανε. Μαλλον την γλαστρα.Βρε τι δουλεμα πεφτει.

      1. μπορει να μας λες φασιστες και καμαρι μας. μαλακες δεν ειμαστε να χαβουμε οτι πασαρουν τα κολοκαναλα γενικα για να δειξουμε συμπονοια

        1. Ας ήταν το παιδί σου και θα του έπαιρνες πίπα όταν θα στο έσωζε.

          1. να μη σου στερήσουμε τον ήρωά σου. Άει πηδήξου απ’ το μπαλκόνι ρε

          2. ΜΠΙΛΗΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑ!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ…ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ?ΗΣΟΥΝ Ο ΓΚΑΙΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ+ΣΕΡΙΧΝΑΝ ΦΑΠΕΣ?

      2. Κατάλαβα σε τακτοποιεί μαυρουκος έτσι;

    28. ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΕΣΥ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.

    29. Ειναι ξεκάθαρο ότι ειναι στημένο!Οποιος εχει παρατηρητικότητα Θα καταλάβει!Μετα αναρωτιουνται πως γινονται ληστειες στον 3 και τεταρτο οροφο απο πακια κτλ.Θελουν να μας πείσουν ότι όλοι οι λαθρομετανάστες είναι καλόκαρδος και ευγενικοί!Τα στοιχεία λενε αλλα πάντως.Εμενα και και το παιδί μου φάνηκε οτι μπορεί μπορεί είναι κάποια κούκλα
      Ο μαύρος άριστα εκπαιδευμένος και τυχαία παρόν στο γεγονός.Ο πατέρας να κοιταει σα βόδι και να μη κανει απολύτως τίποτα!!!

    Comments are closed.