ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!” – ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    4349240-750x430

    Αλλαγή πολιτικού σκηνικού δημιουργεί η μεγαλειώδης ακομμάτιστη και ανένταχτη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Θεσσαλονίκη, που διατράνωσαν τη θέση τους ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.

    Η συγκέντρωση όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση, το Μαξίμου αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία πρέπει να την δουν ως ένα νέο μεγάλο δημοψήφισμα του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της Β. Ελλάδος.

    ΣΕΙΣΜΙΚΟ» ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ! ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ! (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Οι ίδιοι μάλιστα πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αν τα κόμματα δεν αναπροσαρμόσουν την θέση τους έναντι του Σκοπιανού θα δημιουργηθούν νέοι πολιτικοί συσχετισμοί και καινούργιες πολιτικές ισορροπίες.

    Οι μακεδόνες μέσω του συλλαλητηρίου έστειλαν ισχυρό μήνυμα το οποίο θα μπορούσε να το αξιοποιήσει η Ελληνική πολιτεία και στην διαπραγμάτευση που γίνεται σήμερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Βρε τί έγινε στο Νταβός…
      Πάει η Αλάσκα με 8+ ρίχτερ..
      Ζήτω η Ελλάς!

    2. Έκλασε μπάμιες ο ΚΑΡΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ με την αποδοχή του Στρατηγού από το πατριωρικό λαό και σας ξαμόλησε πιστά του σκυλιά γιά να τον μειώσετε λασπολογώντας τον. Άντε γαμηθείτε και φέρτε μας τα ρέστα, ξευτιλισμένοι δραχμοθήρες.

    3. ΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ;
      Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ Ω ΣΤΟΑ.

    4. Ποιες ραγδαίες εξελίξεις ρε παιδιά?/οι πολιτικοί νομίζετε ότι κάνουν κουμάντο?Οι σιωνιστές κάνουν κουμάντο σε αυτήν τη χώρα,όπως και σε πολλές άλλες,αυτοί βάζουν και βγάζουν υπουργούς,πρωθυπουργούς κλπ.Γι’αυτό έχουμε υποθηκευθεί για 100 χρόνια,είναι προσυμφωνημένα όλα με την εβραΪκη ένωση,την ΕΕ.Κανένα κόμμα,ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν μπαίνει μέσα στην ελληνική βουλή αν δεν έχει τη σιωνιστική σφραγίδα.Επόμενος πορδηπουργός ο κούλης,με εβραϊκη σφραγίδα μπιλντεμπεργκ.

    Comments are closed.